İLK ADIM
Merhaba Hüseyin BEY,
size aslında dun yazıcaktım ama bugune kısmet oldu
k....a o gun harika bi gun gecirdim bisiklete bindi biliyosunuz bi kaç kez bana geri dondu ben en son hadi git oğlum dedim, sana guveniyorum bi şey olmaz dedim anne sapıklar dedi hadi oğlum dedim. gitttiiii
yarım saat sonra dondu ve bende hadi git ozgur ol hayatı tek basına öğren dedim içimden aslında cok ilginç bi duyguyduuuuuuuONUUUUUUUUUU ÖZGÜR BIRAKTIMMMMMMMMMMMMM belkide ilk kez ama kontrolü
sonra cok şık bi restauranta gittk yemek yedik uzun zamandır gitmediğimiz.
ANNE dedi biliyomusun cok mutluyum dedi neden dedim ilk kez 2.5 yıldan beri mutlu oldum dedi cunku bana guvendin öz guvenim artı dedi ve sensiz de bisiklete binmek guzelmiş dedi abilerle tanıstım dedi sasırdımmmm megerse ben neler yapıyomusum ona zarar veriyormusummm. sonra hesabı ona ödettimmm
en ilginci eve geldik ve ben kararlı bi şekilde televizyonu kaldırtımmm direndi bağırdı HAYIR. dedim.odanı topluyosun şimdi dedim direndi bağırdı çağırdı ağladı zırladı HAYIR dedim yapacaksın ieri gitti dedim 2 cezan geliyyyyo harclığını keserim dedim.yok ya dedi evet öyle ddedim babana da soylerim dedim.korktu tamam tamam dedi dişlerini fırcaladı herseyi kendi yaptı ve sonunda mutlu bi şekşilde yattı ben de odamı topladım taabi KARALIYDIMMMM bu son denemem di duygusalığa yer vermedim.sarılmak istedi izin vermedim.sadece akşam öptüm o kadar
SABAH OLDUĞUNDA okula yolarken onuuu bana şöyle dediiii ANNE SUANDA GERCEK Bİ AİLE OLDUK BEN CEZADAN MEMNUNUM YAPTIĞIN HERSEYDEN DE dediklerinide yapacağım CUNKU DİĞER AİLELER DE CEZA VARDI BİZDE YOKTU ŞİMDİ BABA OLDUN DEDİİİİİİİİİİİİ ve gulumseyerek okula gitti yani onun istediği otoriteydiiiiiiiiiiii hep evde bi babam olsa ben nasıl çalışırım diyoduuuuu kimseden yardım almadan hallediyorummm teknik yardım alıyorum o ayrı konu matematik öğretmeni ve kuzenim alşamları ben gelene kadar nobet tutacak başında calıssın diye cay may yapacak . 2 gundur programı aksatmadan yapıyooooooooo ama akşamları bana sarılmak ve yatağıma gelmek istiyo izin vermiyorum dimmmmiii doğru olan bu dimiii bana yatmadan yine elim pis mi değil mi şu mu bu mu diyoooo dedi yine kendin karar ver dedimmmmm
ha lşöyle dedi ben karar verim öz guvenimi bulim anne dedi sen hep beni engeliyodun dedi...
masaj istiyo yapmıyom önce hak et diyorum ama 07/06/2009 kadar sınavı kazana kadar sana bi şey yok diyommm. bilgisayarıda kaldırdım duruma gore ceza uyguluyorum harclıkla kurtarıyorum.karşısında guzel giyindim aaaaa anne dedi sen ne guzel olmusun öğretmenine gosterdi hep gucluyum yorguınum demiyorum gorevlerimi yapıyorum evi derli toplu tutuyorum surekli yemek yapıyorum.O dasına bakım yapıyorum perde aldık yeni kitap okumaya başladı her akşam Okuldaki rehber öğretmeniyle hemen goruştum ertesi gun öz guven calışması yapın sizde dedim öğretmenlerle konusun k.....ı anlatın onu anlamaya calışsınlar dedim destek istedimmm.
ANLAYACAĞINIZ SON DURUM BU bence guzel tek sorun istikrarlı kalmalıyım .Kimsenin abana acımasını istemiyorum artık gıcık oluyorum, ben bomba gibiyim diyorummm anneme babama iş arkadaslarıma kıyafet rengimi değiştim.
hatta alış verişe cıkıcağım. beni rahatsız eden ne varsa gorunen evde içimde kıyafette vs heryerde değişiklik yapıyorum.
akşamları o kadar yorgun değilim artık zayıflamaya devam ediyorum, bir yerim agrımıyıo 2 doktorda inceledi beni psikolojik çıktı.
m......ı artık hiç dusunmuyorum onu tamamamen bıraktım hesaplaşmam bitti artık onla. gelecek hakkında endişede duymuyorummm
BELKİDE İLK KEZ TUM TAŞLAR YERİNDE .Panik değilim artık daha yavasım din için kimseyi zorlamıyorum anlatmıyorum ucmuyorum.realistim.para konusunda ihtiyacım varsa harcıyorum daha sonra biriktiririm suanda ihtiyacım var o yuızden harcıtyorum bu beni rahatsız etmiyor arabanın parası bitti napıyım o kadarı kalacak ama dokunmıyacağım onun üstüne artık daha sağlıklı olduğum için biriktirebileceğimmmmmm.
LÜTFEN TEK İSTEĞİMMMMMM BUNU BİKERECEK VE SON KERECİK OLSUN BAŞARABİLMEK lütfen dua edin
ha göz kaşıma devam ediyo başkaları da beni gorunce kaşıyo anlamadım ya
size gelince sanırım sizinlede ayrıldıkkkkkk artık ÖZGÜRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
siz OLSANIZ DA olmasanızda ben artık tek devam edebilirim. bu hafta olmaz dediğğnizde benim için artık yıkım olmayacaktırrrr bunu anladım ben TEK (ALLAH) im ama onunlayımmmm ve ilk kez bunun bana yettiğini fark ettim birtek ona guveniyor ve bel bağlıyorum onun dısındakiler bos.
bakalım gelecek gunler ne gosterecek taabiki gelicemmmmm merak etmeyinnnn gazlı bez gidene kadar devammmm sevgiyle kalın
07 Nisan 2009