sormak sorgulamak sorgulayarak hakka varmako kapıdan içeri alınmak
elimde değil sorguluyorum kendimi durduramıyorum artık,
YARABBBB neden ve ne için ben 35 yasında gercekten var olduğumu anladım, bir annemin ve bir babamın varlığını kardeşlerimi fark ettim.YASADIĞIMI anne olduğumu bosanmış olduğumu neden 35 anladım.
Evet Huseyin kacınla yaptığım terapi sonucu benim,bilinçaltında doğumum bile gercekleşmemişti ve ben onun elinden tutarak bir koprunun üzerinden el ele tutusarak obur tarafa gercek hayata gectiğimde hayal aleminden yada ? imtehan alemimden cıktım ve bir den sankiuyandırıldım.
Bilemiyorum MEVLAYA hep sordum neden benim annem babam var ama ben onları hissdemiyorum oğlum var ama yok ,bu acılar içersinde hep kıvranırken seni andım senle ağladım ağladıkca haykırdukca sana sığındımmmm
dedimki YARAB sen Hz Muhammed sav en sevdiğinide oksuz ve yetim bırakmıstın ki sırf senle olsun diye
sanırım benide buyuzden yasasalerda yetim ve oksuz hissetirdin sırf sana daha cok yakınlasayım diye
Bir kulunu sevdim adıııı......... en umulmadık anda geldi ve bana dediki ki ÖZÜNE DONNNNN bu sen değisin
ki o dönemde alkol, acı isyan en sarhoş halimde bile sevgilierine kostuğumanlar YATIRLARA YAHYAYA AZİZ MAHMUD HUDAYI EYUP SULTANA TOKAIYEEEEEE YARARRABBBBBBBBB tümbu yasananlar
sanki nedeni gorundu gorunecek.....17 yasındayke hak yolundan çıkıpberdus bir şekilde 17 yıl donmek aramak aramak
aglamak acı acı acı O kulunun sözü üzerine ona evet dedim ve biz 8 yıl berberdik 8 yıl boyunca acı azap bekleyiş ve ona duyduğum o YUCE ASKKKKKKKKKKK MEVLAYA OLAN ASKA DONUŞTU geceler bunca ağlayışlerın sonunda sabah bile uyanır uyanmaz dokulen goz yaşları onun içinken.
Bır anda MEVALAYA dokulen yaslar oldu Sekiz rakamı bana hep cazip gemiştir hayatımın her donemi 8 lerde ilerlemiş yeni bir sayfa acılmıştırrrrrrrrrr yada kapanmıştır.Sekizi yan yatırın SONSUZ işaretidir
SONSUZZZZZZ OLANNNNNNNN BİR TEKKKKKKKK ALLAHHHHHHHHDIR .
HZ MEVLANA KONYA AHMET ÖZHAN ..... ise 2008 yılında Hz Mevlananın 800 yuzıldonemınde gerçekleşmiştır.
Kendimi sorgulayış ve tum bu olayların üstüne gidişim sanki 2008 ylı bitmeden yeni bir sayfaya acmak için caba içersindeyimç.
BUGUN artık net goruyorum hayatıma giren tum o insanlar ,bana kalkan olan yada beni aldatan doven eski esim,bana yardım eli uzatan,yada bana en buyuk acıyı veren İnsan en yakınım kardeşim beni esimle aldatarak
yuvamın yıkılmasına neden olan,bana sonsuz acılar cektiren,dayakdan tutunda gelsinde seni ALLAHIN kurtarsın diyen eski esimi tutunda ,bana yarımedenleride sanki bu dunyada yasarken hayatıma giren herkesi gordum inicitiğimden helalleştim,dua ettiğim kişi leri gordum barıştırmaya,calıştığım kişileri sanki tum amelerimi gunahlarımı imtehanlarımı gordum
YARABBBBB ben KABEDEEEEEEEEEEE tavaf ederken gordummmmmmm benleydilerrrrrrrrr ve ben
onlara bakarak donerek ben sizi ALLAHHHHHHHH için affettimmmm,siz bana imtehan üzere gonderildinizzzzzz hakkım helal olsun diye haykırışımmmmmm.Bana yardım eden Hiristiyanlar arkadaşlarım bile ordaydı kanat gerende,acı cektirendeeeeeeeeee ALLAHIMMMMMMMMMM nasılda taslar oturuyor.
Nasıl da hayatıma giren herkes gorevini yapmışşş.
Cocukluğuma donduğumde,ta cocukluktan gelen Afrikadaki İNSANLARI BİLE DUŞUNUP ALLAHI MUHAMEDİ nasıl
anlatsam diye kucucuk kalbimde geciriyorken hala bu istek var ve her donem olmus hayatımda
kucuklukten bu yana
ŞİMDİ artık bu istek bu yangın durmuyor sanki yapmam gerekeni yapmam gerek ama NASILLLL?
SEN YOL GOSTERRRRR YARRABBBBBB tüm acıları ölüm hariç tanıyorum,kimsesizliği sonsuz yanlızlığı ,kayboluşu karanlığı,intahar etmek üzereyken gelen nuru ve beni durduruşunu çünkü acıyı yasatacak ki beni ona getirecek,
YARRAB Özüne don diyen İnsan beni en son KABEYE yolcu etti, dusunuyorumda tum o 8 yılda hep yanımdaydı o zorlu dikenliyolda iflasdan tutunda ..... nice seyelere kadar bosanmamdan sonra yasanan hayatıma giren 2 kişi bana diğer basamakları atlatmam için vesile oldu, acıdan sonra bana içme dedi,içmedim,namaza dur dedi durdum, ONA asıkken hakka asık oldum ve KABEDE yemin ettim,donuncede ayrıldım
KABEDEN dondum şimdi yolum nereyeeeee,MADDI ve gorunen değerlere gitmek istemiyorum.KARIYER MEVKİİİİ
SETARA ben başka alemlerde RABBIMIN ruhanigorunmeyen aleminde gorev almak istiyorum
HIKAYENIN SONUNU BENDE BİLMİYORUM
Hakka giden yol ACIIIIIIIIIIIIIIIIII,GOZ YASIIIIIII her dokulen yas her haykırış sizi ona yakınlaştırıyor
Asla isyan etmemeli şükretmeliki cektiriliyorrrrr, ISTE BU YOLLLLLLLLL ancak ona goturuyor
Egolardan,arınmış ,tam teslimiyete ancak ve ancak ONNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
21 Aralık 2008