Sahtekar demek yerine kendisininde meslektaşı olarak bu konuda görüşme yapmanız, fikir alış verişi yapmanız daha yerinde olurdu…
Neticede Hüseyin bey on beş küsür yıldır bilhassa bu alanda çalışmalar yapmış birisidir..
Kendisine cinsel yönelim bozukluğu şikayetiyle gelen danışanlarına bu doğuştandır, kaderiniz budur ve buna alışın dememiş, yardımcı olmaya çalışmış..
Sahtekar falan diyorsunuz ama çalışmalarını gizli saklı yapmamış koskoca bi forum kurmuş ve yüzlerce dönüşümü başarmış kişilere kendi hikayelerini yazmalarını önermiştir…dileyen gidip bakabilir
Ülkenin en iyi psikolog psikiyatristleri ile çalıştığınızı varsayarak bende size şunu sormak istiyorum
Genç yaşta travma yaşayan taciz ve tecavüz mağduru biri ilerde cinsel yönelim bozukluğu şikayetiyle size geldiğinde ve size deseki ben travma yaşamadan önce cinsel yönelimimde bir anormallik yoktu sonrasında böyle oldu ben hiçbir şekilde eşcinsel hayat tarzını benimsemek istemiyorum derse sizde kendisine bunun doğuştan olduğu yalanını atarken vicdan azabı çekmeyecek misiniz?
Trans bireylerin hayatlarında ne gibi ürolojik sıkıntılar yaşadıklarını, ömürlerinin nasıl azaldığını bile bile danışanınıza geri dönüşü olmayan cinsiyet değişikliği ameliyatı önerirken vicdan azabı çekmeyecek misiniz ?
Yetişkin yaştaki kişilerin internette bazı uygulamalarda henüz 18 yaşına bile girmemiş kişilerin akıllarına girip kendilerinden cinsel birliktelikler teklif ettiklerini gördüğünüz halde bunları cinsiyet eşitliği, özgürlük kavramlarıyla açıklamaya çalışırken vicdan azabı çekmeyecek misiniz?
https://www.instagram.com/reel/DGlTtC6oSAY/?igsh=MXZ1eWRsYmRlaHNhaw==