Gönderen Konu: Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Bipolar Bozukluk, Asperger Sendromu, Disleksi  (Okunma sayısı 26369 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4067
    • Profili Görüntüle
Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Obsesif- Kompulsif, Bipolar Bozukluk, Asperger Sendromu, Disleksi

1. TERAPİ

İlk kapıdan girdiğimde Asperger Sendromu ve Disleksi benim aşmam gereken engellerim değil, kişiliğimdi. Bunları fazlasıyla benimsemiştim ve  bu düzensizliklerin belirtileri benim davranış ve düşüncelerime yön veriyordu. 12 yaşından bu yana sayısız doktor tarafından sayısız teşhislerce “Suçlanmıştım” Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Obsesif- Kompulsif Bozukluk, Bipolar Bozukluk ve benzeri birçok yönden doktorlar bana bozuk olduğumu söylüyordu. En son gittiğim doktor bana Asperger Sendromu ve Disleksi teşhisi koymuştu ancak herhangi bir gelişme yoktu. Ancak burada ilk kez bir Psikolog bana teşhisleri boşver dedi. Hayatım boyunca, şuana kadar, hep teşhisler doğrultusunda yaşamıştım ve Asperger’ li olmamak benim için korkutucuydu fakat ironiktir ki şuana kadar duyduğum tek çözüm yolu buydu. Matematik herzaman çantamdaki bir araç olmuştur, pertübasyon teorisi çözümü olmayan bir probleme en yakın kesin çözümlü bir problemi alır ve sapma oranını belirleyerek probleme en yakın sonucu  elde eder.  Burada da Hüseyin Bey benim  Nörolojik Problemlerimin bu yaştan itibaren bir çözümü olmadığını ancak bu problemleri farklı bir konu başlığı altında toplayarak dikkate değer bir sonucun elde edilebileceğini bana farkettirdi.

2.TERAPİ

2. Görüşmede duygusal yanım ve İhtimal dahilindeki Çoklu Kişilik Bozukluğu üzerinde duruldu.

Bu görüşmede ben ilk kez zayıf bir duygusal yöne sahip olduğumu farkettim ve sokağa çıktığımda sahip olduğum benliklere ilk kez dikkat ettim. Sosyal hayatın ilk iki kuraalı olan duyguları ve kendin olmayı denklemin dışında bırakıyordum. Bu görüşme bana duygularımı geri getirmem, onlarla savaşmak yerine beni gerçek bir insan yapmalarına izin vermem gerektiğini öğretti. Tepkilerimin acımasız ve kalpsiz olduğu gerçeğiyle tanıştım. Zarar görmekten korktuğum için hiçkimseyi tanımıyor, onlara dikkat etmiyordum. Ancak yapmak istediğim herşeyin içine yapmaktan korktuğum şeyler dahildi.

 

3.TERAPİ

3. gün hayatımda ilk kez benden başka bir insanın önünde beni nefret ve öfkenin dışında birşeyler tetikledi ve beni tetikleyen bu olgular soyut dünyamdan çıkıp gerçekliğe ilk adımı atmamı sağladı. Ben artık otistik, sosyopat, fizikçi başka bir Mert Can değil, bir insan olan sıradan bir Mert Can’ dım. Gerçeklik hiç hayal etmediğim kadar normaldi ve bu gözüme anlaşılması çok daha kolay bir eşitlik gibi çarptı. Ancak bu güne dair hatırladığım tek net şey bu, sinirlenmeden ağlayabildim.

4. TERAPİ

Bu görüşmede konularımız daha derin daha bilinçaltına dayalı gerçekleşti ve ben daha önce hiç yüzleşmediğim öğretilmiş korkularımla karşılaştım.

Beşinci boyut, sır kapısı, kalp gözü gibi tv şovlarının benim zaten gerçeklikle kopmuş bağlantım içinde beni herhangi bir inanç sisteminden de kopartarak boşluğun içinde hareketsiz kalmamı sağladığını ilk kez gördüm.Bu şekilde ilerleyen tv şovları yıllarca a posteriori yollarla üzerinde çalışılmış, dinler tarafından dahi somut hale getirilerek aktarılmış Ahlak Bilincini, soyut varlıklarla a priori sistemi ile uydurma hikayeler kurarak bütün bir nesli, yanlışın, yalnızca kişisel çıkarlar için yapılmaması gereğine inandırmış sonucunda düşünemeyen, herhangi bir doğaüstü varlığa yalnızca korku yolu ile inandırılan köle beyinler yaratmıştır. Benim bir Asperger’ li olarak skeptistliğim bu korkuların beklenenden farklı bir sonuca ulaşılmasını sağlamış olabilir ancak bu normal beyinler için bir beyin yıkama tekniğinden başka bir şey değildir. Bu korkular vb. benim hayatımdaki tüm ilişkilerde rol oynamıştır. 4. Görüşme bu korku temellerine oturtulana kadar ben bilinçaltımda bunların saklandığının farkında bile değildim.

 
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 10:30:07 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4067
    • Profili Görüntüle
  FETULLAH GÜLEN KİŞİLİK BOZUKLUĞU TECAVÜZ ve EŞCİNSELLİK


ayrıca fetonun kanalı olan samanyolu da bir çok sübliminal içerik var.bunlar sırlar dünyası beşinci boyut gibi çocukarın beynini yıkayarak bir eşcinsel eğilim oluşturan kanaldır.çünkü beşinci boyut ve sırlar dünyası gibi diziler,küçük yaşta bir çocuğun beynine kazayacak bir ruhsal karmaşaya sokuyor ve bunlar aslında bir bağlılık duygusunu oluşturuyor.dine yaklaştırma amacıyla bağlılık kurma ve bunu ruhsal karmaşayla birleştirerek bir mlitan yetiştirme dizileri diyebilirim.

   samanyolundaki belgeselerse dikkat ederseniz hep aslan,kaplan begeseli .ama  hep aslan kaplan arada da  yılan çıkardı.bunlar liderlik simgesi.liderlik ve onun nasıl oluştuğunu gösteriyor.yani liderlik bir amaca ulaşma simgesidir.fetullah gülenin beyni ise bu mekanızmada çalışıyor.liderlik ve bir güç oluşturma.bunlar aktivist özellikler.bunlar tecavüz olayları veya eşcinsel eğilimler gibi  durumların bir sonucudur.yani şunu söyleyebilirim psikolojide bir şeyler yakaladığımızda bazı özellikleri gün üzeyine çıkartabiliriz.ilk olarak bunu kabul etmeliyiz.

http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1702.0

yazının devamını okumak için linki tıklayınız