PANİK ATAK
Merhaba,
ben bugün iş görüşmesine gitmedim.İstemedim.Ve bu durumun etkisi saatlerce devam etti.Üşüme,uyku,gerginlik vs..
Sanırım ben sizi de kendimi de yanılttım.Çok hızlı ilerledik.2 ayda iç dünyamı bitirdim,3. aya kalmadan da işe girer,
hoop dünyadaki sorunlarım sona erer havası olustu bende ve çevremde..Super Woman:)
Ama gerçek o kadar da iç açıcı degilmiş,bugün bunu daha iyi hissettim.Hazır değilmişim.
Ben hala daha kendime deger vermiyorum.Yaptıklarımı,tepkilerimi yanlış buldugum zaman kendimi herkesten çok hırpalıyorum.
Galiba bana en çok zarar veren şey,yine benim.Öncelikle şu kendime deger vermeyi,yaptıklarımı olagan karsılamayı,bende nihayetin de bi insanım demeyi ögrenmem gerek.Ama nasıl??
Geçen hafta çok yorucu geçmiş.Ben bunu hafife alıyorum,hatta teyzem bana yorucu ve zor şeyler yaşadın geçen hafta dedigin de,kendimi taktir etmek yerine,ya naptım ki boşversene tarzı bi havaya girdim.
Henüz terapilerimizin degerlendirmesine baslamadım.İçimden gelmiyo.Hersey öyle hızlı gelişiyo ki son zamanlarda,sanki yaptıgım biçok şey yine eskisi gibi zorunluluga dönüyo gibi hissediyorum.Gittigim hiçbi yerde uzun süre duramıyorum,sıkılıveriyorum.Anneme,babama karşı inanılmaz gergin bi halim var.Aramızda buzdan duvarlar oluştu..Bu da bende ayrı bi gerginlik kaynağı..Bu ruh halinde yaşamak,insanların gözünde amma da büyüttü şu depresyon halini düşüncesi, beni çok ama çok geriyo ve yoruyor..
Bugün sokakta kör ama,yinede hayata bi ucundan tutunmaya çalısan bi adam gördüm,ve kendime yine kızdım.
Bak dedim adamın haline bak,şükret haline sen nelerle ugraşıyosun,şımarıklık seninki..
Çünkü annem hep bana bizden daha kötü durumlardakilerini gösterirdi böyle zamanlarda.Bakıpta halimize şükredelim diye..
Şimdi hangisini yapmam gerekiyo,karıstırıyorum..
Sürekli kumdan kalelerim yıkılıp duruyo.Bigün insanlar benim bu depresif halimden sıkılır da beni yapayalnız bırakırsa diye düsünüp,korkuyorum..
Yorumlarınız benim için çok degerli,az da olsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
.....
Not:Kişilik testini yaptım.Sonuç:Nevrotik İçedönük..
12 Ocak 2009
http://www.huseyinkacin.com/forum/index.php?topic=99.0 devamını okumak için tıklayınız