Merhaba Hüseyin Hocam,
İtiraf ediyorum tek düşünebildiğim müstakbel terapiler. Acaba Hüseyin hoca ne diyecek, şöyle derse ne yaparım, böyle derse ne yaparım gibi düşüncelerle geçiyor günler. Ve asıl mesele başka eve çıkmak ekonomik bağımsızlığı ele almak gibi bir durumda ne yaparım, çevremdekilere bunu nasıl söylerim? Çok saçma biliyorum. Ortada daha hiçbir şey yok. Ben sanırım her zaman böyleyim. Olmamış senaryolarım var hep. Olmamış şeyler üzerine düşünür ve plan yaparım. Elimde değil...
Birde uyku saatlerim biraz fazla sanıyorum. Gündüz uykularımın biraz dozunu kaçırmış olabilirim. Çünkü hayatımda belirsiz şeylerin olmasını sevmiyorum. Uyursam da gün çabuk geçer bir an önce terapi günü gelir, belirsizlikler ortadan kalkar düşüncesi var kafamda. Sizi ilk bulduğum geçen hafta salı gününden beri bu şekildeyim. Sadece bir gün direndim ve uyumadım. Neticede şunu gördüm: Fazla uykuya fiziksel anlamda bir ihtiyacım yok.
Belki bilinçaltımda mastürbasyona bir sınırlama gelmesi de beni rahatsız ediyor olabilir. Bu da uyku süremin artmasına sebep olabilir. Evet gün içinde veya hafta içinde hiç yapmadığım zamanlarda oldu istisna da olsa. Ancak genelde bu durumlarda cinsel ve fiziksel enerjim de düşüktü. Ve bir günde bir tane ile sınırlı kalmam gerekmiyordu. Ama ilk terapiden sonra bağımlı olduğumu öğrendiğimden beri, enerjim fazla olsa ve istesem bile 2. bir kere yapmadım. Normalde böyle bir enerji ile her gün defalarca yapmasam bile (günlük hayatın yoğunluğundan vakit bulamadığım için) bir kere mutlaka yapardım. Şuan yapma gibi bir arzum yok. Ancak birazda bu benim çabamla oluyor. Yani kendi cinsel arzularımı arttırabileceğini düşündüğüm faaliyetlerde bulunmuyorum.
Aslında zamanlamamız harika diye düşünüyorum. Bir insan boşken, yanlış alışkanlıklarından kurtulabilmeyi başarabiliyorsa zaten normal bir gün geçiriyorken kötü alışkanlıklarına devam etmez.
Size söz, yarından itibaren en fazla 6-8 saat uyumaya gayret edeceğim. Bu gün için artık çok geç. Uykuya yeterince doyduğum için istesem bile daha fazla uyuyamam.
Bu arada spora da başladım. İlk önce yağ oranımı biraz azaltayım dediğim için sadece ip atlıyorum nabzımı yüksek tutarak. Bir iki ay sonra ekseriyetle kendi vücut ağırlığımı kullanarak kas hacmini arttıran ve gücü arttıran farklı antrenman usulleri ile dönüşümlü olarak çalışmayı planlıyorum. Aslında günde yaklaşık 15 dk mı buna ayırıyor olmama rağmen kendimi çok iyi hissettirdiğini söyleyebilirim.
Aslında enerjimi olmayan şeyleri düşünmeye harcamak yerine daha faydalı işlerle meşgul olsam bu ilk terapiden sonra yakaladığım mutluluğu tekrardan yakalarım. Kendim edip, kendim buluyorum.
İyi akşamlar, iyi çalışmalar...