Gönderen Konu: Eşcinsellik- Asla pasif olma/ YAZGI📜  (Okunma sayısı 10167 defa)

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Eşcinsellik- Asla pasif olma/ YAZGI📜
« : 26 Aralık 2023, 05:22:30 ös »
17 yaşında kıvırcık,şişman, hakettiği
mutluluğu arayan, genel olarak pozitif sevgi pıtırcığı ama bir yandan içi kan ağlayan yolunu kaybetmiş ne yaptığını
bilmeyen bir çocuğum. İstanbul'da yaşıyorum. Eşcinsel kimliği taşıyorum ve rolüm PASİF EŞCİNSEL. Aslında biseksuelim. Yani hem kadınlardan( yani karşı cinsten) hem de erkeklerden(hem cinsimden) hoşlanıyorum. Ancak
pasif kimliğim daha baskın.
Normal yurtta kalıyorum. Kaldığım yurt dini bir yurt. Orada İslam ilimlerini öğreniyorum. İslam ilimlerini öğrenmeyi seviyorum. Nede olsa bu hayata Allah'ı tanımaya onun istediği bir biçimde yaşamaya geldik. O ne isterse o. Bizler kullar olarak onun isteğini yerine getirmekle yükümlüyüz. Bu dünya geçicidir; nimetleri, zevkleri, kendisi...
Şu kısacık ömrü Allah bize onun istediği şekilde yaşamak için bahşetmiş. O yüzden olabildiğince dünyadan yüz çevirmeli ve ahiret hayatına yönelmeliyiz. Ama nefsimiz öyle zorlarki bizi yapamayız ve yüz çeviremeyiz. İşte tam da o dönemimi yaşıyorum.
Ailem dindar ve muhafezakardır. 6 yaşımda normal ilkokula başladım ve 4 yıl tamamladım. Sonrasında babamın bana tavsiyesi ve istemesi üzerine, aynı şekilde benimde istemem üzerine 10 yaşımda ilkokul dönemimin bitisinin ardından 1 yıl sonra hafızlık kursuna basladim. Ondan önce şunu söylemek gerekirse biz evde babaannem ve dedem ile birlikte yaşıyorduk. Ben 4 kardeşim 1 ablam 2 tane de kız kardeşim var  ve ben tek erkek çocuğuyum. 2015 yılında dedem geberdi. Geberdi diyorum çünkü ondan nefret ediyorum. Bunun sebebi ise küçükken bana yasattiklari.... Benim erkek ortamim yoktu aynı diğer eşcinseller gibi. Hep kızlarla oynar ve onlarla bir şekilde anlasirdim. Çünkü etrafımda ya pek erkek yoktu yada ben istemiyordum işte. Bunun farkına varan ailem bana hep baskı yaptı en temeli de dedemdir. Dedem erkekler yerine kızlarla oynadığımı görünce bana hep kızardı hatta azarlardi ibne bile demiştir belki. Dovmuste olabilir ama ben tam hatırlamıyorum en net hatırladığım üzerime titrediği. Babaminda aklını celip bir şekilde bana kizmasina beni azarlamasina vesile olurdu. Babam sinirli bir insandır gözü karardimi ağzından çıkanı kulağı duymaz. Bana herhangi bir konuda kızıp "ibne" pezevenk rediği olmuştur. Aynı onun babasida öyleydi. Dedem yönetmeyi seven bir adamdı. Babam onun piyonuydu ve ona istediğini yaptırdı. Dedem ablama karşı çok yumuşak bana gelince çok sertti. Hep ibne olmamdan korkarlardı. Ben çoktan olmuştumda haberleri ve benimde haberim yoktu. Konuşma tarzim ve davranışlarım kız gibiydi.
Babam arada bir mahalledeki çocuklara tembih eder ve benimle top oynamalarını söylerdi. Ben hiç oynamaz ve hicde sevmezdim futbolu ki hala öyledir. Onlarda babamı severlerdi ve benimle top oynarlardı. Ama ben bir şekilde yine kızlarla kaynaşmayı bildim. Ama babam bunu fark etmişse(yani bu gidişle  eşcinsel olacağımı sezmişse)
Benimle özel ilgilenmeli benimle başbaşa vakit gecirmeliydi. Bunu da bana psikoloğum söyledi. Eğer kaygilanmişsa özellikle benimle balık tutmalı veya beni maça götürmeliydi. Yani fiziksel bir aktivite yapmalıydı ama o yapmadı. Ne dedem ne o.... Hiçbiri......
Sadece kızmayı yeri geldim azarlamayı bildiler. Bunu sezen babam beni ilkokul bitiminde yatılı kursa verdi. Ben de razı geldim ve hevesliydim. Bakalım hafızlık kursunda neler yaşamışım ........

Devam edecek ...🎞️

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Eşcinsellik- Asla pasif olma/ YAZGI📜
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2023, 05:16:08 ös »
Evet kursa başladım anlık hevesle. Hevesim kursağımda kaldı. Çünkü az olaylar yaşanmadı.
Bu arada o sırada dedem ölmüştü. Yani ben dedemin ölümünün ardından bir sene sonra hafızlığa başladım.
Yaklaşık bir kaç kişiyle birlikte oldum. O zamanlar daha 10 yaşımdaydım. Yaşıtlarımla gece yatakta
Birlikte oluyorduk. Ama çocuktuk ve farkında değildik. Bize zevkli geliyordu ve ileride ne tür bir
Pişmanlik yaşayacağımızın farkında değildik. Ben tabi yatakta pasif rolündeydim. Hayatta ne
anal yoldan ne ön yoldan ne oral yoldan sevişmeyi hiç duymamıştım. Görmemiştim bile ......
Ne öğrendiysem bu işlere bulaşınca öğrendim.
Tabi kursta adım çıktı. OROSPU- TOP-TRAVESTİ diye.....
Ve ayrıca bunu bana diyenlerin kimi de benimle yatan çocuklardı. Adam hem beni beceriyor
hemde bana top diyor.
Kimi zaman istemezdim de zorla yapmak isterlerdi. Yaklaşık belki de 10 kişiyle yatmışımdır o kursta.
Sonrasında üstüne dayakta yemeye başladım. Tabi hocalar dövmezdi ve beni severlerdi. Çalışkan bir çocuktum çünkü.Ama diğer çocuklar bana hep şantaj yaptılar ve beni dövdüler. Aileme hiçbirşey anlatamadım çünkü beni onlara şikayet etmelerinden korktum. Dayamı yedim zevkimi de aldım oturdum aşağıya. Çok çıkmak istedim o kurstan çünkü dayak yiyosun şikayet etsen tehtid edildiğin için edemiyosun kalmışsın ortada.
He bide aile özlemi de mevcut tabi... Resmen hayatımın dönüm noktasıydı. Kolay şeyler yaşamadım
O küçük bedenim az hasar görmedi.
Babama çıkmak istediğimi söylediğimde nedenini bilmediği için müsade etmedi tabiii.
Çok yara aldım ve çok kez hor görüldüm. İşte o zaman babama olan bütün nefretim açığa çıktı ve ben ilk tohumları o zaman attım..... 

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2024, 08:23:35 ös »
Sonra o kurstta bir süre hafızlığı bitirene kadar kaldım. Anasını satayım zaten çıkmayacağım çıkma isteğimin nedenini anlatamam, bende az bir sürede hafızlığı bitirdim çıktım o kursttan. Ordan çıktığım o günü hatırlıyorum.....
Öyle hevesli öyle mutluydum ki anlatamam.....
Çünkü bana,bütün zulümler  bitti gibi gelmişti o zaman. Dayak olmicaktı, tehtid edilmeyecektim, şantaja maruz kalmayacaktım. Bu yüzden oldukça mutluydum.
Sonrasında yani bir süre sonra arapça kursuna başladım. Gözlemledim herkesi ve şunu farkettim; Arapçada ki arkadaşlarım eski arkadaşlarım gibi değildi. Dayak yoktu veya şantaj, tehtid, nefret söylemleri falan... Yani eskiye nazaran bana pek top denmiyordu bana ama yinede hal ve hareketlerinden solayı diyenler de az çok olmuştu. 5 yılım orda ha öyle ha böyle geçti. Acısıyla tatlısıyla güzel bir 5 yıl geçirdim arapça dönemimde ama o sıra da birine aşık oldum ve biraz ondan bahsetmek isterim.........

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2024, 11:56:08 öö »
Aşık olduğum adam,Mahmut........
Mahmut balık burcu ama asla balık burcu gibi davranmayan bir insandı. Duygusal değildi. Ama birinin de ona laf etmesine izin vermezdi. Belki de bu açıdan duygusal olabilir ama ağlayan veya herşeye üzülen bir tip değildi. Ama alınan bir insan ve hala öyle. İstediğine laf eder ama kendine şakasına bile laf edilse ona bozulur böylelikle de ya ağzını bozar ya da ona laf atana laf atar. Hayırsızın biri yani fikrimce......
Bizim sınifta bir müzakere grubumuz vardı ve herkes birbiri ile eşleşirdi. Ben de Mahmut ile eşleşmiştim hatta o beni istemişti çünkü ben hem ders çalışan hem de anlayan bir çocuktum. Sonrasında biz Mahmut ile yakın arkadaş olunca ki o da benden üç yaş büyüktü...... Ben biraz buna bağlandim ve tam da bunu derken ona aşık oldum. Onu hep benimle olurken hayal ettim. Birlikte mutlu oluyomuşuz, sevişiyomusuz, hep birlikte olup geziyormusuz falan filan ...... Hatta onu elde etmek için emin olun kaç tane büyücü ile konuştum biliyirmusunuz....
Sırf bana aşık olsun diye ritüel yapmaya bile kalkıştım ve param olsa ve guvensem kesin bir buyucuye büyü yaptiricaktim o kadar gözüm dönmüştü....Hatta mast yaparken bile onu hayal ederdim ve fantezilerimi onunla kurardım. Mesela benim haz aldığım fantezi göğüs fetisiydi ve benim goguslerimi yalasın isterdim.
Resmen tutulmuştum ona ve bana sahip olsun istedim. Sonra nedeni belirsiz benden uzaklaştı ve bana eski gözüyle bakmaz hale geldi. Mesela o zamanlar onun için güvenilirdim ama ne yapıp edip güvenini kırmaya izin vermiştim ve bana ben sana güvenmem demişti ki hala daha öyledir. Sonra ben ona yakınız ve arkadaşız diye seni kıskanıyorum dediğim de yani arkadaslarinla seni kıskanıyorum dediğimde onun için baya alay konusu olmuştu. Biraz bana sempatik davranıyodu şımartıyodu ama sonrasinda ilişkimiz bir an kesildi ve bana nefret gözleriyle bakmaya başladı. Ve ben yaklasık 2 yıl boyunca onun yanındayken ona platonik yaşadım.....
Çok üzüldüm hep kendimi suçladim ama onun vermediği ilgi ile en sonunda ondan vazgeçtim ve şuan sadece en yakın ağabeyim ve arkadaşımdır. Ama daha bitmedi çunku bı tane daha platonik aşkım oldu....

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2024, 09:46:00 ös »
Yeni aşkımın adı Hüseyindi. Hüseyin beyefendi, ağır başlı, içe dönük bir çocuktu. Oldukça gözümde gizemli biriydi. Gamlıydı ama içindekini kolay kolay anlatmaz içinde yaşamayı tercih ederdi. Nasıl olduysa hiç anlamadan bir anda ona vuruldum. Geride de bahsettiğim üzere ben bir yurtta kalıyorum. Hüseyinde aynı Mahmut gibi kursttan herhangi bir arkadaşımdı. Kursumuzda tatil bittikten ve artık yeni döneme başladıktan sonra ben buna karşı az çok birşeyler hissettiğimi farkettim ve dedim ki tamam ben buna yavaştan vuruluyorum. Sonrada vuruldumm....
Bundan öyle bir etkilendim öyle buna bağlandım ki...... Sonra biz biraz daha yakınlaştık ve samimi olduk. Tabi o bana bi yoldaş arkadaş gözükle bakıyordu ama ben ona aşıktım. Hep o vardı aklımda. Tenefüs oldum ilk işim derstten çıkıp belki koridordan geçerde iki muhabbet ederim diye onu beklemekti. Hatta evlilik hakkında muhabbet yaptığımızda ben karımla evlenicem ve onu çok sevicem dediği vakit veya bu hayatta en cok kimi seviyorsun dediğimde en cok karımı sevicem dediği zaman çıldırırdım içten içe... İstemsizce......
Sonra ona sorardım bu kurstta en çok kimi seviyor diye o da bana başkalarının ismini verdiği zaman çıldırırdım ve hep ondan seni ençok seviyorum demesini beklerdim. Sonra o benim ismimi söylemediği vakit bende başka birinin adını söylerdim konu kapanırdı. Sonra kendi kendime sorardım ya bu çocuk beni neden en çok sevmiyor diye.... Ve kurstta yatılı kaldığım vakitte onunla aynı koğuşa denk gelmiştik ve direkt karşımda yattığı için daha çok girerdi beynime ve çıkmazdı. Akşamları böyle hayallerle dalardım uykularıma. Sonra ne zaman terapiye geldim bunların hepsini sayın HÜSEYİN KAÇIN bey ile konuştuk o bana kurstta yatılı kalmamamı tavsiye etti ki böylelikle aklım daha başka şeylerle de meşkul olacaktı ve ben onu bu kadar düşünüp karamsarlığa bağlamayacaktım. Bende dediğine uydum ve hocalarıma eşcinsel olduğumu söylemeden psikoterapi senasi gördüğüm için doktorumun bana bunu tavsiye ettiğini depresyonluk bir durum olduğunu söyledim ve gündüzcülüğüm resmiyete geçti. Şuna yatılı değilim ve daha da mutluyum hem her gün dışarı çıkabiliyorum ve artık inanırmısınız Hüseyine olan ilgim yüzde seksen iki azaldı ve bu oldukça büyük bir başarı. Önceden ona olan ilgim hem duygusal hem de erotik açıdandı ama artık duygusallık yok erotizim biraz olabilir🤏🏼 Ama olsun ben başarıcağıma inanıyorum. Ve ona bağlanmamın sebebide hem en başta babamdan görmediğim ilgiyi ondan beklemem ve onu kendimden daha erkeksi görmem... Bu sayede bende olmayan birşey onda var sanıyorum ve ona hayranlık besliyorum hayranlık besleyincede onunla evriliyorum ve ona aşık oluyorum. Yani ben bendeki cevheri değil Hüseyindeki cevheri görüyorum ama aslında bende bir erkeğim benim erkeklik konusunda bir eksiğim olabilir ama ona bakılırsa her erkekte bir eksiklik olabilir. Mesela hüseyin örümcek'ten korkar ve bu eril enerjide olmayan birşeydir. Ama bu onun erkek olmadığı veya erkeksi olmadığı anlamına gelmez. Bende kokarım veya yaşadığım şeyler sonucu veya Allahın bi imtihanı olarak pasif eşcinsel  olurum  ama bu erkeksi yanımın olmadığı anlamına gelmez. Hem ben hüseyinden daha erkesiyim çünkü ben yinede arada bir erkek ortamında ve Hüseyin'in olduğu ortamdada eril enerjimi çıkarırım ama hüseyin pek öyle şeylere yamaşmaz. O yüzden bosuna endişe etmeyin ben bunları seanslar ile çözdüysem.sizde Allahın izniyle çözersiniz. Rabbim yardimciniz olsun aşkolar☺️☺️☺️

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2025, 02:06:55 öö »
HERKESE TEKRARDAN MERHABA. UZUN ZAMAN OLDU YAZMAYALI. Bayadir maddi sebeplerden ötürü terapiye gidemedim. Ve hastalığım bayağı ilerledi. Yasım 19 a geliyor ve ben ilk terapime 17 yaşında gittim. Şu ân a kadar baya yol katetmem lazım ama ben kıymet bilemedim. Bundan böyle değişmek için kendime söz veriyorum. Daha farklı bir H**** olucam. Ve kendime odaklanicam.
En sonki yazımda Hüseyin den bahsetmisim. O defter kapanani çok oldu. Hüseyin askere gitti geldi biz bayağı görüşemedik ve suan iyi. Umarım hep iyi olur ve yolu açık olsun. Ben artık hocalık yapıyorum. Aslında hala okumaya devam ediyorum ama aynı zamanda staj hocalık yapıyorum. Hem küçük çocuklara Kur'an eğitimi veriyor. Hemde benden yaşça büyük bireylere eğitim veriyorum. Ve benim için büyük başarı. Her neyse......
Talebelerinden b***** adlı bir şahıs var. B***** önceki hayatında içkili ama daha sonra tövbe edip namaza başlamış orta yaşlı bir adam. Kendisine ders veriyordum. Oldukçada yakışıklı bir adam evli ve çocuklu. Eşcinsel hastalığım geçmediği ve devam ettiği için malesef ben yavaştan bu adama vurulmaya başladım. Nefsime yenik düşüp bununla fanteziler kurdum ve gerçekten kendi adıma utandım. Çünkü bu adam bana hoca diyor beni seviyor ve ben onunla edepsizce hayaller kuruyorum. Ama elimde değil çünkü ben bir hastayım. Ben de böyle olmak istemezdim ama çocukken yaşadığım ve hala yaşamaya devam ettiğim sıkıntılar yüzünden böyle bir ruh hastalığına dûçar oldum. Memnun değilim elbette böyle olmaktan. Her neyse bu daha çok duygusal değilde erotik açıdan aklimda olan biriydi. Yani duygusallikla hayal etmiyordum onu erotik çünkü bu adam çok yakışıklı ve sevişmek istiyordum bu yüzden. Arada bir geliyorlar bana hala ve arada bir onunla fanteziler kuruyorum. Her neyse başıma kötü olaylar geldi. Saçma salak gay sosyal ağlarından insanlarla mesajlasip erotik fotolar yolladım ve öyle birine denk gelmiştim ki herhalde dolandırıcı ( inşallah öyledir) beni aradılar ve suç duyurusunda bulunacaklarını savcılığa dosya yollayacaklarini fln söylediler ve ben panik oldum. Yazistigim kişi 17 yaş altiymista bilmem ne bilmem ne. Ve uzlaşma istemezsem başıma gelecek cezadan bahsettikten sonra kendini avukat diye tanıtan kadın eğer uzlaşma istersem bunun 350.000 TL ceza olduğunu ödeyecek olmam suretinde 77 bin kusurlere ineceğini dilersen muhasebeye yonlendirecegini söyledi ve hiç vakit tanımadı. Neyseki avukat tuttum ve o bu işle ilgilendi ama iş kökten çözülmüş değil ve mühim bir konu. Dilerimki sağ saglim bu işten çıkarım. Ve bu olay başıma geldikten sonra daha fazla iyilesmen gerektiğini ve seanslara düzenli gitmem gerektiğini dusundum. Hani derler ya bir musibet bin nasihat ten daha hayırlıdır diye gerçektende öyle. Ama dilerim Rabbimden bu iş istediğimiz şekilde lehimize olarak en kısa sürede biter ve rahatlariz. Tek isteğim karşı taraf bu işten vazgecsin. Allah'ıma sığındım. Ve eğer iyileşmezsem bu iş alicak başını gidecek ve ben bu olay yasandiktan sonra ettiğim yemini bile Belki.bozucam Allah muhafaza. Artık daha akıllı daha ongorulu ve düzgün bir birey olmalıyım. Tek temennigim Allah'tan bu hastalık artık benden gitsin çünkü bana yasattiklarindan çok sıkıldım. Ve elimden ne geliyorsa bu saatten sonra yapmaya hazırım.

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2025, 12:25:07 öö »
Şimdi yeni biri var adı r****. 16 yaşında tatlı bir çocuk. Buna biraz duygusal ve erotik acidan bakıyorum yani her ikiside var. Gönlüm kerhane gibi. Giren çıkan belli olmuyor. Gerçekten çok yoruldum

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2025, 07:59:30 ös »
Dün uzun zaman sonra terapiye gittim. Yine aydinlanmami sağladı Hüseyin bey sağolsun. Aslında kurduğum fantezilerin sadece sex ile alakasının olmadığını anladım. Aslında ilgiye aç olduğum için daima ezik olmak istiyordum. Çünkü ezik bir pasif degilsen kimse sana ilgi göstermez, beklentilerini karşılamaz. İlgiye aç bir çocuk olduğum için pasif fantezi bana bu kadar haz ve zevk veriyormuş meğer. O yüzden bana bunu atlatabilmem için aktif fanteziyi tekrardan hatırlattı bana. Amaç bunu yapıp o pasif fantezi den artık kurtulmak. Bende kendime bı karar verdim. Artık iyileşmek için ne olursa yapicam bana haz vermese beni igrendirse bile pasif ve zavallı bir ruhtan kurtulmak için artık psikologun dediklerine harfiyen uymak zorundayim. Manevi yollarla ilgilenen birine danıştım. Kalp gözü ve keşfi açık bir insan ve bana kurtulusumun Hüseyin bey olduğunu söyledi. İşte o zaman anladım daha fazla önemini. Hazır ganimet onumdeyken ondan alabildigim kadar almam lazım. Baya konuştuk. Annemle şuan küsüm ve konuşmamamın eş sagliklisi olduğunu söyledi. Veya barismamak için bir atak yapmamami. Çünkü en azından ona olan bagliligim biraz duzelebilir. Nede olsa anneme bu kadar bağlı olma sebebim babam!. Aslında babamdan o kadar nefret etmisimki bu benim anneme bağlı olup sürekli ona sığınıp sürekli onun gibi olma isteği doğurmuş. Bide üstüne annemin bana bağımlı olup üstüme titremesi hepten mahvetmis hayatımı. Belkide babamdan çok annem bana zarar verdi. Ya da ikiside aynı seviyede zarar verdiler. Ya da babamin basının altından çıktı hiç bilmiyorum. Tek bildiğim şey hasta olmamın sebebi ailem hemde onlarsiz bir hayat dusunemedigim ailem. Ama artık öfkelenmek istemiyorum. Çünkü öfkeli oldukça beynimde kuruyo ve daha fazla sağlıksız bir birey haline geliyirum ben zaten iyileşmek istiyorum. Kader vardır!. Benim böyle bir anadan böyle bir babadan dogmami Allah diledi ve istedi. Bu duyguyu bana Allah bir sınav olarak verdi. Kimseyi yargılamak istemiyorum sadece kaderimde varmış deyip geçmek istiyorum. Çünkü daha fazla kızıp ofkelenip hem Allah'in gücüne gitsin istemiyorum hemde daha fazla babamdan nefret edip kadinsilasmak istemiyorum. Sadece bu hastalıktan kurtulmak ve sınavımi kazanmak istiyorum. Bu gittiğim maneviyat adami.bana özgüvenimin çok düşük olduğunu ve bunun yerine gelmesi için ailemden biraz ayrı kalıp kendi başımın çaresine bakarak bir iş bulmam gerektiğini söyledi. Hüseyin beyde bunu onayladı ve bana şuan bir belirsiklikle gidiyorsun ve sürekli geleceğini düşünüyorsun. Bu seni daha da ezik yapıyor en azından okumaya ara verip çalışmaya başlarsan bir özgüven hali oluşacak sende dedi. Ve kendini içten içe ezmeyecekzin dedi. Aslında aktif fantezi yapmamamin sebebi de buymuş. Ezik olmaya ve böylelikle iltifat almaya alışmışım. Aktif olsam bir iltifat yok. İlgi yok. Sevgi yok. Ve hiç alismadigim bir duygu. Ama ezik olmak kolayima geliyor çünkü evim gibi olmuş alistigim bir duygu. Bildiğim bir duygu. Tattigim ve tecrübe ettiğim bir duygu. Ama hiç güçlü olmayı, kendi ayaklarimin üstünde durmayı, kendim olmayı bilmiyorum. Kendime değer vermeyi bilmiyorum. Ya da yaptığım şeylerle değer verdiğini sanıyorum ama aslında kendimi sevmiyorum.
Öyle istee......
Birde aslında hoslandigim kişilerin benden daha az erkek olduğunu bana farkettirdi Hüseyin bey. Erkek olmak tip, boy, pos , kas, penis boyunda olmadığını söyledi. Kendi ayaklarinin üstünde durabilmek, kimseye muhtaç olmamak, kendi sorununu çözmek bir adamliktir dedi ve bana kimseye söylemeden kendimde bir sorun olduğunu fark ettiğimi ve bunu kendi başıma halletmeye ve çizmeye çalıştığımı bana söyledi. Pes etsende devam ediyorsun. Düşsen bir daha kalkıyorsun dedi ve bana asıl erkekliğin bu olduğunu söyledi. Bunu duyunca hepsi gözümden düştü sanki. Çünkü aynısı onların başına gelse belki farketmeyecekler ya da ben böyleyim deyip bunu normal bişey gibi kabullenecekler aynı cogunlugun olduğu gibi. Ama ben bir azinligim. Ve ben bir secilmis kulum. Allah beni seçmiş ve bana Hidayet vermiş bunun için sevinmem lazım. O yüzden Hüseyin bey e minnettarim ve yeri bende çok ayrı. Gerçekten iyilessem de iyileşmesemde onu asla unutmicam. O benim için bir baba gibi hatta babamdan daha yakın bana. Ama bu para işini biraz düzeltmesi lazim çok pahalı. Seanslara gelesim gelmiyor. Her neyse şimdilik hem okuyup hem çalışmaya odaklanicam. Her ne kadar sadece çalışmak bana tavsiye edilsede şimdilik yapacağım bu ve en azından bunu la devam edicem aldığım para iyi olursa daha düzenli bir şekilde terapiye gelmeye devam edicem. Bunları yazmamın sebebide benimle aynı durumda olan insanlara ışık olabilmek.Şimdilik sağlıcakla kalın.🫶🏻

Hasan kayan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2025, 05:54:41 öö »
Evet saat sabahın 05:48 i. Ve düşünüyorum kendi kendime canım sıkıldı pasif fantezi mi kursam diye. Çünkü bu benim dertlerimden kacmama vesile oluyor. Ve bana fazla zevk veriyor. O kadar büyük bir savaş veriyorum ki içimde dışardan bakıldı mi uzanmış telefon izliyor gibi gözüküyor um ama icimdekini bir Allah bir ben bilirim. O nefis o kadar alismiski pasif olmaya, ezik olmaya. İstemesemde o beni zorluyor 4 gündür pasif olmadım. Ya bir kadinla seviştim ya da bir erkeği aktif ama bana ilk defa pasif oluyor diye hayal ettim. Ama o kadar çok özledim ki pasif fanteziyi. Belkide şuan bunu istememin sebebi alışkanlıktır veya aç olduğum duyguları tekrar bastırma adına bir istektir bilmiyorum. Ama sadece mücadele etmek istiyorum. Yenilmemek istiyorum. Dayanmak istiyorum. Kara kara düşünüyorum ben 1 hafta nasıl 1 ay nasıl 3 ay 6 ay ve ömrümün sonuna kadar nasıl dayanicam buna.
Sırf bu duyguyu bastırmak adına sürekli aktif fantezi kuruyorum. Ve neredeyse sürekli mast yapıyorum ama artık dürtülerin durmuyor. Yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama şimdilik pasif dürtü geldikçe aktif i uygulamaya devam edicem. Çünkü hiç yapmadan bu duyguyu bastıramam. Tek istediğim iyileşmek. Ve kendime bir söz verdim bunu tutmak için elimden ne geliyorsa yapicam. Çünkü bende normal olmayı hak ediyorum.

https://www.instagram.com/p/DNOmWnDqjVL/
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2025, 01:58:55 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2025, 02:01:16 öö »
Eşcinsellik özgür bir tercihin değil, genellikle çocuklukta yaşanan travmaların ve ebeveyn ihmallerinin sonucu olarak gelişen bir durumdur. Eşcinsellikten kurtulmak isteyenlere terapi imkanı sağlamamak, gerçekte eşcinselleri küçük düşüren bir tutumdur.

https://www.instagram.com/p/DNOmWnDqjVL/

https://www.youtube.com/watch?v=-9bPlRuOq-Q&list=UULFEDADUolmKuMyWGRunC3UhQ&index=4

Velev ki Eşcinseliz: Furkan

https://www.youtube.com/watch?v=SK5ycgpoVC8

Velev ki Eşcinseliz: Mert

https://www.youtube.com/watch?v=BI6NM-gENrw

Velev ki Eşcinseliz: Efe

https://www.youtube.com/watch?v=rxfQS3Da1Wg

https://www.instagram.com/p/DNOuCN-Pmrr/