Allah o kadar buyukki; iş ararken ve hatta bazı önüme gelen fırsatları elimin tersiyle atarken bir sabah diyorum ki
Ya rabbi!. O kadar fırsat geçti elime çekindim ve ise girmedim. Ama vardır bundada bunda da bir hayır demekki sen beni daha hayırlı ve güzel bir işe ayarliyorsundur. Ve 2 saat sonra tanıdığım ve iş aradigimdan zerre bahsetmedigim bir abi beni arıyor ve diyorki sana iş buldum ama yapar misin bilmiyorum. Buyur abi nedir o?.
Bizi umreye goturen bir tur var o turda umre rehberligi yapar mısın. Bak Allah'ın işine!. Hayatımda hiç tahmin bile etmediğim bir iş. Bı dusuniyim diyorum. İşi istiyorum ama korku geliyor ya yapamazsam. Ya elime yüzüme bulastirirsam. Ya olmazsa. Arıyorum Hüseyin hocayı gitmezsen bir daha gelme diyor. İstihare yaptırıyorum hayırlı cikiyir herkes bana güveniyor ama bir bakiyorum benim kendime ozguvenim yok yönetim ve bilgi hususunda. Ama bir yandan bunlarda olunca yani insanlarin telkini ısrarı en önemlisi Hüseyin beyin telkini gitmekten başka çarem yok biliyorum. Yarın gidicem gorusucem. Ve bu iş olduğu zaman buraya sadece oldu yazicam. Eminim olucak çünkü bu işin bana geliş şekli farklı ve ayrı bir his var içimde olucak eminim. Bununicin elimden geleni yapicam...
Bekleyin yazacağım günün bekleyin.......