Gönderen Konu: TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Prof Dr Hüseyin Yayman: Pedofili ve LGBT  (Okunma sayısı 1268 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Selamün aleyküm..
Değerli Milletvekilimiz Hüseyin Yayman Bey!

Biraz özce takriben yarın saat önce sizi Almanya’dan aradım. İsmim Gülsen.
Yüreği yangın yerine dönmüş bir anne olarak yazıyorum. Oğlum eşcinsel olduğunu bana açıkladığında ben bir anne olarak “öldüm bittim yandım” sayın vekilim. İlk önce intihar etmeyi düşündüm ve bu mücadele içerisinde yıpranırken Psikolog Hüseyin KAÇIN’ın eşcinsel terapi sürecinde %100 olumlu sonuç aldık. (ALLAH ondan bin defa razı olsun) Çok şükür oğlum eşcinsellikten kurtuldu iyileşti.

Değerli milletvekilimiz biz öncelikle oğlumuzu Prof …… götürdük ve bir günde 500 euro alıp gereksiz yere bir sürü  tahliller yapıp emrindeki diğer doktorlara yönlendirip eşcinselliğin tedavisi olmadığını  söyledi. Dünya başımıza yıkıldı ve o an kahroldum.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2024, 02:29:22 ös Gönderen: trakya »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dijital Mecralar
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2024, 12:03:30 ös »

Hocam benim oğlum eşcinsel olduğunu öğrendiğimiz zaman evi terketti ve 8 ay boyunca Alman’larla yaşadı. (8 ay dua teheccüt ve sadakalar) dahilinde İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. (Rabbim hidayet verdi). Baştan çok itiraz etse de sonrada eşcinsellikten kurtulmak için terapiyi kabul etti. Hocam uzun lafın kısası 1 sene her hafta Psikolog Hüseyin KAÇIN’la görüşüp eşcinsellikten kurtularak oğlum böylece  iyileşti. Oğlumun artık bir kız arkadaşı var ve evlenme yolunda kararlı ve istekli bir şekilde hayatını sürdürüyor. Ben onu abdestsiz emzirmedim Hocam. 4 yıl gibi bir mücadele sonunda önce Rabbimin hidayeti ve sonrasında iki sene boyunca oğlum terapiyi asla kabul etmediğinde Psikolog Hüseyin Bey benimle saatlerce telefonlaştı, mesajlaştı. Hangi Psikolog hiç karşılık beklemeden bunu yapardı?

Hocam
Almanya’da çocuklar anne babayı devlete şikayet ediyor ve devlet anne baba evinden elinden çocuğu alıyor ve sonraki süreçte bu çocuklar içki, alkol, esrar, eroin ve intihar.  ABD’de Joseph Nicolsie ve Türkiye’de Psikolog Hüseyin KAÇIN. Benim oğlum artık kaşlarını  almıyor, vücudundaki tüyleri almıyor ve Almanya’da üniversitede ekonomi bölümünü bitirdi ve şimdi burda ve camiide imamlık yapıyor...

Hocam
lütfen ALLAH rızası için Büyük Devlet Adamı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşabileceğimiz bir adres, bir e-mail  lütfen verir misiniz? Terapisi yarım kalan bir sürü genç feryat ediyor Watsap gruplarında “bizim elimizden kim tutacak?” diyerek. Gurbette ana vatanını çok seven ve iki  kızı da  rahatsız olan bir annenin sizden ricası olarak kabul ediniz.
Lütfen
bu hak batıl davasında gençlerimizin elinden tutun ve yakın gelecekte Türk toplumu olarak Lut kavmi gibi yaşamak zorunda kalmayalım.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dijital Mecralar
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2024, 12:04:46 ös »
Telefonla aradığımda açıpta benimle konuştuğunuz ve bir anne olarak dertlerimizi için bir annenin sızlayan yüreğinden sonsuz teşekkürler ediyorum şahsınıza!

Bu gençler için Psikolog Hüseyin Bey’in bu konudaki gayretli çalışmalarının LGBT derneklerinin maksatlı engelleyici şikayetleri karşısında devlet bürokrasisi tarafından linç edilerek çaresiz bırakılması konusunda gerekli çözüme yönelik çabalarınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Dertli bir annenin ricalarını dikkate aldığınız için saygılarlarımla.

ALLAH emanet olunuz!

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dijital Mecralar
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2024, 12:07:18 ös »
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'dan (
@HuseyinYayman
) 'dijital oyun' açıklaması: "Türkiye'de bu oyun meselesi, bir milli güvenlik sorununa dönüşmüş durumda."

https://x.com/Hurriyet/status/1828037173897040030

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Sayın Vekilim,
Ben 18 yaşında bir kızı ve 13 yaşında oğlu olan bir anneyim. Kızım yıllardır Hormonal bir sıkıntısı olmamasına rağmen erkek olmak istiyordu ve en nihayetinde ( Bu zamana kadar götürdüğüm onlarca Dr ve psikiyatrın tavsiyesi ile daha doğrusu yanlış yönlendirmeleri ile  ) biz ameliyatına karar vermiştik. Taaki Saygıdeğer Hüseyin Kaçın beyefendi ve onun vesilesi ile danışanları iki tane pırıl pırıl genç kızla irtibata geçene dek… Neredeyse ellerimle çocuğumun hayatını karartacaktım…
Bu derece sıkıntısının arasında hiç bir maddi kaygısı ve çıkarı olmadan önce Hüseyin bey ve beni yönlendirdiği bu danışan ve uzmanlar saatlerce bana bilgi verdiler. (Belge ve bilimsel kanıtlarla )Evet bunca zaman kandırıldığımızı farkettik.
Ve ben Hüseyin beye kızımı terapiye götürmek istediğimde duydum ki Hüseyin beyin muayenehanesi mühürlenmiş ve çalışması engelleniyormuş. Yani bir nevi benim çocuğumun ve başka çocukların tedavi hakları ellerinden alındı.
Sizin de bildiğiniz gibi bu tarz yaşamların çocuklarımızın gözüne gözüne sokulduğu ve normalleştirildiği bu dönemde (oğlumun her izlediği oyunda ve  her izlediği çizgi filmde bu tarz ilişkiler mevcut. Ve bu çok rahatsız edici.) Gerçekten doğuştan bu tarz hormonal ya da çift cinsiyet gibi sorunu olanlara tabiiki birşey diyemeyiz ama ergenlik döneminde kimlik karmaşasında olan çocuklarımıza bu şekilde normalleştirilmesi ve özendirmesini, kafalarının karıştırılmasını hiç doğru bulmuyorum ve siz sayın devlet büyüklerimizin bu konuda desteğinize ve yardımınıza ihtiyacımız var.
Böyle bir dönemde zihinleri karışmış hayatlarını bir yalan uğruna feda edecekken bu konuda canla başla çalışan ve onlara yardımcı olmaya çalışan bir insandan ne isterler ?

Devlet Hüseyin Kaçın bey in çalışmalarına devam edebilmesi ve daha çok çocuğun hayatına dokunabilmesi için gerekli müdahaleyi mutlaka ve acilen yapmalı ve çalışmalarını desteklemeli diye düşünüyorum.
Ve aslında bu tip kafası karışmış ya da travmaları sonucu zihni tarafından kandırılan daha çok çocuğun arada ziyan olup hayatı boyunca geri dönüşü olmayan kararlar vermemesi için Hüseyin Kaçın beyin muayenehanesi derhal açılmalı !!!
Lütfen tedavi hakkımız elimizden alınmasın. Evlatlarımızın hayatı kararmasın!
Sizlerden ivedi bir şekilde gereğini arz ederim.
 
Saygılarımla,
A Ö

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Sayın Vekilim Hüseyin Yayman

Ben çok küçük yaşta küçük bir erkek çocuğu iken defalarca cinsel istismara uğradım. 16 yaşından sonra kendimde eşçinsel dürtüler olduğunun farkına vardım ve bugüne değil kendimden büyük babam yaşında adamlarla evli kişilerle çok birliktelik yaşadım. Yakın zamanda da AIDS HIV kaptım. Eşcinselliğin tedavisi olduğunu hiç bilmiyordum fakat şans eseri Psikolog Hüseyin KAÇIN’la tanıştım. 18 19’lu yaşlarımda 3-4 yıl kendisiyle saatlerce telefonda görüştüm. Çıkarı olmadan benim bütün dertlerimi dinledi. Ankara Haymana’da çok zor şartlarda yaşıyorum. Terapilere gitmeye başladım. 7 seans yapabildim ama bana çok büyük faydası oldu kadınlara ilgi duymuyordum zamanla duygusal açıdan kadınlara ilgi duymaya başladım. Hüseyin Bey’in ofisi kapatıldığı için  görüşmelerimiz yarım kaldı. Bir devlet büyüğü olarak bizim de sorunlarımıza el atar yardımcı olursanız çok sevinirim. Devletimizin geleceğini dijital dünya tehdit etmektedir. Evli barklı çoluk çocuk sahibi 50-60 yaşındaki adamlar eşcinsel sitelerinde (Hornet Eşcinsel Sitesi: En meşhur en tehlikeli olanıdır) 15-16-17 yaşındaki çocuklarla cinsel ilişki
yaşamaktadır. Nerden biliyorsun derseniz? Kendim bizzat onlarca hatta yüzlerce ilişki yaşadım. Bunun sonucunda da artık AIDS hastasıyım. Lütfen gençlerimizi eşcinsel tehlikesinden kurtarınız. Gay fuhuş mafyası bile Türkiye’nin büyük şehirlerini, beş yıldızlı lüx
otelleri kuşatmış durumdadır. Lütfen Sayın Vekilim. Gençlerimizi kurtarınız. Eşcinsellik tehlikesi ve terörü Türkiye’nin bilinmeyen yeraltı dünyasıdır.

H G

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Sayın Hüseyin Yayman, 41 yıllık ömrümde ilk defa bir milletvekiline yazıyorum. *LGBT* oluşumları dernekleştiler, sayısız avukatları var, fonlanıyorlar, özetle inanılmaz bir destek görüyorlar. Oysa halkımızın bilmediği ve madalyonun öteki yüzünde iyileşmek için sessizce mücadele veren eşcinseller var.  Tüm LGBT'liler onlardan nefret ediyor. Bunun bir tedavisinin olamayacağını, DSÖ tarafından da hastalık olmaktan çıkarıldığını söyleyerek iyileşmek isteyenlere baskı uyguluyor ve bu konuda yardım aldıkları psikologları da şikayet mekanizmalarını kullanarak yıldırmak için canla başla uğraşıyorlar. Kıymetli Milletvekilim, sizlere çok basit bir sorum olacak: *Madem eşcinselliğin tedavisi olmayacağından bu kadar eminler, o halde iyileşmek için mücadele eden eşcinsellerden neden bu denli rahatsızlar?* Ama ne var ki mücadele eden eşcinseller iyileşiyor. İyileşme süreçlerini de bir web sayfası üzerinden paylaşıyorlar. Tüm bu tabloda, Onur Yürüyüşleri yapan ve avaz avaz bağıran LGBTlilerin aksine, iyileşmek için mücadele eden eşcinseller, topluma adapte olmak için kendilerini ifşa etmeden sessizce yürüttükleri çabada zulüm gören, yapayalnız ve asıl mağdur olan kimselerdir. Maalesef *bu mücadelede kendilerine destek olan ve onları sözde değil 10 yılı aşkın tecrübesiyle gerçekten iyileştirebilen Psikolog Hüseyin Kaçın'ın  Fatih'teki bürosu, sırf LGBT destekçisi biri, CİMER'e yaptığı  şikayette, yukarıda söz konusu ettiğimiz web sayfası ve Hüseyin Kaçın'ın diploması gerekçe gösterilerek Fatih Kaymakamı oluruyla Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğünce mühürlenmiştir.* Değerli Milletvekilim, eşcinselleri iyileştiren bir psikolog diploması yok. Eşcinsel İyileştirme Terapisti vb  bir ünvan da yok. İnşallah ileride olur. Olmayan bir ünvanın yetersizliği ve söz konusu web sayfası gerekçe gösterilerek sağlıklı Türk toplumunun inşaasındaki en önemli rollerden birini üstlenmede öncü olan iyileşmek için mücadele eden eşcinsellerin ve onlara destek olan psikoloğun yerini kapatmak reva mıdır? Bu, bu ülkenin geleceğine yapılan en büyük ihanetlerden biri değil midir? Bu kadarla da kalınmıyor, Psikolog Hüseyin Kaçın'a çalıştığı üniversitede bu konuyla ilintili saçma sapan bir gerekçe gösterilip soruşturma başlatılıyor. Sayın Hüseyin Yayman, lütfen sesimizi duyunuz. Artık "bu dava hor, bu dava öksüz, bu dava büyük!" olan davamız budur. Sayın Milletvekilim, tüm bunları yazmak için sizi seçmemin nedeni  aşağıda göndereceğim size yönelik yapılan bir haber üzerine umutlanmış olmamdır. Duha Suresinin 10. ayetine inanıyor olmamdır. Saygılarımla..
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2024, 06:39:48 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Eşcinsellik özgür bir tercihin değil, genellikle çocuklukta yaşanan travmaların ve ebeveyn ihmallerinin sonucu olarak gelişen bir durumdur. Eşcinsellikten kurtulmak isteyenlere terapi imkanı sağlamamak, gerçekte eşcinselleri küçük düşüren bir tutumdur.

https://www.youtube.com/watch?v=-9bPlRuOq-Q&list=UULFEDADUolmKuMyWGRunC3UhQ&index=4

Velev ki Eşcinseliz: Furkan

https://www.youtube.com/watch?v=SK5ycgpoVC8

Velev ki Eşcinseliz: Mert

https://www.youtube.com/watch?v=BI6NM-gENrw

Velev ki Eşcinseliz: Efe

https://www.youtube.com/watch?v=rxfQS3Da1Wg


https://huseyinkacin.com/





https://www.instagram.com/reel/C8jfEMtCLuV/?igsh=eXZ3bW44bXUzeWJr

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Eşcinseller konuştu! Bu belgesel Türkiye'de ilk!
Başarılı programcı ve sunucu Muhammed Binici hazırladığı bir belgeselle, toplumun kanayan yarası ve küreselcilerin ''dokunulmaz alan'' ilan ettikleri Eşcinselliği farklı bir boyutuyla ele alan bir belgesele imza attı. Aldıkları terapist desteğiyle iyileşen eşcinsellerle konuşan Binici, hazırladığı belgeselin ilk bölümünü yayınladı.

https://www.habervakti.com/escinseller-konustu-bu-belgesel-turkiyede-ilk?fbclid=IwAR2UdLC6InwmuSW-p4lyZY1zC1lCT_kcNKH62HQkom9qN8qjJSFvVMKlIrY

Benim Ailem 2. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=v-6UbOMkP38&list=PL5_aloC9kt81rrtiNCVxhmxzUEgU32Htq&index=2

Benim Ailem 3. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=tXHaVWGvYH8&list=PL5_aloC9kt81rrtiNCVxhmxzUEgU32Htq&index=3

Benim Ailem 4. Bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=65uvP_ARl9w&list=PL5_aloC9kt81rrtiNCVxhmxzUEgU32Htq&index=4

Eşcinsel Terapi Benim Ailem - 5. Bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=tIuRKf4tbpU&list=PL5_aloC9kt81rrtiNCVxhmxzUEgU32Htq&index=5

Başarılı programcı ve sunucu Muhammed Binici, kendi YouTube hesabından 'Benim Ailem' isimli belgesel dizisinin ilk bölümünü izleyicilerle paylaştı. Toplumun kanayan yarası ve küreselcilerin ''dokunulmaz alan'' ilan ettikleri Eşcinselliği farklı bir boyutuyla ele alan Bininci, hazırladığı belgeselle alakalı konuştu.

https://www.habervakti.com/escinseller-konustu-bu-belgesel-turkiyede-ilk?fbclid=IwAR0Rc7RHlFjS83apzXeaXa9oIw7FzB8K8VsR8y7bJglSlfj2VdPoxrezrvQ

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4290
    • Profili Görüntüle
Anlamadığınız kısım ne biliyor musunuz. Zannediyorsunuz ki Hüseyin Kaçın gider yenisi gelir ya da bu konuda tek terapi yapan kişi Hüseyin Kaçın mı başka yapan mı yok sanki, bu "ibneler" neden Hüseyin Hüseyin diye ağlıyor başka adam mı yok. Hüseyin deli işte, ona buna sallıyor başımızı ağrıtır bu adama bulaşmayalım. Ya da belki de biz böyle püskürdükçe Hüseyin Kaçın yine danışanlarını gazlamış üstümüze salmış diyorsunuzdur. Hüseyin hoca kimseyi gazlamıyor, hiç gazlamadı. Şimdi bir de sessizce köşesine çekildi bıktırdınız adamı. Eskiden cıvıl cıvıl bir adamdı, tek başına savaşırdı LGBTlilerle. Daha o zaman hiçkimsenin hiçbir şeyden haberi yoktu, sizin de haberiniz yoktu, tek başınaydı. E o zaman ne bu danışanların öfkesi. Bu "ibne" adamlar için yürüyüş düzenliyoruz hala sinirliler ne istiyorlar. Sinirli olmamızın nedeni şu. Tamam en azından toplumsal bilinç aşılanmaya başlandı bu aile yürüyüşüyle vs. Fakat biz çözüm istiyoruz. Bilinçsizsiniz. Yol gösterilmeye ihtiyacınız var. Ben Hüseyin Hocadan başka bu işin tedavisini yapabilen görmedim. Bizzat içindeyim bu işin, birinci elden şahit oluyorum hastanelerde yapılanlara. Psikiyatristlerin tanı koyduğu bu hastalar estetik ameliyatlarla güzelleştiriliyor.. Ayrıca kendim de danışanım. Bakın TEDAVİ diyorum. Anlamadığınız kısım şu, buradaki danışanlara sorun, bu kişiler ilk buldukları kişiye yani Hüseyin Kaçına yapışmadılar. Önce onlarca yere gittiler. Hüseyin Hocadan haberleri bile olmadı. Doktorlara, psikologlara, hacılara, hocalara. Hiçbirisi işe yaramadı. Sabahlara kadar dua ettiler Allahım yardım et diye. Bilmiyorlardı, çaresizce yardım arandılar. HK dışında bu duruma tedavisel olarak yaklaşan yok. Yine bu işle ilgilenen diğer psikologlar evet oturup dinliyorlar, anlıyorlar da doğru. E ama çözüm? İşte sıkıntı bu. Bu danışanların öfkesi işte bu yüzden. Ben bir yıl aradım, fellik fellik. Hüseyin Hocama ulaşmam bir yılımı aldı. Psikiyatristlere gittim, kavga edip çıktım. Diğer danışanlar da hep aynı şekilde. Ve sizler Hüseyin Hocanın başındaki akbabalarla uğraşmak yerine yürüyorsunuz. İşte bu yüzden bu "ibneler" yürüyüşü samimiyetsiz görüyor. Yoksa yürüyün, biz seviniriz insanlar duysun bu yürüyüşler aracılığıyla işin gerçek yüzünü. Ama madem bu yürüyüşleri düzenleyebilecek imkanınız var, duyurabilecek gücünüz var, neden Hüseyin Kaçın'la ilgilenmiyorsunuz. Hüseyin diye bağırmamızın, yırtınmamızın bir nedeni var. Bakın Hüseyin Hoca bu alanda tektir. Buradaki danışanlara sorun, sormak bedava hepsi can atarak cevaplayacaklardır. Türkiye'de bu işle uğraşan diğer psikologlara buradaki tüm danışanlar gitmiş, Hüseyin Hocaya çok daha sonrasında ulaşmışlardır. Neden bu "ibne"ler diğer psikologlardan sonra bu deli Hüseyin'e ulaşıp ulaştıktan sonra da bırakmamaktadırlar, manyak gibi savunmaktadırlar hiç düşünmez misiniz? Demek ki bu adamın bir kerameti var. Eşcinsel terapiyle ilgilenen diğer psikologların yapamadığı bir şey yapıyor bu adam. Ya da Hüseyin Hoca 2 aydır terapi yapmıyor. Biz neden hala bu adamın peşindeyiz, neden bu gruplarda duruyoruz hala, neden bir başkasına gitmedik? Anladınız mı neden kızdığımızı yürüyüşe. Çünkü gidilebilecek bir psikolog yok. Biz o yollardan zaten geçip Hüseyin Kaçın'ı bulduk. Bulmuşken bırakır mıyız? Bakın biz bu imtihanı yaşıyoruz, sizden çok daha bilgiliyiz. Ve diyoruz ki Hüseyin Hoca bu alanda tek! Bize inanın. Ne olur Hüseyin Hocayı halnız bırakmayın, gücünüzü asıl yönlendirmeniz gereken kişi Hüseyin Kaçın, yürüyüş vs değil. Bu adamın yaptığı terapilerle evlendirdiği onlarca danışanı var. Bu işle ilgilenen diğer psikologlar bunu yapabilmiş mi? Biz neden aylardır Hüseyin Hüseyin diye çıldırıyoruz. Hemen bu işle ilgilenen diğer psikologlara koşardık. Biz de çok iyi biliyoruz; Hüseyin Kaçın çılgındır, çenesini de tutmaz doğru bi susup oturamaz, kafanızı ağrıtır bizim de ağrıttı. Ama onu kaderine terk edemezsiniz. Ona ihtiyacınız var. Biz bu yüzden sinirleniyoruz. Bizim ona ihtiyacımız olduğu için değil, sizin ihtiyacınız olmasına rağmen umursamadığınız için. Size yol göstermesine izin verin. Çok büyük hata yapıyorsunuz. Hüseyin Hoca çılgın olmasa, ya da çenesini tutan bir insan olsa yıllardır siz daha ortalıklarda yokken LGBTlilerle tek başına savaşabilir miydi? Danışanları olarak emin olun biz sizden çok daha iyi tanıyoruz onun ele avuca sığmazlığını, ona buna sallamasını bizi de bıktırıyor bazen 😅. Ama lütfen samimiyetinizi gösterin, bu yürüyüşler bir işe yarasın.