Gönderen Konu: EŞCİNSELLİK BABA EKSİKLİĞİNDEN Mİ KAYNAKLANIYOR?  (Okunma sayısı 89 defa)

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
EŞCİNSELLİK BABA EKSİKLİĞİNDEN Mİ KAYNAKLANIYOR?
« : 11 Temmuz 2026, 04:08:49 ös »
24 yaşındayım kendimi bildim bileli bu durumun içerisindeyim.Hüseyin hocaya tavsiye üzerine gittin adını daha önce internette görmüştüm ama cesaret edememiştim tedaviye.Hayat hikayemden bahsedeyim biraz iki kardeşiz aramızda 8 yaş var ben abiyim.Annem biraz dominat bir kadındı.Babam ise ilgisiz pasif bir adam.Ara sıra kızıp bağırırdı kendince babalık yapardı böyle.Kendini bununla kandırırdı.Hep kadınların arasında vakit geçirirdim bu beni olumsuz etkiledi.Babamla diyoloğumuz yoktu.Okul hayatımda erkekler benimle oynamazdı hep sınıfta sıramda tek başıma otururdum yalnız bir çocukluk geçirdim içimde çok fırtınalar kopuyordu.Ama dışarıya hep sus pus çocuktum sesimi kimseye çıkaramıyordum.Liseyi bakırköyde okudum çok berbat yıllardı ifşalar yaşadım.Özel hayat diye bir şey kalmamıştı benim için.Herkes bu yönümü konuşuyordu.Alay edenler uğraşanlar birde destekçilik yapıp bana gaz verenler,güya bana iyilik yaptılar.Yanlış bir yolun desteğide yanlış.Okulda kimse benimle ilgilenmedi.Bu konu yüzünden çok zorluk yaşadım.Lise sonda dine yöneldim.Zamanla namaz kılmaya başladım.Tefsir okudum bol bol.Dinimizle ilgili kitaplar okudum.Zamanla bu yanlış yoldan eşcinsellikten uzaklaştım.Allah beni pis yoldan doğru yola adım adım çekti adeta.Allah kulunu sever.Bizlerde onun kuluyuz.Biz ona yöneldikçe o bizi kendi yoluna doğru yola çekiyor bir şekilde.Ya bir insan aracılığıyla ya başka bir vesileyle.Bu arada ailem dindar insanlar değiller ben seküler yetiştirildim.Ama 18 yaşımda Allah beni doğru yola çekti.Siz rabbinize yönelin o da size bir şekilde sahip çıkar.Hüseyin hocaya bir kaç hafta önce gittim.Kendi öz babamla olnayan diyaloğu 1 saatte onunla kurdum.Bizim gibi insanlar genelde babalarıyla iyi bir iletişimi olmayan insanlardır ama hüseyin hoca bunun eksikliğini gideriyor kesinlikle onunla konuşamadığım şeyleri hocamızla konuştum.Şuan tedavinin başı ama ben düzelmek istiyorum Allahın izniyle bunu başarıcam