Basladi göbegini acmaya,sari bir gömleti altinda dar mi dar bir pantolon ve kivirmaya basladi öyle bir dans ediyordu ki; o göbegi ile ve herkes onu alkisliyor ve eslik ediyordu,garip ti ama dedim ya suan icin sadece seyrediyordum.
Deken ickimi yudumlarken gencten bir esmer yagiz bir Anadolu delikanlisi bize dogru gelmeye basladi,ve Mario yu dudagindan sap diye öptü.Marionun gözleri parladi onu görünce Zauberfee dedi Kaanin beline sarilarak iste dedi benim sevgilim KAAN tanistirayim dedi.Ben saskin selam verdim memnun oldum dedim.Evet karsimda duran bir 21 yasinda bir Varos delikanlisydi normalde bildigim heytttttt dedigi zaman yürekleri titreten,güclü karizmatik mahallenin ve diyarin maco erkegi,kizlarin kalbini hoplatan asiret cocugu belkide ama suan Marionun sevgilisiydi,sesini birden kalindan inceye aldi ve sonra sohbete daldilar onlar.
Evet etrafa artik hakimdim ,alismistim ama benim icimdeki o kocaman bosluk hala devam ediyordu benim cinsiyetim neydi,kadin miydim , degilmiydim ? Kadinsam neden farkinda degildim ? Neden erkeklerden nefret ediyordum ? Burda 25 yasinda genc ,güzel ,alimli kadin görünümündeki ben , hatta anne ne ariyordum? Cevaplari bulmaya gelmistim bekliyordum,
Etrafima bakinmaya devam ederken yanimda oturan sahis ,bana en sonunda gülümsedi bende biraz korkak ama kendimden emin ona geri gülümsedim. O da bi geydi sanirim erkek görünümündeydi,aslan gibi yigit bir adama benziyordu fakat icini bilemem , konusmaya basladi, ``ne ariyorsunuz burda hayirdir dedi```bende bilmem dedim sonra basladik muhabet etmeye adi Muhittin idi, cok akilli bir adamdi isi gücü yerindeydi, sen ne yaparsin filan derken konuyu ben farkinda olmadan sevgiye getirdim.Dedi senin gibi güzel bir kadin neden sevgi derki gani dir herhalde sevgi verecek erkek dedi,yok dedim bu güne kadar sadece tutku vardi , yada cinselik, aradigim gercek sevgi bu degil dedim, gercek manada saf ,temiz , ve mutlu bir hayatim ve sevebilecegim bir esim ve yuvamin olmasi icin neler vermezdim, ama olmuyo gördügün gibi burdayim ama ariyorum birgün bulucagim dedim,erkeklerin tacizinden belkide olsa gerek burdayim iste dedim, taabi ona daha derinlerdeki hisseyatimdan bahsetmedim, anne oldugumdan da.
Peki dedim sen ne ariyorsun burda,ic cekti söyle bi ,``Benimde aslinda senden farkim yok,ne aradigimi biliyorum ama sanki degistiremiyecekmisim gibi hisssediyorum hep, ina peri kizi dedi bilsem ki bu hayattan geylikten kurtulabilecegim ve ihtiyac duymuyacagim bir erkege ve seni üzmüyecegim hemen seninle evlenirdim .Benimde aslinda istegim sade ,mutlu ,sevgi dolu bir hayat bir yuva ``dedi .
Gözleri doldu, kafasini cevirdi belli etmek istememisti acilarini,özlemlerini, pismanliklarini, cok sarhostu en icten ve en derinden konusmustu, bende bunu tüm kalbimle hissetmistim. Cünkü bende ona konusurken tüm kalbimle konusmamismiydim.Ona ``Muhittin gercekten mutlu degilsen,neden terk etmiyorsun bu hayati, ve bu cinsel yasam tercihini, bak cok derinlerinde hala bir isik var bir kadina arzu , ve sevgi özlemi var, kendine ver bu sansi dedim, degisebilirsin hem kendini affedebilirsin hemde Allah seni affeder bunu asla unutma mutlu olmak icin hala bir sansin var dedim. Bana bakti aci bir tebessümle keske diye ümit ederek. Benim halim perisan ken benden de parisanini görmek beni dahada üzmüstü,gece ne kadar renkli gibi görunsede , cigliklar atilsada , deli gibi herseyi unutmak icin insanlar icsede , icerden gelen o ses ic sesimizi hep duyduk,ve o gecede hatta herseyi disari vurarak konustuk.
Sohbet sona ermisti ki tam Mario seslendi hadi peri kizi dedi devam ediyoruz burdan baska bir yerlere akicaz dedi, Muhittinle vedalastiktan sonra Pera palasin arka sokaklarina dogru yol almaya basladik gece 02:30 civarindaydi , gün artik karanlik geceyi yasiyordu mevsimden yaz oldugu icin Istanbul sokaklari tiklim tiklim idi. Dar sokaklardan sonra barlardan birine daldik, acaba burda beni ne bekliyordu.Barda ben ‚Mario , ve Marionun sevgilisi Kaan oturuyorduk.Birden yanimiza 1,85 boylarinda heybetli kadin görünümünde ama kasli bir Travesti geldi ve Mario ve Kaanla öpüstüler bana bi bakti , ben ona bi baktim selamlastik,sakindim cünkü bir travestiyi yakindan ilk defa görüyordum.Sohbete koyulduk , napiyosun iyisin ,havadan sudan , bosluga atilan kahkahalar esliginde herkes mutluymusum rölünü oynuyordu.
Ben adi Burcu gercek adi Nihat olan saclarini sariya boyamis olan ama yüzüne baktiginda harika ve yakisikli bir erkegin cene ve elmacik kemiklerini yüz hatlarini o sert erkegi görebiliyordum.Onu inceledigimi ve baktigimi fark etti,bir anda sert bi bakis atti bana ve alayci bir edayla kafasini naz yapan bir bayan gibi yana cevirdi.Kusura bakma Burcu dedim seni rahatsiz etmek istemezdim bakislarimla ama dedim, elimde olmadan oldu, birden bana döndu ve tamam , tamam ayol dedi. Bana döndügünde gözlerine , gözlerinin en derinine sevgiyle baktim ve gözlerim ona sunlari söyler gibiydi , vucudu istedigi kadar kadin görünümüne bürünmüs olsada gözlerinden ,icinde yatan o erkegi yakalamistim,sadece 1 dak yakalayabilmistim,öfkeli , kizgin,isyankar , ve kayipti mutluyum diye haykirsada gözleri bunu asla sakliyamiyordu.Kendi kendime aslinda özünde kalsaydi nede Baba yigit bir erkek olurdu dedim.Burcu sanki aklimdan gecenleri anlar gibi sirtimi tipisladi Bosverrrrrrrr , cok gec artik dedi. Ve eski maskesine bürünerek basladi kadin edasiyle.
``Ne bakiyon bana öyle kiz valla oyarim o gözlerini, bak senden de daha güzelim elle kiz su memelerimi ``dedi. Dedim yok sagol canim kalsin. O benden de kayipti, bir erkegi bu hale getiren neydi,Ne kadin ne Erkek tam arada kalmislik, insan bu sekilde mümkün degil mutlu olamaz dedim ve dusunmeye devam ederken, haydi dedi Mario simdi dedi dans zamani.
Hemen o barin biraz bir kac sokak asagisinda bulunan eski taslarla kapli daracik sokaklari gectikten sonra hemen sag da 3 katli hatta 4 katli bir binaya geldik.Iceri girdigimde diger manzaralardan farkli buranin sadece gey ve travestiler bir arada olmasi di. Her katta dans eden geyler vardi .Biz en üst kattaki sark kösesi seklinde dösenmis köseye oturduk.Ben iyice degismeye baslamistim ,oryantel tarzi müzik caliyordu birden Kaan ayaga kalkti pantolunun icinden gömlegini cikardi ,göbegine kadar kivirdi, ve basladi sinin etrafinda yilan gibi dans etmeye , ben de o esnada ceketimi omzuma atmis , bagdas kurmus, elime bir maco , yada aga babasi gibi tesbih almis ve sallarken buldum ; bir biyik kivirmadigim kalmisti. Kaani ayni o tarzda izliyordum. Saatler sbaha karsi yaklasirken eve dogru yol aldik.