Gönderen Konu: Devletin Terörü Çözmek İçin Bilmesi Gereken:Tecavüz ve Travma Aç Parantez Ensest  (Okunma sayısı 12731 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Terör: Tecavüz ve Travma...

psikolog www.huseyinkacin.com

Devletimiz tecavüzü ve travmayı görmeden, bilmeden, terörü anlayamayacak. Baba travması, çoğunun her şeyden önce otoriteyle sorun orada başlıyor!

Güvensiz bağlanma + zıtlaşma bozukluğu \ istismar + antisosyal kişilik = bir teröristin hayatıdır.
Travması olmayan terörist var mıdır?

Artık üstü örtülmüyor taciz ve tecavüzlerin...
Devlet artık aynaya bakmak ve kirlenmiş yüzünü yıkamakla yükümlüdür.

Terör ve teröristleri doğuran ve besleyen kaynaklar; travma ve tecavüz konuları ele alınmadan anlaşılamaz.
Kardeş teröristler, bilinçaltlarındaki hangi kirlenmişliklerden arınmak adına kendilerini yok ederek Işid'in vaat ettiği sahte cennete kahraman olmak yanılgısı ile yürümektedirler..

İpucu ister misiniz? Terör, taciz ve tecavüz derken bir de ensest ne demektir acaba diye düşünmenizi öneririz.
Işid, bu kardeşleri hangi tesadüfler sonucunda buluyor ve patlamaya hazır bir bomba olarak yetiştiriyor?
Fetullah Gülen, o kadar okumuş yazmış adamı nasıl oluyor da etkiliyor? Cevabı olmayan bir soru gibi duruyor ama muhakkak bir cevabı olsa gerek en bilimselinden.

Fetullah Gülen'i çocukken tecavüz mağduru olmuş birisi olarak düşünürsek pek yanılmış olmayız.
Tecavüz mağduru çocuklar, ergenlik dönemlerinde ve sonrasında yetişkinlik dönemlerinden psikolojik destek almadan kolay kolay kurtulamayacakları, " Çoğul Kişilik Bozukluğu / Disosiyatif Kimlik Bozukluğu " yaşarlar.
Tecavüz konusunda enlemesine derinlemesine hiç bir şekilde bilimsel çalışmalar yapılmadığı için bu konuda iz sürmek kolay olmasa gerek. Düşünce açılımı sağlamak açısından Fethullah Gülen'in Küçük Dünyam ve Turan Dursun'un Kulleteyn kitabını da okumanızı önermiş olalım. Fetullah Gülen ve Turan Dursun din alanında iki fenomen olmuş isim olarak hayat hikayelerini kendi kalemlerinden yazarken bilinçaltlarına dair sırlar da vermişler.

http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1701.0

yazının devamını okumak için linki tıklayınız

Geçenlerde ‘Fethullah Gülen'i çocukken tecavüz mağduru olmuş birisi olarak düşünürsek pek yanılmayız’ diye kanıtlarla bir yazı okudum forumda, Psikolog www.huseyinkacin.com paylaşmış. Çoğul kişilik bozukluğu ibaresini de eklemiş. Elbette böyle bir konuda kişi beyan etmediği müddetçe yüzde 100 emin olamayız (çok nadir de olsa yalan beyanlar da olabiliyor tabi). Ama eldeki kanıtlara, çocukluğuna, kişilik örüntüsüne, davasına, yaşam tarzına vs. baktığımızda insan düşünmeden edemiyor bu ihtimali. Eşcinsel olduğunu söyleyen insanlar var ama istismar mağduru olabileceği çok konuşulmamış, akla gelmemiş belki de. Eşcinsel olma ihtimaline girmeyeceğim ama kısaca şunu söyleyeyim içindeki eşcinsel duygularını liderlikle, aşırı kontrolle telafi etmiş olabilir. Bu telafi mekanizmasına birazdan daha detaylı gireceğim. Nitekim bu mekanizma istismar mağdurlarının da sık kullandığı bir örüntü.
Şimdi gelelim asıl konumuza. Çok sinsi bir şekilde ilerleyen 40 yıllık bir hesap, plan var ortada. Nihai amaç insanları kurtarmak, ülkeyi ele geçirmek, belki de dünyayı ele geçirmek... Yüksek din bilgisi, sözel becerisi, insanları etkileme potansiyeli, kurulan derin ilişkiler ve önüne üst akıllar tarafından sunulan fırsatlar!

http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1704.0

yazının devamını okumak için linki tıklayınız



Kardeş terörü!
IŞİD Brüksel'le birlikte 5. kez terör saldırısında ağabey-kardeş bombacı kullandı

http://www.milliyet.com.tr/kardes-teroru-/dunya/detay/2215122/default.htm

Polisin müdahalesi sırasında öldürülen abisi Tamerlan Tsarnaev ile birlikte 2013 yılında Boston Maratonu’na düzenlenen bombalı saldırıda 3 kişinin ölümüne, 260 kişinin yaralanmasına neden olan Cevher Tsarnaev, Nisan ayında çıkarıldığı mahkemede, 30 ayrı davanın hepsinde suçlu bulunmuştu. Nisan ayındaki duruşmada Tsanrnaev’i suçlu bulan jüri, 15 Mayıs’ta ölüm cezası alması gerektiğine karar vermişti.

http://www.iha.com.tr/haber-boston-bombacisinin-idam-edilecegi-tarih-belli-oldu-466622/

Charlie Hebdo saldırısını düzenleyen Kouachi kardeşlerin bulunduğu binaya gerçekleştirilen eylemde iki kardeşin öldürüldüğü açıklandı

https://t24.com.tr/haber/afp-polis-parisin-kuzeydogusunda-bir-kisiyi-rehin-alarak-kacan-katliam-zanlilarinin-pesinde,283166

Kardeş bombacı YPG’nin elinde
Ankara’yı kana bulayan teröristlerden Ömer Deniz Dündar’ın, IŞİD’e birlikte katıldığı kardeşi Mahmut Gazi Dündar’ın YPG tarafından yakalandığı belirtildi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/388707/Kardes_bombaci_YPG_nin_elinde.html

Belçika'nın başkenti Brüksel'de dün 34 kişinin öldüğü 250 kişinin de yaralandığı terör saldırılarının ardından polis “insan avı” başlattı. Havalimanı ve metroda intihar saldırısı düzenleyen iki kişinin İbrahim ve Halid el Bakraoui kardeşler olduğu iddia edildi.

http://www.ntv.com.tr/dunya/brukseldeki-iki-canli-bombanin-kimligi-belirlendi,WiSm3561WEW4IdrndToe2A

« Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 02:34:16 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
FETÖ onları kritik yerlere yerleştirdi: Aile boyu ihanet

FETÖ bir aileden 5 kardeşi yetiştirip, orduya sızdırdı. FET֒cü kardeşlerden biri Cumhurbaşkanına suikast timinde, biri Hava Kuvvetleri Komutanı’nın rehin alınmasında diğeri ise Ömer Halisdemir’i şehit eden ekipteydi.

http://www.msn.com/tr-tr/haber/turkiye/fet%C3%B6-onlar%C4%B1-kritik-yerlere-yerle%C5%9Ftirdi-aile-boyu-ihanet/ar-BBC8Zqi?li=BBpmdUa&ocid=mailsignout

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
FETÖ'nün ABD'deki çatı kuruluşlarından Raindrop Vakfı'nda daha önce yönetim kurulu üyeliği yapan Mehmet Salih Gözegir, "çocuk yaştakileri fuhşa sanal ortamda teşvik etmek" ve "çocuğa cinsel saldırı teşebbüsünden" suçlu bulunarak ABD'den sınır dışı edildi.
AA muhabirinin açık kaynaklardan derlediği bilgilere göre Gözegir, ABD'deki yargılamasının ardından sınır dışı edilerek dün Türkiye'ye gönderildi.

2014'te FETÖ'nün ABD'deki çatı örgütlerinden Raindrop Vakfının yönetim kurulu üyeleri arasında adı yer alan Gözegir'in bu ülkede tıp eğitimi için bulunduğu kaydedildi.

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre Gözegir, Teksas Tıp Merkezi bünyesindeki Baylor Tıp Kolejinde doktora eğitimi aldığı sırada Fort Bend kentinde 14-15 Mayıs 2015'teki polis operasyonuyla gözaltına alındı.

23 KİŞİYE 'PEDEFOLİ' BASKINI
Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve İç Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin de katıldığı kapsamlı operasyonda, Gözegir'in de aralarında olduğu 23 kişi, "çocuk yaştakileri fuhşa sanal ortamda teşvik etmek" ve "çocuğa cinsel saldırı teşebbüsünde bulunmak" suçlamasıyla gözaltına alındı.


 
Söz konusu suçlardan tutuklanan Gözegir, hakimin koyduğu 50 bin dolarlık kefaleti ödeyerek tutuksuz yargılanmaya devam etti.

2015'te Raindrop Vakfının yönetim kurulundan çıkarılan Gözegir'in, bu yıl haziran ayında sınır dışı edilmesine karar verildi.

ABD'li yetkili makamlarca sınır dışı işlemi dün tamamlanan Gözegir'in Türkiye'ye gönderildiği bildirildi.

Özellikle Teksas bölgesinde etkin olan FETÖ'nün çatı kuruluşlarından Raindrop Vakfı, örgüte ait birçok okul ve derneğin üst kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor.


 
WASHINGTON/AA


http://www.karar.com/guncel-haberler/pedofiliden-suclu-bulunan-fetocu-abdden-sinir-disi-edildi-1032245?fbclid=IwAR0vXjhbhHixlyq9gssRuU6mDnhpqdD4h_qE5dleZe1eAYS1Vry_ONZd-nE