Merhaba,
Ben Hüseyin Bey'i cesaretinden dolayı kutluyorum.Diğer meslekdaşlarınında bu konuda duyarlı olmasını diliyorum.
Ben bir eşcinsel gencin annesiyim,bunu ancak yaşayan anlayabilir hem benim hem oğlumun psikolojisini.Yıllardır bu konuda araştırıyorum sadece bir bayan psikolog bana 'eşcinsellik cinsel bir kimlik bozukluğudur ,benliğe aykırı eşcinsellik kişinin isteğine bağlı olarak düzeltilir'dediği anda sanki dünya varmış dersiniz ya öğle oldum.Sonra internette araştırırken Hüseyin Bey'i buldum,tanıştım.
Bazı insanlara denirya seni Allah mı gönderdi?gerçekten insanlara acı çeken gençlere ışık yaktığı için kendisini tekrar tebrik ediyorum.
Diğer meslekdaşlarından da her şey para değil diyerek yardıma ihtiyacı olan gençlere yardımcı olmalarını diliyorum.Bir gencin hayatını kurtarmak,elinden tutmak,ne güzel bir meziyet!Bu terapilere şiddetle karşı çıkanları şiddetle kınıyorum!Bu yardım isteyen bir insanın yüzüne kapıları kapatmak gibidir.Eşcinsel kalmak isteyen kabul eder mutlu mesut yaşar ,istemeyen evlenip yuva kurmak,evlat sahibi olmak için mücadele eder.BU DÜNYANIN ÖTESİ DE VAR.
Bu herkezin kendi özgür iradesine bağlıdır.Bana Listag a git diye tavsiye ile mesaj atanlara buradan diyorumki,hiç bir şey göründüğü gibi değildir,bizim babamız bilmiyor,bunu bilmesi aile faciasına yol açar,asla kabul edemez...kabul edenlere ve ettirenlere sözüm yok,ama kimsenin de bana bu konuda söz söylemeye hakkı yok..
Buradaki gençlere Allah yardımcı olsun dualarım oğluma,size,ve Hüseyin HOCA ya ,
Allah'a emanet olunuz..