Gönderen Konu: HOŞÇA KAL  (Okunma sayısı 537 defa)

Anonim

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
HOŞÇA KAL
« : 17 Mayıs 2025, 02:40:18 öö »

Hüseyin KAÇIN’a ithafen

Yanınıza gelip son kez sizi görüp her şey için teşekkür edip, helalleşmeyi umuyordum ama görüyorum ki yüreğim buna el vermiyor. Biletim duruyor, dokunmayacam.
Yüz yüze, göz göze bakıp nasıl olurda hayatınızdan çıkmam gerekiyor diyebilirim ? gerekçen nedir derseniz ne cevap verebilirim…
İlla bir şeyler uydurup bundan sonra sizi görmek istemiyorum, sesinizi duymak, yanınıza gelmek istemiyorum sizi sevmiyorum artık demem, diyemem
boğazım düğümlenir…

O yüzden içimden gelenleri buraya yazmak istedim. Bana kızmayın, gücenmeyin hocam ne olur…

Bi insan ard arda ne kadar ağlayabilirse o kadar gözümden yaş akmış olacak ki gözümden değil gönlümden süzülüyor artık yaşlar, kalbim sızlıyor, gözlerim kurudu bu yazıyı yazarken.

Buraya dert yanmaya gelmedim, sitem etmişim gibi görünmesin sakın; Uykusuz geçen gecelerim, geçmeyen kabuslarım, bitmeyen hasretim, dinmeyen göz yaşlarım…
Hepsi feda olsun size, şikayet eden gün yüzü görmesin. İnsan sevdiğinden şikayetçi olabilir mi hiç ? olamaz, olmamalıdır!

Zaman zaman aklımdan geçiyor “keşke hiç karşılaşmamış, hiç tanışmamış olsaydık. Göz göre göre akıl sağlığımı kaybetme noktasına geldim, dertsiz başıma dert açtım” der gibi ama daha aklımdan çıkar çıkmaz yok oluyor bu düşünceler. Böyle söylersem bende uyandırdığınız o güzel duygulara ihanet etmiş olmaz mıyım ?
Kalbimdeki yerinize ne kötü düşüncelerim ne de sizinle aramızda ki aykırılıklar gölge düşüremez. Orası size ait ve hep de öyle kalacak. Kötüye dair hiç birşeyi yakıştıramam size…

Sizi sevmekten vazgeçip, acıya katlanamadığım için yüz üstü bırakmışım gibi düşünürseniz ahım üzerinize olsun,çok kırılırım zoruma gider.

Bu kısım da yazıyı okuyan kişiye gelsin, içinden belki şöyle geçirmiştir: Madem bu kadar seviyorsun ne diye hayatından çıkmaktan bahsediyorsun ?
Bende şunu söylemek isterim; Bazen öyle bi an gelir ki sevginizin sevdiğiniz kişiye zararı dokunacağını hissedersiniz ve ya kalbinizin bilip sevdiği o imaja ne kendinizin ne de muhattapın gölge düşürmesini istemez onun iyiliği için ondan uzak kalmayı seçersiniz. Onun varlığını hissedip mutlu olduğunu bilmek bile yeterli olabilir sizin için, varsın uzak kalalım dersiniz.

Şimdi kaldığı yerden devam ediyorum

Önceden kalbinizde yer edinebilmek gibi bi derdim vardı hocam biliyorsunuz başkalarının sizi sevmesinden ya da sizin bir başkasını sevmenizden ve bunu dillendirmenizden rahatsızlık duyar, burun kıvırırdım. Şimdilerde ona da gerek duymuyorum. Tanımam etmem hiç birini ama sağ olsun var olsunlar.
Beni sevmeniz gibi bi beklentim de yok; siz sevseniz de sevmeseniz yeriniz değişmez bende
Siz bana Allah’ın bahşettiği en güzel hediye hayatımın en kıymetli hazinesisiniz, ömrümün sonuna kadar sevmek boyunum borcu olsun. Öylesine güzel hisler uyandırdınız ki bende nasıl anlatacağımı bilmiyorum, hayatımda ilk defa gerçek Aşk’ı şu 25 26 lı yaşımda tattım sizin sayenizde. Bir gün kötülüğünüzü istecek olursam vicdanım kurusun, dilim tutulsun ağzımdan kötü bi söz çıkmasın size…

Tek bi pişmanlığım var oda şu; hakkınızda çok hayal kurmuştum, beraber geçecek anlar, ortak paylaşılacak duygular, yol arkadaşınız olmayı murad etmiştim hep…
Ceviz kabuğunun içini dolduramayacak kadar az vakit geçirdik sizle,  bi odada tıkılıp kaldık hep ama sağlık olsun, nasip değilmiş demek

Size verdiğim bi söz vardı hocam ilerde baba olursam ve bir oğlum olursa sizin adınızı koyacaktım, hala aklımda. İnşallah o günleride görmek nasip olur. Kusursuz bi eş ya da baba olmaya çalışmayacam ama sevgimi ve şefkatimi onlardan asla mahrum etmeyecem, bir sorunları olduklarında bana anlatmaktan çekinmemelerini sağlayacağım. Hem belki o zaman sizlede yeniden karşılaşırız, baştan tanışırız. Ama şuan ki şartlar altında olmaz.

Umarım çokça sevip-sevilirsiniz, hayat sizi hiç incitmesin, Allah kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın hep, tırnağınıza zarar gelmesin, o güzel yüzünüz hep gülsün hocam çünkü gülümsemek kimsede durmadığı kadar çok yakışıyor yüzünüze

Son olarak size üzülmeyeceğimin sözünü veremem ama iyileşeceğimin garantisini veriyorum! Gözünüz arkada kalmasın hiç :)

Geçen gün bi resim atmıştınız sağ gözünüzde arpacık çıkmıştı :))
O güzel gözünüzden ve kalbinizden binlerce kez öper yazıyı burda noktalamak isterim.

Sizi çok sevdim ve daima SEVECEĞİM!

HOŞÇA KALIN…