Gönderen Konu: CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYE GEÇ; EŞCİNSEL TERAPİYE DUR!  (Okunma sayısı 143 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4340
    • Profili Görüntüle
CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYE GEÇ; EŞCİNSEL TERAPİYE DUR!

Tüm bu iddialar gündemi sarsarken asıl beka meselesini ihtiva eden eşcinsellik probleminin çözümü için terapi merkezlerinin açılması bir yana, var olanların kapatılması düşündürücü bir gelişme olarak akıllarda duruyor. Meselenin hukuki olduğu iddia edenlere ise kamuoyunun yönelttiği soru şu;

Devlet eliyle bedelsiz bir şekilde yapılan cinsiyet değiştirme ameliyatlarına uydurulan hukuki kılıf bu işin neresindedir ve sosyal devletin hangi anlayışıyla örtüşmektedir?

Bir diğer soru; Peki ya iddia edildiği gibi MOSAD, bu işlerin neresinde?

ERDOĞAN UYARMIŞTI AMA...
 Ülkemizde devlet tarafından bedeli ödenerek yapılan cinsiyet değiştirme operasyonları malumun ilanı olarak bilinirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son olarak BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada ''Cinsiyetsizleştirme meselesi bir tercihten ziyade artık küresel bir dayatmaya, tam anlamıyla kutsala ve fıtrata karşı bir savaşa dönüşüyor. Bu yıkım projesi karşısında ses çıkaran, en ufak bir tepki gösteren herkes susturulmakta, linç kampanyalarının hedefi olmaktadır.''  ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın o sözleri:

https://www.haberyelkeni.com/capa-dosyasi-2-escinsellik-tartismalari-terapi-merkezleri-kapatiliyor-peki-ya-mosad-1

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4340
    • Profili Görüntüle
Ynt: CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYE GEÇ; EŞCİNSEL TERAPİYE DUR!
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2024, 08:25:56 öö »
Cinsiyetsizleştirme meselesi bir tercihten ziyade artık küresel bir dayatmaya, tam anlamıyla kutsala ve fıtrata karşı bir savaşa dönüşüyor.

Bu yıkım projesi karşısında ses çıkaran, en ufak bir tepki gösteren herkes susturulmakta, linç kampanyalarının hedefi olmaktadır.         

Toplumun temel direği olan aile kurumuna yönelik saldırılar giderek yoğunlaşmaktadır.

2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında sahnelenen rezalet, insanlık olarak karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını gözler önüne sermiştir.

Masum çocukların, her yaştan ve inançtan yüz milyonlarca insanın izlediği bir spor etkinliği, hem de çok çirkin bir şekilde cinsiyetsizleştirme propagandasına alet edilmiştir.

O kötü sahneler sadece Katolik âlemini, Hristiyan dünyasını değil; Müslümanları ve kutsala saygısı olan herkesi derinden yaralamıştır.

Türkiye, ne pahasına olursa olsun bu kuşatmayı yarmakta, bu korku iklimine direnmekte kararlıdır.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1838662197167427844