bu ösym nin hazırladığı en zorundan zor bir sınav bu.ama türkçede parağrafları çok iyi yaptım hepsini kaç net gelir bilmiyorum ama çok yüksek bekliyom35 net bile geleblir
mat hayatımda gördüğüm en zor sorulardı ama 20 tane yaptım.hepsini bilerek yaptım yanlışım çıkmayadabilir20 net olur.zaten çoğu kişi yapamamış
fenden hepsini yaptım 25 net felan o gelir
ama bu standartların çok üstünde bir sınavmış
sosyale zaman bile kalmadı matla uğraşmaktan normal deneme olsaydı 35 30 30 net yapardım heralde
bu hafta okul sınavları olduğundan lys hep ağırlıklı çalıştım ama ygs ye de okulda çok çalıştım.soru felan sordum hep
diğer hafta sırf ygs bakalım diğer hafta nolcak onu merak ediyorum.fene en baştan başlıcam bitircem o yüzden diğer haftaya hedef fenden 35 net
mattan 30 net diyelim yine türkçe 35 net hedef sosyal 30 net olursa tamam .
çünkü diğer hafta ful boşuz sadece ygs
hatta diğer hafta belki hedef olan hepsinden 35 net yapma hedefim gerçekleşir.inşallah
1 saat sonra hatta fen ygs çalışmaya başlıcam.
haftaya olursa bu hedef dereceye oynarız inşallah.inşallah olur..
o zaman makul olan herşey hakkın olur...
inşallah.......
ben çıkıyorum hocam. dediğim gibi 45 dakkaya felan derse başlarım kalkmadan yine ..saygılar....
bugün evet o benim tiksindiğim şeyin olması çok iyi oldu.çünkü çocukluğumdan kalan veya hayalimden kalan bir şeyi sevmediğimi gördüm ve içimde bir ukte kalmış olmamış oluyo.tamam orada büyü bozuldu.ama bunu yapmak beni daha rahatlatacaktır.şimdi sadece yanınızda olmak isterim başka bir şey değil.sadece yanınızda olmak.en makul isteğimdir.
ve ben gayet erkeğim.eşcinsel bir şey yok penis fetişizmi diye bir şey yok.
iyigeceler hocam....
elahmdülillah diyelim....
su üstüne yazı yazmanın 23.sayfasına geldim. otobüste okudum.eğer benim aradığım aşksa.ki bir arayaşın içindeyim.ordaki adam imama çok bağlanmış.bu yüzden de ona olan bağlılığı bir başka hoca aramaktan alıkoymuş.ama sonra açılmış heralde.çünkü benim aradığım bu imamda değil diyo. buraya kadar okudum ve otobüs bizim sokağın önüne gelmişti okuyamadım.
Zira ben, manevî bir çölü andıran Amerika kıtasından bir insanım; bu çölde kendime küçük bir vaha bulacak kadar bahtiyardım. Siz ise muazzam genişlikte bir vaha olduğu halde, çölleşme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir ülkenin insanlarısınız. Belki iki taraf da bir sürgün hali yaşıyor ve asıl vatanını bulmaya çalışıyor. Hazreti Mevlânanın deyişiyle:
Aşk ülkesi herkesin kendi bildiğincedir
Aşıkların milleti de devleti de yoktur
Bendeniz bir gün, Asıl vatanım aşk ülkesidir diyebilme ümidini taşıyorum. Arayışı sırasında bu kitabı eline alan herkes için de aynı şeyi ümit ediyorum. Bu kitap, sadece çölün kumlarını aşıp asıl vatanına varmaya çalışan bir hırpani dervişin öyküsüdür. Her kelimesinin aşkla yazıldığına sizi temin ederim. Başkaca bir şey için bir vaatte bulunamam zaten.
Hikâyeme kalbini açarak, gayretiyle bu çevirinin gerçekleşmesini sağlayan Ayşe Şasaya kalbî takdir duygularımı ifade etmek isterim. Ayrıca muhterem Mahmud Erol Kılıça ve yayıncıma da teşekkür borçlu olduğumu bilmenizi isterim.
Muhyiddin Şekûr
Bu bir garibin öyküsüdür;
dinlemek ve duyabilmek için de bir garip kulağı gerek.
MEVLÂNÂ C. RÛMÎ
http://www.birazoku.com/su-ustune-yazi-yazmakhttps://www.youtube.com/watch?v=Rj43nYM_G-s&list=LLiNwGJJ74Xeflkw8eDR8-TA&index=35 Nigar Uluerer - KAPINDA KÖLENİM BEN ( plak )
Seni görmeden önce aşk nedir bilmezdim Bu sözleri duyunca kahkahayla gülerdim Kovsan da geleceğim ömrümce seveceğim Uğrunda öleceğim kapında kölenim ben Bir ...
https://www.youtube.com/watch?v=Sdq2GAaX8QM&list=LLiNwGJJ74Xeflkw8eDR8-TA&index=54Nazim Hikmet - Ne Guzel Sey Hatirlamak Seni
Seslendiren: Erdogan Egemenoglu
mesala nazım hikmet te .bir kadında kendini buluyo onu daha da büyütüyo kalbinde.bir aşka ulaşıyo ama onun ne olduğunu bilmediği için kayboluyo bu durumun içinde ve karamsarlık ve çıkmazlık konu oluyo şiirlerinde..
geçen gün adanayı iyi araştırmıştım.bütün arabeskçiler cidden adanalı çok büyük bölümü.şu gençeler arasında yaygın olan arabesk repin merkezi yine adana
https://www.youtube.com/watch?v=VE3RSK3_7WIQarizma Rap - Bu Nasıl Kader - 2016 HD Klip
mesala bunu söyleyen çocuğu tanıyorum.ilkokulda benden 3 devre büyüktü işte.eskiden normal bir çocukken şimdi ne halde.bu tür gençlerin çoğuna baktığımda bunun gibilere baktığımda ya babaları evlatlık tan reddetmiş feln sonra bu hale geliyolar.
https://www.youtube.com/watch?v=_4haXZ6oa1AQaRizMa Rap - Kattım Hayat Kadını (CANLIPERFORMANS) 2016
sonrada bu gibi çocukları kullanan orada oturan o adam cemal dayı diyolar..ordaki o müzik alanını o sağlıyor mesala.anladığım kadarıyla.
https://www.youtube.com/watch?v=6Pdn7lNsuxoMikrofonun sesi ilk başta kısık olsada çok güzeldi herkese teşekkürler!
https://www.youtube.com/watch?v=NFPedzqmMaA Mehmet Yıldırım Şahin ELMAS
burdaki küçük çocuksa yine bizim ilkokuldaydı
https://www.youtube.com/watch?v=b0OlYWadVYo Yetenek Sizsiniz Türkiye - Şahin Kendirci - Mutlu Ol Yeter CV
keza bu çocukda adanalı
nusayrilikse yoğun adanada
neyse ben derse geçtim ...
6.30 da başladım derse 6 da başlayamadım 2.30 değil de 2 saat çalıştım.
o yarım saatte annemle oturduk da
hocam annem oturma odasında diye oturma odasına gitmek istemiyormuşum onu fark ettim.
gereğinden fazla kendini aşşağılık hissediyo annem.bazen anne o öyle olurmu dediğimde aşşalık kompleksine giriyo.hemen ağlayacak pozisyona girebiliyo.
bu ne zamandan beri aslında ona tahammül edemiyormuşum.
şimdi hiç tahammül edmiyorum.
babam nasıl tahammül ettiyse.
gereğinden fazla kendini aşşalık bir şeymiş gibi hissediyo.biri ona ters cevap verirse buna girmesi kaçınılmaz oluyo.
tııpkı baba eksikliği yaşadığım gibi anne eksikliği yaşıyorum sanki.anne diye sarılmak istiyorum bir kadına.yuh artık diyorum kendime......
hocam anneme akıl vermekten bıktım........anlamıyo da zaten.....hocam nefretimi engelleyim diyorum.olmuyo annemden nefret ediyorum...
sanki her an huzursuzluk çıkacak evde anneme bişey desek .evin huzuru diye bişey kalmayacak ..
harbiden yuh dedim ya kendime şimdi .bir kadının omzuna yatmak istiyorum.irem olsaydı.ireme de yaslanırdım.
her an kavga çıkartacak sanki annem obsesifliğinden.hocam hayatta bu kadın gibi obsesifi sayılıdır ya.....
taaa o annemin olayından itibaren çok ilgileniyo benimle.ama çok yapmacık ve her an ağlamaklı.ama o olayı unuttuk gittik .kendisi hatırlatıyo bana her bkışında.o değişik yapmacık tavırlarıyla
içimde çok sıkılmış durumdayım.ama bunu dışa vuramıyorum sanki.annemin yüzüne yeter artık be demek istiyoorum.ama susuyorum.ve çok sıkılma yarattı bu bana.
babama allah iyi sabır vermiş.
benim için ona katlanmış
işte..
hocam bişey söyleyin......
zaten ders çalışırken de o kadar verimli geçmedi şu iki satte soruları çözememeye başladım.ama yine de çözdüm..
bir tek size anlatıyorum ya bunları sizinde herhangi birşey söylemenizi istiyorum işte...
sanki oyun gibi şimdi de anne eksikliği...ama normal erkekleşme sürecinin de bir parçası bence.anne eksikliği çok önceden yine vardı bence ama eşcinsellik bunu bastırmıştı.baba eksikliğini bastırdığı gibi.
hocam..........
zaten oturma odası benim odamın yanındaki oda.sesleri geliyo ve annemin sesini duyduğumda iğreniyorum.....
http://www.haberturk.com/saglik/haber/119840-anne-sevgisi-eksikligi-sipsevdi-yapiyorcemle konuştumda biraz içimdekini birine anlatmak iyi oldu
1 saat sonra da şöyle 2 saat dah ders çalışırım.bugünlük öyle bırakırım.çünkü bugün gün boyu çalıştım zaten
o yüzden mi şıpsevdiyim ben..
Kişinin kendisinin sevgiye ve ilgiye aşırı ihtiyaç duyduğu halde, kendisinden sevgi bekleyenlere de yeterince sevgi verememe halidir. Ya da, kişinin peşinde koştuğu insandan sevgi ve ilgi görmeye başlaması durumunda, gördüğü bu sevgiden bir süre sonra bıkıp uzaklaşma isteğinin ortaya çıkması halidir. Çünkü böylesi durumlarda aranılan şey karşı cinsin sevgisi ve ilgisi değil, içinde yokluğunun acısını hissettiği anne sevgisidir. Bir yandan sevilmeye olan aşırı ihtiyaç, diğer kendini seven kişilerden bir süre sonra "bıkma" ve "uzaklaşma" isteği, anne sevgisinin yokluğunun en önemli dışa vurum halidir.
eskiden sevme mantığım buydu.ama bunu sizinle aşmıştık zaten.
benim annem de annesinden sevgi görmemiş biri olarak ki bunu daima anlatır.
Ebeveyn sevgisinden mahrum olanlar, çocukları ile iletişim kuramıyor Annesinden yeterince sevgi alamamış kişiler, kendileri anne ya da baba olduklarında kendi çocukları ile aralarındaki sevgi bağında da sorunlar yaşama ihtimalini taşımaktadırlar. Yapılan terapi görüşmelerinden net bir şekilde anlaşılmaktadır ki; çocukluk yıllarında anne sevgisinden mahrum büyüyen kişiler, kendisi anne veya baba olduklarında çocuklarına karşı "sınırsız ve karşılıksız sevgi" vermekte zorlanmaktadır. Çünkü, çocukluk yıllarında doyurulmamış anne sevgisinin bilinçaltında oluşturduğu rahatsızlık, kendi çocuğuna aynı kaynaktan sevgiyi vermeye çalıştığı sırada, kişiyi, çocukluk yıllarına götürmekte, sevgisiz kaldığı dönemleri hatırlatmakta ve o günlerin su yüzüne çıkmasına neden olmaktadır. Böylesi bir hali bilinçaltında hissetmek, kişiyi huzursuz etmektedir.
ama ben anneme tahammül edemiyorum artık
çok önceden söylediğim şiir..
şimdi derse geçcem ama şimdi hiçbir dersi anlayacağımı düşünüyorum o yüzden coğrafya tarih çalışırım
nwysw kapatıyorum ve derse geçiyorum tam iki saaat sonra biter ders çalışma faslı
bugünlük bu kadar yeterli
gerçekten doğru bir şekilde çalıştığımı düşünüyorum şu an.ilk önce yine mat denemesi yaptım. 45 dakka içinde yaptım. kafam dinç bir şekilde 30 net çıkardım.sonra yapamadıklarım.zaten tam bilmediğim konular. oyüzden daha demin birisine konu anlatımına çalıştım ve çok yararlı geçti.şimdi o konu hakkında iki test çözcem ve sonra diğer konulara çalışcam.
çok güzel gidiyo faceye pek fazla girmemeyi düşünüyorum.daha yoğun bir şekilde çalışmalıyım.şunu fark ettim eksik olduğum yerlere çalışsam 35 netin üzerine çıkarım.şimdi çalışma zamanı saolun hocammmmm........
1 e kadar çalışırım.belki sürerse 2 olur .sonrada erken kalkmam lazım ki sabah da çalışayım.inşalllah erken kalkarız diyelim.zaten 11 de okul.karneyi alıp geliriz.sonra inşallah tekrar çalışırız
bugün güzel oldu yarında 7 de kalkıp derse devam etmeliyim
bu hafta 35 35 35 net zor olacak ama çalışıyoruz bakalım.
iyigeceler hocam.....
6.30 gibi alarm çaldı 6.30 dan 8 e kadar kendim mat problemi uydurup uyku ile uyanıklık arasında bunalrı çözmüşüm.
sonra kalktığımda direk derse başladım