Gönderen Konu: TÜRKİYE'NİN YENİ SORUNU: EVLENEN EŞCİNSELLER BOŞANAN KADINLAR ve ÇOCUKLAR  (Okunma sayısı 234 defa)

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
İyi geceler hocam  bu saatte uyku tutmayınca reels atliyordum ve karşıma siz ciktiniz mucize gibi çok yol aradım kendimce çok çaba harcadım ama milim ilerleyemedim.yillardir evli olduğum adamın eşcinsel olduğunu öğrendim ayrılalı 6 yıl oldu nerdeyse ama işin içinde iki evladım var.Kendisi bu durumdan hiç hoşnut değil ama ben öyleyim diyip kabullenmiş durumda çaresiz .bize bir yol gösterin ne olur.

https://youtube.com/playlist?list=PLZQ0do4E84cdFuR1iyddEb5_d2oRVmByy&si=0HjOjALtQNGhHy_m
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2025, 10:39:58 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
Ben 12 yıllık iki çocuk babasi escinsel bir babayım. Hüseyin hocaya kadar en az 10 psikoloğa gittim. Hepsi de ağız birliği etmişçesine durumumum normal olduğunu ve kabullenmem gerektiğini söyledi. O kadar çaresizim ve ümidim sarsıldı ki, mecburen mücadeleyi bıraktım. Kabullendim ama değerlerim ve inancım bunu kabullenmiyordu. Ben de cemaate girdim ve dindarlaştım. Bu hem beni günahlara karşı koruyordu hem de kamufle olabiliyordum.  Mesela ,neden kızlara bakmıyorsun, dendiğinde cevabım hazırdı.  Çünkü dindarım. Bu da beni çevremden gelebilecek muhtemel ,bu top heralde, gibi elestirilere karşı koruyordu ve hatta aksine cevremden takdir duyuyordum. Maşallah ne güzel, dini bütün bi genç gibi. Bi noktadan sonra cemaat de beni koruyamamaya başladı. 28 yasimdan sonra  günahlara girmeye başladım. Ben de evlenmeyi düşündüm, çare olur belki diye. Hem de beni dışarıdan korurdu.Ama olmadı. Bu arada cemaatim de tepetaklak oldu malum olaylardan. Evet meşhur cemaatde kolej öğretmeniydim. İçeri girdim çıktım falan. 2 yıl önce içeriden çıktım ve maalesef yine erkeklere gittim. Bunalımın zirvesindeydim. Allaha atarlanıyordum, diyordum ki, hadi yap bişeyler, ben ömrümü senin uğrunda harcadım, ilayı kelimetullah falan, ben daha kötüye gidiyorum. Tam bu sırada eşim yakaladı. Ve doğal olarak büyük tepki gösterdi. Ben de hep eşime anlatmakla anlat(a)mamak arasındaydım.  İyi oldu yakalaması, herseyi anlattım. Mücadelemi dindarlaşmamı, çaresizliği mi... Hüseyin hocadan da bahsettim. Biliyordum çünkü 13 yıldır.  Ama gidemedim çünkü eşime ne diyecektim. Üstelik ben kucuk bir ege kasabasındayım. İstanbula gel git masraf ister, zaman ister... Ben de esime dedim ki, eğer yanımdaysan beraber mücadele edelim. Kabul etti, şu anda hersey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı. Çok şükür ailem yıkılmadı eşim yanımda. Tabii hersey çocuklarımız için. Deme o ki, siz de keşke boşanmadan Hüseyin hocayla irtibata geçseydiniz. Gittiğiniz psikologlar kabullenme yönünde konuştuğu için siz de ümidinizi kaybetmissinizdir. Ya da eşiniz.  Onu suçlamayın. En mağdur ve masum o çünkü.

https://youtube.com/playlist?list=PLZQ0do4E84cf18LSy8pMhjB5-snmxQQJB&si=wA266Tp35J_ZBupS
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2025, 10:42:51 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
Hatta eğer ikna olursa Hüseyin beye gelin. Çocukları için yapar bunu. Tekrar evlenin gerekirse. Aslında eşinizin en ihtiyaç duyduğu kişi sizsiniz. Bu bi imtihan, bi erkeğin başına gelebilecek en büyük imtihan. Ona destek olun.

https://youtube.com/playlist?list=PLZQ0do4E84ceRROHbOJyaaWvLAEXQyB-1&si=JbQxQ8LNY--0qvuM
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2025, 10:42:17 öö Gönderen: psikolog »