GEÇMİŞE DÖNMEye calışmak
Merhaba Hüseyin Bey,
bazı şeyleri kavramam kabullenmem cok zor olsada sonuçta bir yere vardımmmm.
hayatta olduğumu yasadığımı yaratılış nedenimi yapmam gerekenleri korkularımı vs herseyi artık net görebiliyorummmmm hatırlıyorumda daha sanki dün gibbbiiiiiiiiiii
Size geldiğim günnn o ana kadar o dünyaya geliş anıma kadar hayatın farkında bile değildim, yasadığımı nefes aldığımı bir şeyler yaptığımın elbette farkındaydım ama sanki gercekte yasamıyordum bunu anlatmak cok zor.
O denliki aklıma eseni yapabiliyor şirket kurucam dediğimde hiç bir riski hesaplamadan kendimi ÜRDÜN AMMANDA bulabiliyor, bir şirketten hiç düşünmeden anında istifa edebiliyor, ihtiyacım olmayan şeyleri bilinçsizce milyarlar harcayarak alışveriş yapabiliyor,
geceleri saat 03:00 de yola düşeb,liyor,umutsuz bir askın pesinde sekiz yılımı sadece bekleyerek gecirebiliyordum,ama ben o o dedikce ALLAH ALLAH dedim , yasadığım herseyin acı sonucu bana ödül olarak lutfu olarak ilahi aşı şeklinde dönüyordu, ona harcadığım zamanı çok isterdim RABBİME harcamayı ama hersey onun izni ile oluyor o istemeseydi bugun bunlarıda yazamazdım. Afrika ya bile anında hemen gidebilecek cesarete sahip rüzgar nereye savurursa yasabilen daha doğrusu yasadığını sanan ben, heryerde bir sey aradım belkide gercek hayata cıkış yolunu, bir yudum sevgi ve merhamet için hayatım boyunca cırpındım, evim vardı ama yoktu, param vardı ama onun para olduğunun bile farkında değildim yas 35 ken kim iyi kim kötü kim zarar verir kim benden nasıl faydalanacak farkında olsamda az bir sey, bazen önüne gecemeden yasanan hayat, gercek değil rüya gibi PERİ KIZININ MASALI GİBİ Kİ kendime koyduğum isimde peri kızı idi bu hayatı yasarkennnn, bir faturayı dahi elime alıp acma cesaretini kendimde asla bulamamıştım ne gariptir ki hala faturalarla uğrasıyorum haytta en buyuk korkum bir fatura acamadığım için belkide 200 tl lik tutar ,için 2 000,- tl ödeiğim olmuştur çünkü icraya girmişimdir şaka gibi değil mi ama hayır gercek ben bu duygularla yasarken sanki her darbe aldığımda anne rahmine tosluyordum ve yine cıkamıyordumm. Bu beni boğuyor
karanlığa gömüyor ama tekrar tekrar cıkmak için yollar arıyordum taabi bunu yapan bilinç altım. bunu taaki SİZE GELDİĞİM O 2 SEANSA KADAR anlamamıştım ne olduğunu o raya nasıl gediğimizi pek hatırlamıyorum ama tek bildiğim ve hissetiğimmmm
sizinle konuşurken birdennnnnnn
KAPKARANLIKKKKK bİR YERDEN Kİ O BU DUNYA BOYUTU DEĞİLDİ SANKİ ANNEMİN RAHMİNDEN doğmaya calışan bir bebeğinnn cektiği acıyı ceke ceke zorlana zorlana ki bu normal bir doğumdan sanırım milyar kat trilyon kat daha acıdırrrr bunu kimsenin yasamasın istemem,Kendimi gördüm şekil olarak bulunduğum 35 yas kadın şeklindeydim ama minicik sanki minyatürdüm bir KÖPRÜÜÜÜÜ vardı ve Hüseyin bey elimden tutarak beni o karanlıktan köprünün üzerinden gecirdi gecirdiği an sanırım kendimi kaybettim ne olur sakın beni bırakmayın köprüyü beraber gecelim ben tek basıma basaramam diyerek hıçkırıklara boğulduğumu,titrediğimi ve coookkkkkkkkkkkkkkkk korktuğumu hayatımda hiç korkmadığım kadar korktuğumu hatırlıyorummmmmmmmmmmm cünkü gercek hayata geciş yapmak beni ürkütüyordu artık biliyordum ki zaman gelmişti ve bennnnn dünyaya gelmemli ve farkındalığı olan biri olarak yasamaya baslamalıydım artık, belkide artık acılar son bulacaktı belkide daha cok canım acıyacak diye cok korkuyordum korkmıuştum bilmiyorummmm kan ter içindeydimmm görünürde kanayan bir yerim yoktu amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanki bedenimi ruhumdan ayırıyorlardıııı öyle CANIMMMMMMMMMMMMM ACIYORDUUUUUUUU birden yaşlarla dolu gözlerimi açtığımda sanki dünyaya ilk kez bakıyordummm evet karanlık bir tünelde değildim artıkkkk 35 yasında doğumustum KABEDEN SONRAAAAAAAA MANEVİ DOĞUMUMDAN SONRA bilinçaltı doğumum gercekleşmişti. Sanırım şimdi düşünüyorumda gercekten ben bu kadar rüya aleminde, olmasaydım bu kadar perikızı gibi olmasaydım bir cocuğun aslanın ağzına kafasını sokması kadar naif olamazdım ve bütün bunlara yasadıklarıma cesaret edemezdimmmm ASLAAAAAAAAA edemezdim Rabbimin hikmetindendir ki bütün bu yasadıklarımı yasarken ilginç bir şekilde basıma asla kötü nbir sey gelmedi, ne kacırıldım, ne tecavüze uğradım, ne mafyaya satıldım nede eroin bağımlısı , alkol bağımlısı oldum ilahi güç beni sürekli koruyordu tanıyor tanısıyor konusuyordum ama zarar görmüyodum.YARADDAN beni bu halde tuttu ve hersey yasanıp tekrar ona döndürdüğünde artık uyandırdı, ve gercek anlamda doğdum şimdi tüm o geyleri, hayat kadınlarını, travestileri, alkolikleri, asırı ucları dipleri zenginliği sosyeteyi fakiri, garibanı vebalıyı , kimsesizleri renk renk herseyi ve herkesi tanıyamaz tüm bunları yasayamaz doğal olarak ALLAHU ZÜLCELALIN ASKINI İLAHİ ASKINI TADAMAZ VE BELKİDE İNSANLARA ANLATAMAZDIMMMMMMMM şimdi insanlara baktığımda hangi çeşit olursa olsun Allah bana onları anlama, onlara göre konuşabilmeyi, neye ihtiyac duyduklarnı hangi devrede takılı kaldıklarını yorumlayabilme yeteneğini bahssetti.Ve neye ihtiyacları olduklarını hangi yöne gidebilmelerini yani yön tayincisi olmaya beni vesile etti onun memuru olabilirsem ne mutlu bana umarım Allahtan bu görevi layıkıyla yapabilirim, umarım o birdaha elime bırakmaz ve beraber bu yolda yürüyerek onun izin verdiği sürecte hizmet edebilirim.Hersey yolunda giderse sanırım haftaya bazı insanlarala görüşüceğim umarım görevimi layıkıyla yapabilirim nedense benden yardım isteyen insanlar sanırım ALLAHU ZULCELANIN bana YÖNLENDİRDİĞİ İNSANLAR BU MUHAKKAK Kİ ÇÜNKÜ DURUMLARAI BANA BENZİYOR DUA EDİN BAŞARABİLEYİM
Şunda cılgınlar gibi kitap okumaya başladımmm sanki yaradan son eğitimlerimide tamamalıyor, hem ilim olarak, hem yazarlık, ALAK suresi IKRA OKUUUUU yu bana yasatıyorrr DÜŞÜNÜYORUMDA iyikiiiiiiiiiiiiii İYİKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
RABBİMMMMMMMMM BANA O TÜM ACLARI YASATMIŞ. 35 yasında Anne olduğumu farkına varsamda, KADIN OLDUĞUMUN, İFLAS ETSEMDE, YUVAMI KAYBETSEMDE, İHANETLER, YANLIZLIKLAR HAYATTA HERKES VAR OLSADA ANNEM BABAM arkadaslarım ama herseye ragmen kendimi yapayanlız hissetmiş olsamda yıllarca onu aramış olsamda kac kere bu hayattan ayrılmak istemiş olsamda buna tesebbüs etmiş olsamda, dayak yemekten tutunda altından kalkamıyacağım borçlara kadar HEPSİİİİİİİİİİİİİİİNİ İYKİ YASATMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ kuru boş yasamaktansa İLAHİ AŞKKKKKKK olmadan bu dunyadan ayrılmaktansa bütün bunları Rabbbbbbbb ALLAHU ZÜLCELAL BANA YASATIĞI İÇİN SONSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ŞÜKÜRLER DİLİYORUM VE TEK ARZUM VE AMELİMMMMM ONA BU YOLDA ÖĞRETİKLERİNİ BAŞKALARINA ÖĞRETEREK HİZMET ETMEK VE ONUN RIZASINI KAZANABİLMEK İÇİN VAR GÜCÜMLE KALAN SON KAÇ GÜNÜM VARDIR BİLMİYORUM AMA ONUN İÇİN YASAMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
YASATMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ANLATMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ONUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNN
İLAHİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AŞKINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BEDEL ÖDEMEDEN SAHİP OLAMAYACAĞINNNNNN İLAHİ ASKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Kİ şu fani ve gecici dünya için inanın değmezzzzzzzzz SONSUZZZZZZZZZZZZZZZZZ İLAHİ ASKKKKKKKKKKKKKKK VARKENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNbir yudumuna bir zerresineeeeeeeeeee dahi tüm bu acıları yine tekrar tekrar cekerdimmmmmmmm
size yazmak istediğim o kadar cook sey varki parmaklarımın hızına yetişemiyorummm ne güzeldir ki en zor mailimi bakın hangi tarihte ve hangi günde yazıyorum yine bir sekiz ve bugun 08/05/2009 ve GÜNLERDEN en sevdiğim gün CUMAAAAAAAAAA yazıyorum bilİyorsunuz hayatımda tekabül eden hersey sekiz rakamında oldu gercekleşti SEKIZ YAN CEVİRİN SONSUZ İŞARETİDİR SONSUZ OLAN İSE RAHİM VE RAHMAN OLAN ALLAHTIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
08 Mayıs 2009