Mesajıma cevap olarak eklemelerinizin bir çoğunu izlemiştim. Aklıma bir gün seansın birinde biri gelecek düzeldi dediğiniz bir çocuk geldi. Onla görüştükten sonra bayağı koptum. Dedim bu çocuk düzeldi diye sunmanızı garipsedim. Size o gün dile getirdiğimde arkadaşın şizofren olduğunu bayağı bir önce görüştüğünüzü vb. belirtmeniz
Bazen canlı yayın yapan birine katıldım sizin attığınız Oda açıkçası düzeldi diye belirtmenizi çok garipsedim.
25 yaşlarında bir genç devlet hastanesinde bu senin yönelimin demesini kabul etmeyerek ailesi ile size geldi. ve Şöyle cümle kurdu İslama göre yanlış olduğu için düzelmek istiyor İnanmasaydım niye düzelteyim. Ben inançsız bir insan olarak geldim kafam çok daha karışıkken ... Açıkçası şöyle ki evet hetero bir hayat yaşayabilirsiniz. Bu işin kaymağını mı yeme derdindesiniz bilmiyorum.
Danışanlar bir zaman psikologları ile çatışma içerisine girermiş.
İnsanlık namına hizmet edin. Kafanızdaki dünyayı kuramazsınız.
Psikologlar, hasta ile aralarında geçen tüm konuşmaları, üçüncü kişiler ile paylaşmayacakları konusunda mesleğe başlarken de yemin ederler. Yemininize sadık kalın. İnsanların isimlerini vererek benle yaptığınız seanslardaki gibi hayatlarını Paylaşmayın grup terapilerinde insanlar istediklerini paylaşır.