Gönderen Konu: GREEN PRİNCE: HAMAS LİDERİNİN OĞLU MUSAB HASAN YUSUF: TECAVÜZ MAĞDURU OLMAK!!!  (Okunma sayısı 8855 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
ZEYTİN AĞACI

Babam bizden her zaman zeytin ağaçlarına ve topraklarımıza bağlı olmamızı isterdi. Çünkü zeytin ağaçları Filistin kültüründe çok önemlidir. Beş yaşındayken benden komşularımızla gidip insanların zeytinleri toplayışını ve toprağa işleyişini görmemi istedi. Her şeyin çok ilginç olduğunu hatırlıyorum. Babamın beni emanet ettiği aile oğullarına  hava kararmadan beni geri getirmesini söylemişti. Eve dönerken çocuk birden garipleşti. Bana dokunmaya çalışıyordu. Gerçekten içinde şeytani duygular barındırdığını o anda anlamıştım.  Hayatım için ordan kaçmaya karar verdim. Kendimi korumak zorundaydım. Benden daha büyük ve daha güçlüydü. Daha fazla direnemedim. Orda çok kötü bir şey oldu ve orda ne olduysa ben bunu kimseye anlatamadım. Eve döndüğümde annem beni bekliyordu. Ben olanlar hakkında ona tek bir kelime bile söylemedim. Bilmediğim bir sebepten dolayı utanıyordum. Bunu kimse ile paylaşmadım. Çünkü çok duygusaldı. Okulda başım derde girebilirdi. Her şeyden uzaklaştırılırdım. Çünkü benim toplumumda tecavüzden daha kötü bir olay varsa o da bu olayı herkes tarafından duyulmasıdır. Utanç denen canavarla yüzleşmek gerçekten zordur. Hapisten çıktıktan sonra hala çok şaşkındım. O sırada babam hala İsrail hapishanesindeydi. Çoğu okul arkadaşım üniversitenin ikinci senesine geçmişti ve ben hala liseden bile mezun olamamıştım. Tek başımaydım ve kime güveneceğimi bilmiyordum. Artık intikamımı düşünmüyorum. Çünkü niçin savaştığımı bilmiyorum.


Bana dedemin zeytin ağaçlarını sordu. Bende bu soru karşısında önce şaşırdım ve yüz yaşındalar diye cevap verdim. Sen bizim için bir zeytin ağacısın. Bizim seni sulamamız gerek, seni yetiştirmemiz gerek. Meyve vermen için seni desteklememiz gerek diye cevap verdi.

“israil ile iş birliği yapmak öz annenize tecavüz etmekten bile daha utanç verici bir şeydi.”

http://www.filmifullizle.org/kod-adi-yesil-prens-the-green-prince-2014-turkce-dublaj-izle.html

Devletin Terörü Çözmek İçin Bilmesi Gereken:Tecavüz ve Travma Aç Parantez Ensest

Terör: Tecavüz ve Travma...

psikolog www.huseyinkacin.com

Devletimiz tecavüzü ve travmayı görmeden, bilmeden, terörü anlayamayacak. Baba travması, çoğunun her şeyden önce otoriteyle sorun orada başlıyor!

Güvensiz bağlanma + zıtlaşma bozukluğu \ istismar + antisosyal kişilik = bir teröristin hayatıdır.
Travması olmayan terörist var mıdır?

Artık üstü örtülmüyor taciz ve tecavüzlerin...
Devlet artık aynaya bakmak ve kirlenmiş yüzünü yıkamakla yükümlüdür.

Terör ve teröristleri doğuran ve besleyen kaynaklar; travma ve tecavüz konuları ele alınmadan anlaşılamaz.
Kardeş teröristler, bilinçaltlarındaki hangi kirlenmişliklerden arınmak adına kendilerini yok ederek Işid'in vaat ettiği sahte cennete kahraman olmak yanılgısı ile yürümektedirler..

İpucu ister misiniz? Terör, taciz ve tecavüz derken bir de ensest ne demektir acaba diye düşünmenizi öneririz.
Işid, bu kardeşleri hangi tesadüfler sonucunda buluyor ve patlamaya hazır bir bomba olarak yetiştiriyor?
Fetullah Gülen, o kadar okumuş yazmış adamı nasıl oluyor da etkiliyor? Cevabı olmayan bir soru gibi duruyor ama muhakkak bir cevabı olsa gerek en bilimselinden.

Fetullah Gülen'i çocukken tecavüz mağduru olmuş birisi olarak düşünürsek pek yanılmış olmayız.
Tecavüz mağduru çocuklar, ergenlik dönemlerinde ve sonrasında yetişkinlik dönemlerinden psikolojik destek almadan kolay kolay kurtulamayacakları, " Çoğul Kişilik Bozukluğu / Disosiyatif Kimlik Bozukluğu " yaşarlar.
Tecavüz konusunda enlemesine derinlemesine hiç bir şekilde bilimsel çalışmalar yapılmadığı için bu konuda iz sürmek kolay olmasa gerek. Düşünce açılımı sağlamak açısından Fethullah Gülen'in Küçük Dünyam ve Turan Dursun'un Kulleteyn kitabını da okumanızı önermiş olalım. Fetullah Gülen ve Turan Dursun din alanında iki fenomen olmuş isim olarak hayat hikayelerini kendi kalemlerinden yazarken bilinçaltlarına dair sırlar da vermişler.

http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1720.0

yazının devamını okumak için linki tıklayınız

« Son Düzenleme: 01 Mart 2017, 10:30:06 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
California’da yaşayan, gerçek ismi bilinmeyen sonradan Hristiyan olup hapisteki babası tarafından evlatlıktan reddedilen Filistinli Yusuf, Musevilerin yoğun yaşadığı Golders Green’de konferans verdi.

İngiliz ve Yahudilerin Musab Hasan Yusuf’u izleyebilmek için “Terörün, ihanetin analizi ve politik entrika” konferansına akın ettikleri görüldü. Halkın arasına korkmadan giren Şeyh Hasan Yusuf’u korumak için 10 kadar güvenlik görevlisinin bulundurulduğu dikkat çekti.

Saat 19.30-22.00 arasında düzenlenen yemekli gecede ise Musab Hasan Yusuf’un Şin Bet ajanı olarak sayısız terör saldırısı ve intihar eylemini önleyerek binlerce kişinin hayatını kurtardığı konusu ana gündem maddesi oldu.

KOD ADI 'YEŞİL PRENS'
Ezeli düşmanlar arasındaki ilişkiyi anlatan belgesel filmi Yeşil Prens’te, “İsrail ile işbirliği yapmak benim kültürümde en utanç verici olan şeydi. Birinin annesinin ırzına geçilmesi utanç verici ama İsrail ile işbirliği daha utanç verici” diye konuşan Musab Hasan Yusuf, “Hamas bizim için sadece bir hareket değildi. Aile işiydi, bizim kimliğimizdi, her şeydi” dedi. İlk defa 10 yaşındayken tutuklanan Musab’ın daha sonra İsrail askerlerinden nefret etmeyi öğrendiği fakat 17 yaşında silah alırken yakalandığında İsrail casus örgütü Şin Bet’e geçtiği biliniyor. “Yeşil Prens” kod adıyla casusluk yapan Filistinli Yusuf, babasının sağ kolu olarak çalışırken İsrail’e istihbarat vererek düzinelerce intihar saldırısını önlediğini de açıkladı.

http://www.hurriyet.com.tr/hamas-in-lideri-seyh-hasan-yusuf-un-israil-ajani-oglu-musab-londra-da-28016079

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
İsrail tarafından 10 yaşında iken tutuklanan ve mankurtlaştırılan Musab Yusuf, önceki gün İngiltere’de Yahudilerin yoğun olarak yaşadığı Golders Green'de konferans verdi.

HAMAS'I ELEŞTİRDİ, İSRAİL'İ ÖVDÜ

Sinagog tarafından desteklenen 'Terörün, ihanetin analizi ve politik entrika' başlıklı konferansta konuşan Yusuf, Hamas ve Filistin-İsrail çatışması hakkında açıklamalarda bulundu. Hamas’ın terörün kaynağı olduğunu iddia eden Yusuf, İsrail’e ise övgüler yağdırdı.

İŞTE BÖYLE MANKURTLAŞTIRILDI

Yusuf’un hayatının dönüm noktası İsrail tarafından gözaltına alındığında gördüğü işkencelerde yatıyor. Yusuf bu işkence, beyin yıkamave tehditler sonrası İsrail tarafından devşirilerek mankurtlaşıyor.

İlk defa 10 yaşında İsrail askerlerine taş attığı için tutuklanan Musab Hasan Yusuf, 1996 yılında 17 yaşında İsrail tarafından yeniden tutuklandı. Yusuf, gördüğü işkenceler sonrası işbirliği teklifini kabul ederek İsrail casus örgütü Şin Bet’e ajan olarak katıldı. 10 yıl boyunca Şin Bet’e ajanlık yapan Yusuf, Hamas’ın birçok operasyonunu İsrailli yetkililere bildirirken yöneticileri de ihbar ederek tutuklanmalarına neden oldu. Özellikle ikinci intifada döneminde, İsrail’in Hamas’a yönelik nokta operasyonlarda onun sağladığı bilgilerin etkili olduğu belirtiliyor. İsrailli yetkililer Yusuf’a sağladığı istihbari bilgiler sebebiyle “Yeşil Prens” kod adını taktılar.

Hamas'ı terörist olarak nitelendiren Yusuf, İsrail tarafından Hamas'ın planlarını İsrail'e vererek binlerce sivilin hayatını kurtaran melek rolünde lanse edildi.

İSMİNİ 'JOSEPH' YAPTI

İsrail istihbarat yetkililerinin yeşil prens adını taktıkları Yusuf, deşifre olduktan sonra hem ismini hem de dinini değiştirdi. Babası tarafından da reddedilen Yusuf, ismini Joseph olarak değiştirdiğini açıkladı.

2010 yılında CNN İnternational’dan Christiane Amanpour’a verdiği röportajda bütün dünya hükümetlerine uyuşturucuyla ve çete üyeleriyle mücadele etmeleri yerine İslam'la mücadele etmeleri çağrısında bulunmuştu.

Bugün 36 yaşında olan Yusuf, 2006 yılından bu yana ABD’nin California eyaletinde yaşıyor. Bir dönem Filistin topraklarında işgalci olarak gördüğü İsrail tarafından 10 yıl aktif olarak sahada kullanılan Yusuf bugün katıldığı konferans ve etkinliklerde Hamas’la ilgili anılarının yanı sıra İslamofobik açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/iste-turk-heyetine-yapilan-saldirinin-arkasindaki-ulkeler-48369.html

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Musab Hasan Yusuf, Amanpour'a nasıl Shin Bet ajanı olduğunu anlattı:

"1996 yılında tutuklandığımda bana onlarla çalışmamı teklif ettiler. Ben de teklifi kabul ettim. Amacım çifte ajanlık yaparak, onları içeriden vurmaktı."

Sonra ne olduysa Musab Yusuf'un Shin Bet'i içeriden vurma fikri bir anda değişti:

"Shin Bet tarafından işkence gördükten sonra bir hapishaneye nakledildim. Orada Hamas liderleri Hamas üyelerine işkence ediyordu. Benim de kafam karıştı. Hangisi benim gerçek düşmanımdı?"

Tehlikeli açıklama

İsrail istihbaratı için 10 yıl çalışan Musab Yusuf, problemin terörizm konusunda teröristlerden çok, onların ideolojileriyle olduğu belirtiyor. Ancak bununla ilgili tehlikeli bir açıklamada bulunuyor:

"Sokakta uyuşturucu satıcılarından çok, hükümetlere, çete üyelerini yakalamaları için sesleniyorum ve inanıyorum ki asıl çete üyesi İslam'ın Tanrısı..."

Şu an 32 yaşında olan "Yeşil Prens", 10 yıl önce Hıristiyanlığı seçti. 2007'de Batı Şeria'dan kaçtı, California'da yaşamaya başladı.

Christiane Amanpour, İsrail istihbarat yetikililerine iddiaları sormak için ulaşmaya çalıştı, ancak cevap alamadı.

Amanpour; bir istihbarat kaynağının, Musab Yusuf'un anlatıklarını kısmen doğruladığını söyledi, ancak Amanpour'a konuşan aynı kaynak, Yusuf'un Hamaslı üst düzey yetkilileri yakalattığı iddalarının ise "abartı" olduğu görüşünde.

http://www.cnnturk.com/2010/dunya/03/03/kostebek.yesil.prens.cnne.konustu/566017.0/index.html

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
İsrail gazetesi Haaretz, Hamas kurucularından Şeyh Hasan Yusuf'un oğlunun İsrail iç güvenlik servisi için çalıştığını yazdı.

İsrail'in Haaretz gazetesi, Hamas'ın kurucularından ve önde gelen isimlerinden Şeyh Hasan Yusuf'un oğlunun yıllarca, İsrail'in iç güvenlik servisi Şin Bet (Şabak) için çalıştığını yazdı.

Haaretz, Batı Şeria'daki Hamas liderlerinden Şeyh Hasan Yusuf'un, Hristiyanlığı seçen oğlu Musab Hasan Yusuf'un, örgüt içindeki en önemli kaynaklarından biri olarak ve 10 yıldan fazla süreyle Şin Bet'e hizmette bulunduğunu öne sürdü.

Musab Hasan Yusuf'un, İsrail'e verdiği istihbaratla birçok hücrenin ortaya çıkarılmasını sağladığı, ayrıca onlarca intihar eylemiyle suikast girişiminin de önlendiği ifade ediliyor.

Haaretz, bilgilerin, ABD'de gelecek hafta piyasaya çıkacak olan, Musab Hasan Yusuf'un hatıralarını kaleme Ron Brackin'in "Hamas'ın Oğlu" adlı kitapta yer aldığını da belirtti.

Halen 32 yaşındaki Musab, 10 yıl kadar önce Hristiyanlığa yöneldikten sonra, 2007 yılında Batı Şeria'yı terk ederek ABD'ye gitmişti. Musab halen Kaliforniya'da yaşıyor.

Hatıralarına göre Musab Hasan Yusuf, Şin Bet'in Hamas liderliği içindeki en önemli kaynaklarından biri olarak değerlendirildi ve kod adı da "Yeşil Prens" oldu.

İkinci intifada döneminde, Musab Yusuf'un Şin Bet'e sağladığı istihbaratla, İsrailli hedeflere yönelik intihar eylemleri planlamaktan sorumlu görülen birçok üst düzey Filistinli'nin tutuklanmasının sağlandığı; bunlar arasında Hamas'ın Batı Şeria'daki askeri komutanlarından İbrahim Hamid, El Fetihli Tanzim lideri, halen İsrail'de cezaevinde bulunan Mervan Barguti, yine Hamas'ın önde gelen isimlerinden, cezaevindeki Abdullah Barguti'nin de yer aldığı belirtildi.

Musab Yusuf'un, babasına yönelik İsrail'in suikast planlarını da engellediği belirtiliyor.

KEŞKE GAZZE'DE OLSAM, İSRAİL GÜÇLERİNE KATILSAM
Musab Hasan Yusuf, Kaliforniya'dan telefonla Haaretz'e yaptığı açıklamada, "Keşke şimdi Gazze'de olsaydım. Üniforma giyerek, Gilad Şalit'i kurtarmak için İsrail'in özel kuvvetleri arasına katılırdım" dedi.

Musab Hasan Yusuf, "Orada olsaydım yardımcı olabilirdim. Önde gelen teröristleri yakalamak için tutuklamalarla ve soruşturmalarla çok vakit yitirdik. O yakalananların hepsi şimdi Şalit karşılığında serbest bırakılmak istiyor. Bu yapılmamalıydı" ifadesini kullandı.

Yusuf'un 1996'da, Hamas'ın yönetimine sızmak için kendisini ele geçirmek isteyen Şin Bet ajanları tarafından yakalandığı, Şin Bet'in bu konudaki çabalarının başarılı sonuç verip, Yusuf'un 1997'de cezaevinden salıverildiği kaydedildi.

GÜVENLİK NİŞANINI HAK EDİYOR
Yusuf'la ilgili olan, artık güvenlik hizmetinde bulunmayan görevlinin de "Yusuf'un, hayatları kurtarmak istediği için İsrail'le işbirliğine gittiğini" söylediği belirtildi.

Yusuf'un anılarının bulunduğu kitapta adı Yüzbaşı Luay olarak verilen görevli, "Birçok kişi hayatını Yusuf'a borçlu ve bundan haberleri de yok" derken, Yusuf'dan çok daha az şey yapanların İsrail güvenlik nişanı aldığını söyledi ve "O bunu kesinlikle hak ediyor" diye konuştu.

Yüzbaşı Luay, bir anısını aktarırken, Şin Bet'in, Ramallah'ın El Manara meydanında bir intihar eylemcisine, patlayıcı kuşak verileceği istihbaratını aldığını, bu kişinin ismini ve nasıl biri olduğunu bilmediklerini, sadece 20'li yaşlarda ve kırmızı tişört giyeceği bilgisine sahip olduklarını ifade ederek, "Oraya Yeşil Prensi gönderdik. Hedefi dakikalar içinde belirledi, onu kimin aldığını da görüp, arabalarını takip etti ve bizim eylemciyle, ona patlayıcıyı verdiği belirtilen kişiyi tutuklamamızı sağladı" dedi.

http://www.ntv.com.tr/dunya/hamas-liderinin-oglu-israile-calismis,g2DEjzjPeEKzooUtGQxXew


psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Hamas’ın kurucularından ve önde gelen isimlerinden Şeyh Hasan Yusuf’un oğlu Musab’ın yıllarca, İsrail’in iç güvenlik servisi Şin Bet (Şabak) hesabına çalıştığı ortaya çıktı. İsrail’in Haaretz gazetesinin ABD’de önümüzdeki ay piyasaya çıkacak olan Ron Brackin imzalı “Hamas’ın Oğlu” isimli kitaba dayanarak verdiği habere göre, Hıristiyanlığa geçen Musab Hasan Yusuf, örgüt içindeki en önemli kaynaklarından biri olarak, 10 yıldan fazla süreyle Şin Bet’e hizmette bulundu.
Musab, İsrail’e verdiği istihbaratla birçok hücrenin ortaya çıkarılmasını sağladı, onlarca intihar eylemiyle suikast girişimini önledi.
32 yaşındaki Musab, 10 yıl önce Hıristiyanlığa yöneldikten sonra, 2007 yılında Batı Şeria’yı terk ederek ABD’ye gitmişti. Musab halen California’da yaşıyor.

Kod adı Yeşil Prens
Amerikalı yazar Brackin’e aktardığı hatıralarına göre, Musab, Şin Bet’in Hamas liderliği içindeki en önemli kaynaklarından biri olarak değerlendirildi ve kod adı da “Yeşil Prens” oldu. İkinci intifada döneminde Musab Yusuf, Şin Bet’e sağladığı istihbaratla, İsrailli hedeflere yönelik intihar eylemleri planlamaktan sorumlu görülen birçok üst düzey Filistinlinin tutuklanmasını sağladı; bunlar arasında El Fetihli Tanzim lideri, halen İsrail’de cezaevinde bulunan Mervan Barguti de yer alıyor.

Şin Bet avucuna düşürmüş
Haaretz, Musab’ın 1996’da, Hamas’ın yönetimine sızmak için Şin Bet ajanları tarafından yakalandığını ve Şin Bet’in bu konudaki çabalarının başarılı sonuç verdiğini, Yusuf’un da 1997’de cezaevinden salıverildiğini yazdı.
Yusuf’un anılarının bulunduğu kitapta adı Yüzbaşı Luay olarak verilen İsrailli eski güvenlik görevlisi, “Birçok kişi hayatını Yusuf’a borçlu ve bundan haberleri de yok” dedi. Yüzbaşı Luay, bir anısını aktarırken, Şin Bet’in, Ramallah’ın El Manara Meydanı’nda bir intihar eylemcisine, patlayıcı kuşak verileceği istihbaratını aldığını, bu kişinin ismini ve nasıl biri olduğunu bilmediklerini, sadece 20’li yaşlarda ve kırmızı tişört giyeceği bilgisine sahip olduklarını ifade ederek, “Oraya Yeşil Prensi gönderdik. Hedefi dakikalar içinde belirledi, onu kimin aldığını da görüp, arabalarını takip etti ve bizim eylemciyle, ona patlayıcıyı verdiği belirtilen kişiyi tutuklamamızı sağladı” dedi.

http://www.milliyet.com.tr/-hamas-in-oglu-israil-ajani-cikti/dunya/dunyadetay/25.02.2010/1203641/default.htm

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle