BİR YILDA EŞCİNSEL TEDAVİ SÜRECİNDE NELER YAŞANDI, ARKASI SONRASI..
Çok şey yaşandı bir yılda, bir yılda büyüdüm ben, çok şey öğrendim, bir şey kaybetmedim çok şey kazandım, acılar sıkıntılar adamı büyütüyormuş öğrendim. Belki kitap çıkar, belki sayfalar yetmez yaşananlara..
Bir yaz günü dünyaya geldim. evin ikinci oğlu olarak. biraz evin ve ailenin problemleri, biraz kız çocuk özlemi harmanıyla bir erkek çocuk olarak yetiştim. kızlarla oynadım, bebeklerle oynadım. kızların giydiklerine özendim. biraz büyüdükçe içime çekildim. duygularımı bastırdım olması gereken gibi göründüm. ta ki evlendiğim güne kadar. o gün gerçekler beni buldu..
Eşime yaklaşamadığım ,bir erkek olarak cinsel tek şey hissedemediğim o gece. ne zordu dünya başıma yıkıldı sanki ve gecelerce düştüğüm o karanlıklar.. Madem ki ben erkeğim madem ki fıtratıma o ruhu üfledi o Rab, ararsam şifasını da verecekti dimi.. Evliliğimin birinci ayında Hüseyin hocama başvurdum. ümitvardım; ama bayana yaklaşacak kadar da istekli değildim. Belki bu isteksizlik zaman kaybettirdi. eşim sabırlıydı bekliyordu. ilişki korkusu yaşadığımı düşünüyordu. aylar geçti bende tık yok. sıkıntılı geceler.. eşim başka şehre atandı. beş ay görüşme olmadı aradaki bi hafta hariç. geldikten sonra koca bir yaz daha geçti. bende tık yok. bu arada ben de dört beş terapi hocama gittim geldim. bazı telkinlerini uyguladım bazılarını yapmadım. gün gün soluyorduk işin içinden çıkamıyorduk karı koca. çok sıkılmıştık ve evliliğimizin birinci yılı geldi çattı
ilişkisiz koca bir yıl. şehir dışına gitmiştim. bir haftalığına. her şeye doymuştum artık beni tek mutlu edecek şeyin gerçek erkek olmamla alakalı olduğuna kanaat getirdim kendi kendime. döndüm ve gece koyun koyuna yatıcaz dedim. şaşırdı. aynı evde iki yabancı gibi olunca bırak sevişmeyi soyunmaya bile utanıyorsun. iç çamaşırlarımızla sarıldık birbirimize. Allah'a söz vermiştim. her gece deneyecektim olana kadar, ilişki hissi uyanana kadar uğraşacaktım. son şansımdı. yoksa daha fazla katlanamayacaktım bu eziyete. bi kaç gün olmadı açıkçası bişey. bi gün ara verdik. sonraki denemede hislendim epey. çok mutlu olmuştum. ilk kez bir kadına cinselliğim uyanmıştı. tenim tenine alışmıştı. çılgınca bir arzu değildi ama istemişti. O anki mutluluğumu anlatamam uçmuştum sevinçten şükrettim bin kez. yeniden doğmuştum. Araya eğitim ve eşimin muayyen günleri girdi.ve son üç gün. harikaydı. artık yatağa yatınca cinsellik aklıma gelmeye başladı sadece dokunmak öpmek sarılmak koklamak istiyordum. İnanması güçtü. o korkaklığımı yenmiştim. eşcinsellik eşittir korkaklıktır arkadaşlar. korkular eşcinselliği pekiştiriyor. eşcinsellikten kurtulmak istiyorsanız öncelikle her türlü korkularınızın üstüne gitmeyi göze almalısınız. beceremeyeceğim korkusu her şeyi mahvedebilir. zaten her şey mahvolacaktı. bari bunu da deneyeyim dedim ve tuttu
eşim yine görev yerine gitti. beni yeni imtihanlar bekliyor. ama biz artık birbirimizin olduk. çok şükür bin şükür
hala erkeklere ilgim devam ediyor. bunun için hocama danışacağım yakında terapi için yanına gideceğim. içimde tek kırıntı kalmasın. o geçmişe ait.
ve size tavsiyem deftere her şey yazın. bir defter alın. tüm olan biteni yazın. tüm yazdıklarımı okuyarak nasıl diplere battığımı farkedip karar aldım bir anda. tüm yılımı gördüm. belki bu süreçte yaptığım en iyi şeydi.
yine yazacağım..