Selamlar herkese....
Bugün ders verdiğim bir dergahtaydim. Abiler ile.oturup sohbet muhabbet ediyorduk. Bir abi oğlunun başına gelenlerden bahsetti. Oğlu escinselmis. Ve ailesinin parasını gizlice çalıp yurtdışı na kaçmış. Ondan bahsediyordu. Biseyler anlatamadigim aktaramadigim için kendimi çok kötü hissediyorum ve de sorumlu.
Çünkü ben doğruyu biliyorum onlar bilmiyor. Onlar uyuyor ama ben uyumuyorum. Onlar hakikatten araştırmadan bî haber ama ben biliyorum ve bildiğim halde doğruyu haykiramadim çünkü yanlış anlaşılmaktan korktum. Belki de bende hasta olmasam çok rahat ifade edebilirdim anlatabilirdim ama hasta olunca insan insanlar ne düşünür putunu yenemiyor malesef....
Kendince oğluna telkinlerde bulunmuş senin yerin Lut kavminin yeri diye.. çok merak ediyorum yarın hesap gününe çıktığında senin yerin Ne??!!.
Çocuğuna sahip çıkamamış bir baba olarak, onu kollayamayan ona erkekliği ogretemeyen bir baba olarak cehennemdeki yerin ne??. Kendilerince tedavi uygulamislar çocuğa. Göndermişler doktorlara. Doktorda kadınlık hormonu yüksek demiş erkeklik hormonu basmışlar buna....
"ALLAH BELANIZI VERSİN ". HEM DOKTORLAR OLARAK BİR SİKİ BİLMEDİGİNİZ İCİN. HEM DE AİLE OLARAK HEM COCUGUNUZU ESCİNSEL YAPİP HEM DE COCUGUNUZU YARGİLADİGİNİZ İCİN". Bu cehalet midemi bulandiriyor. Çocuğu mahvetmisler. Bulmuş bir adamı kaçmış onunla. Bir de hidayet diliyorlar hidayeti kendinize dileyin diyemedim. Yok annesi hastalanmış gebersin inşallah. O çocuk bu halde olacağına keşke bütün sülalesi geberseymiste o çocuk o hale gelmeseymis. O kadar uzuldumki ve çok şükrediyorum Allah'a öyle olmadığım için. Kinamiyorum asla ama aileye çok kızgınım. İhmal ettikleri bu çocuğu suçlu gördükleri için bir de doktorlar bir sikimi bilmediği için herkese çok kızgınım. Kim bilir şimdi neler yasiyor. Diyemedim ki sizin yüzünüzden diye nasıl diyim???. Kendimi ele verir gibi... Nasıl kiviririm bilemedim. Sadece sustum ve hidayet diledim. Bütün müslümanlar için. Bütün bu harama bulaşan kar için. Onların suçu yokki. Bizim suçumuz yokki. Hepsi bu aile görünümlü şeytanların suçu..... Çok nefret doluyum cooookkkk. Bu nefret gözümü dolduruyor