Merhaba Huseyin bey,
uzun zaman oldu size yazmayalı biliyorsunuz pek cok olumsuz etken girdi araya kopukluklar oldu gerci sizi her zaman dusunuyorum ama bir turlu size gelme cesaretini bulamıyorum nedenini bilmiyorum ama artık yollarımızı ayırmak isterken bir yandan da daha hazır mıyım değilmiyim bilmiyorum 100 100 sağlıklımıyım onuda tam bilmiyorum tek bildiğim huzursuzluğum hala gecmedi tedirgınım rahat değilim ve kafamı kaşıyorum bu maileri yayınlamayaın sakın yoksa bir daha yazmam ve gelmem özelimi paylaşmak istemiyorum artık yazacaksam kitapla yaparım bunu ben istediğim ve hazır olduğum zaman
kafayıda kaşıdığıma gore ben iyi değilim demektir hemde bayağı bı yogun kaşıyorum her sey o ........ ve s............den sonra oldu üstüne bi de ........... aradı 37 dakika konuştu k........la k........ bundan cok mutlu oldu hatta atağa kalktı iyileşti sosyal oldu arkadaşları oldu kız arkadasıda oldu ........... abisinin ona ne kadar değer verdiğini kişiliğinin ne kadar iyi geliştiğini söyledi mutluluktan havalara uçtu o gazla altın oluğa gitti bense allak bulak oldummm, ............ aradım ve hisslerimi ona anlattım beni ne kadar üzdüğünü vs.
ve onunla buluşmak istediğimi ve son gorüşmenin ardından kalan izleri silmek için bir araya gelmek istediğimi söyledim kabul dedi.
onunla karsılaşmak istiyorum ben kimle olmuşum ,o kim , neye benziyo, gercekten beni sevmiş mi, bu ilişki başka bi şey üzerine mi kurulu ben ona ne hissedeceğim, gerci ona ihtiyac duyuyorum hala ama yanlış olduğunuda biliyorum eski haliyle o ilişkiyi zaten yurutemem oyle bi niyetimde yok o da beni bir daha kandıramz . çünkü artık gerceklerleyim ama onu özlediğim bir muhakkak gerci onu mu özlüyorum yoksa yanlız olduğum için mi bunu hissediyorum ayrıca .......... ve s.......... beni çok üzünce ve beni anlamayınca ..........ın bana ne kadar iyi davrandığını bana değer verdiğini gördüm hatırladım onun tek hatası aslında benimle evlenememek oldu
onu unutabilmek için ona cok kötülük attım bunuda itiraf etmeliyim tek sucu bana fazla gelememek oldu ve evlenememek ama bunun yanında cok sey borcluyum ona o zor donemde beni korudu sahip çıktı onu kotu hatırlamak istemiyorum ve o Oglumun gercek BABASIIII bunu kabulendiğim için belkide onu o kadar kotulemek istemiyorum o bana asla seninle evlenirim demedi ki asla böyle bir ümid vermedi, allah katında o mesul değil kiiiiii ben bunu boyle kabul ettim ve yasadım benim tercihim diii ben ona hızmet etiysem o da bana etti anneliğimi hatırlatan, kadınlığımı, hatırlatan ,bir evimin olduğunu hatırlatan, alkolu bıraktıran, namaza başlatan bana dua etmeyi tekrar hatırlatan hep OOOOOO, sırf benimle evlenmedi diye 8 yılımı verdiğim ve aldığım adama tu kaka demek haksızlık olur huseyin bey butun bunları gelince konuşuruz belkide tam tersi duygular içersinde olduğum için size gelemedim
ve siz ...........ı aramayın dediniz bunu da dinlemdim kendi kalbimi dinledimmm, o benim hayatmın en önemli parcasııııııııı beni ALLAHA KAVUŞTURANNNNNNNNNNNNNNNNNN O DURRR kaana ilk sectiğim baba yanlıştı babası buyudu sonra 2 yine ben sectim ona benzedi onuda elinden aldım bunu yapmaya hakkım yok kiiii benim, hep ilişkilerim yurumuyo diye bu boyle mi olucak o da mı kefaret ödeyecek annee dedi ben lila lakos neden aldım biliyormusun dedi çünkü ........ abimin lila bi lakosu varda ondan dedi
ve aslında k........ın tamamen ona benzediğini goruyorum şimdi onun gibi aynı koltuğa uzanıyo,onun gibi hizmet istiyo, onun gibi tatlı maco evi temizlesen ya anne diyo, yemek yap diyo aslında super bi erkek kişilikli ataerkil ............... gibi dindar inaçlı durust cesur ben hep ona benzemesini istemiştim zaten babsına değil ama ...........a e istediğim de olmuş zaten ama ben sanırım bunu gormek istemiyodum ve bunu bilinç altından gorduğum için onu .......... sanarak zulm ettim oğluma .........ın acısını ondan cıkardımmm allah beni affetsin o yuzden onunla yuzleşicem acımı, öfkemi, huznumu telafi etmek istiyorumm cinselik duşunmesinede vesile olduysam buda benim sucumdur onun değil anlıyacağınız onun tek bi hatası yokkkkkkkkkkkkkkkkk evlenemek dısında onuda vaat etmedi zaten hiç bir zaman oğlumla onu ayırmayı DUSUNMUYORUM BU SATEN SONRA ONA BABA BULAMAM COK GEC ARTIK ONUN ZATEN VAR O DA .......... BENDE BUNU kabul ettim mutlu olsunlar bende onu silip atamam o benim hayatımda vardı,bunu inakar edemem yaşanmamış da kabul edemem , pişmanlık olarak da hayatımın en güzel yılarıydı o beni çok sevdi bende onuuuu beni bebeği gibi büyüttü manevi ve maddi her zaman yanımdaydı beni asla kullanmadı lkaan varken asla yanıma bile oturmadı koltukta yattı ki k......... onu görmesin diye o asla bencil değil di hep önce k......... p....... derdi allah katında hep buna dikkat etti bir değimi2 etmedi ne benim ne de kaanın sırf benimle evlenmedi diye bunu ona yapamam onu unutamam unutmıyacağımda ve hep guzel hatırlıycağım taabiki o da bi melek değil ama yuzde olarak iyi olan bir insana bir hata yuzunden kotu diyemem ben onu bırakmadığım için bırakamadığım için o da beni bırakmadı ne zaman ben istemedim bitti, ben istedim başladı zorla bi şey yapmadı ki, sırf kaan onunla beraber olacak diye ona iyi bir model çizmeye calışmıyorum gercekleri sadece görüp kabul leniyorum , nefsimin istediği şekilde konuşmuyorum yada dusunmuyorum hakikatleri söyluyorum. bu saaten sonra hayatıma girer mi girmez mi bilemem bildiğim bir gercek var ancak benimle evlenirse dönebilirim eski si gibi yasamı ne ben ne oğlum kaldıramaz ve ALLAHA da yemnin ettim biliyorsunuz allahın rızası için ben onu bıraktım bu yuzden terapiye geldi kaç seans
suan biliyorsunuz yanlız yasayabiliyorum, sadece insanın doğasında olan yanlızlığı hissediyorum bu da normal sağlıklı dusunduğumde aslında onu ne kadar cok sevdiğimi ama asık sadece allahayım ve özlediğimi fark ettim ama yapabileceğim hiç bir sey yok eskisi olamaz , geleceğpide sadece allah bilir ben bilemem ne hayal ım var artık, ne de planim biliyorsunuz o yuzden yorumsuz geciyorum ve konuşmuyorum gelecek hakkında ona bırakmayı tercih ediyorum bunları kabullenmek beni mutlu etti şimdi huzura erdim, kendimi değersiz de görmüyorum artık, ben hiç bir kadının sevilmediği kadar sevildim, değer verildim, en guzel anları yasadım 1 satı için bile ömür verilebilirdi,şimdi kalkmış tu kaka diyemeyeceğim yasadığım hiç bir seyden asla pişman değil
çok guzeldi acısıyla, tatlısıyla ama bence ben cok doğru biriyleydimmm cunku benide oğlumuda korudu sevdi baktı ve allaha ulaştırdııııııııııııı o da evlenmedi o da ben yanlızken oda yanlızdı kısacası ben geçmişimden oturu asla pişman değilim o bana allahın bir lutfudur öyle odu karanlıktan aydınlağa beni çıkaran kiş, bedli ağırdı çok ağladım cok acı çekdim olmuyo diye ama thy bile beni koyan o burda da seyda hz buldum kabeye burda gittim yani hep onun vesilesiyle oldu işsizken o bana 3 yıl baktı rızık vesil oldu, tövbe vesilem oldu e o zaman işime gelmedi diye tu kaka diyemem ben allah beni affetsin yanlışlarınıda kabul ediyorum bedel ödemeden bunlara kavuşamazdım zaten anlyacağınız şimdi OLDUUUUUUUUUUUUU RAHATLADIMMM KONUŞUNCADA DAHADA RAHATLIYACAĞIM o benim hayatımdan asla silip atamayacağım kişi insan erkek ne derseniz vesilem adığım ahların bedelini ödediğim zaman artık ne derseniz neyse fazla uzatmıyacağım son durum bu ve bundan memnunum üstünü bastırmak hiç bir işe yaramadı 1 yıl oldu ve bu hale geldi en son duşuncem verdiğim kararda benim için en doğru karar oldu onunla yuzleşmem gerekiyodu ve gerceklerle şimdi rahatladım ve onu hala allah için seviyorum ve kadın olarak da ama hepsi bu
onunla evlenmeyi herseyden çok istemiştim şimdiyese yorumsuzum herseyin hayırlısı diyorum olmadıysa vardır bir hayır diyebiliyorum artık ve onu hatırladığım zaman tebesüm etmek istiyorum,ve mutlu olmasını sedef olmuş, sac kıran olmuş, ve vucudu yaralar döküyomuş, yiğeni ilede konuştum gercekten abla diyo cok mutsuz, yanlız ve sinirli kimse yanına yaklaşamıyo diyo
uzgunum dedim yapabileceğim bi şey yok top onda dedim haklısın abla dedi amasizin durumunuz cok üzülüyorum dedi, fakat bu aile asla değişmez dedi dul kadına bakışları asla olumlu bakmazlar dedi amcamın herseyden vazgecmesi gerekir dedi , e bende bunu ondan isteyemem istemedim de huseyin bey işte boyle gorevini tamamladı zaman doldu ve bittiii allah boyle istedi böyle oldu, ama onun vesilesine birden nankörlük yapıp kötü diyemem allahın bile gucune gider
geldiğimde konuşuruzzzz sağlıcakla kalın