Hayat kimseye kolay değil, bana da çok zor geldi demiyorum. Ama yaşamaktan sıkıldım. Herşeyin sonu olan fani bir dünyada yaşamak, her yaşanılan mutluluğun bir sonunun olacağını bilmek, sanki boş yere kürek çekmek gibi yaşamak. Vaadedilen cennet korkulması gereken cehennem. Herşey için fedakarlık ve çaba gerekir. Bende olmayan şeyler hırs ve çaba, artık yoruldum. 17 yıla sığdırdıklarım neler mi? Ne mi bu kadar yordu beni? Arkamdan bıçaklandım, aldatıldım, kullanıldım, tacize uğradım, tecavüze uğradım, sayısız kere ilişkiye girdim, eşcinsel oldum, biseksüel oldum, güvenime ihanet edildi, çok kere satıldım, dini öğrendim, islam dışındaki dinleri bile denedim, tıpla uğraştım, alternatif tıpla uğraştım, doğal taşlar, kokular vs vs büyücülükle uğraştım, maneviyatı öğrendim, büyüler yaptım günahlara girdim, insanları yoldan çıkardım, dost kazığı yedim, insanları kullandım, nefret ettim, öç aldım, sevdim birden fazla kişiyi, erkeklerde kızlarda herkeste buldum aşkı, sevildim, arkadaşlarım oldu, dostlarım oldu, insanları tanıdım, dinsizleri gördüm, dindarları gördüm, arkamdan iş çevrildi, iş hayatını gördüm, okul hayatını gördüm, sigara içtim, içki içtim, hap içtim, yapmadığım rezillik işlemediğim günah kalmadı, zina, büyü, yalan dolan hertürlü büyük günahı işledim, şizofren damgası yedim, ateist kafir bile denildi, belki şu an aklıma gelmeyen neler yaşadım. Hayatın iyi yanlarını da gördüm kötü yanlarını da. Sonuç herşey boş... (eğlen coş)
Aşağılandım, ezildim, dalga geçildim, dışlandım. Yalnız kaldım, aile sevgisini de nefretini de tattım. Bu kadar günah, acı ve ızdıraptan sonra ölmek bana müstahak. Allah'ı tanımayan evlat olmaz olsun dedin ya babam, öyle olsun hiç yanlış çıkmadın, ben de seni yanlış çıkartmayacağım ki yalancı konumuna düşmeyesin. Annem en büyük aşkım ama güçlü kadınsın sen benim gidişim seni çok üzmesin seni. Beni bu hale neler getirdi, kimler getirdi, neler yaşadı bu çocuk, hepsi cevapsız kalacak sorular belki daha çok yazabilirdim; anlarsınız diye ama olan olduktan sonra anlamak neye yarar anlamasak ta bir şey kaybetmeyiz değil mi? Eşyalarımı yakın, dağıtın ne yaparsanız yapın. Öbür tarafa götüremediğim herşeyimi yok edin, siz bilirsiniz. İstemeyerek geldiğim dünyadan isteyerek gidiyorum. Sıkıldım, yoruldum. Hep yorgun ve hastayım. Bana göre ölmek rahatlamaktır cezası ebedi cehennem olsa da.
Herkesi çok sevdim, dünyada bulunmak güzeldi. Daha öncekileri başaramadım bu sefer gerçekten intiharı başardım. Annemi de çok öptüm. Babam hakkını helal etse yeter. Etmeyeceğini de biliyorum da neyse. Halimden herkes sorumlu ama hiç kimse dert etmesin seçim benim. Kendimle beraber bir dünya şeyi de beraberimde götüreceğim. Bu hayatı, bu bilgiyi, bu tecrübeyi, bu bakış açılarını, mutlulukları, hayalleri, üzüntüleri. Koskoca hayat kitabımdan yırtılmış oldu koca bir yaprak sayfa, neler yazıyordur o sayfada anca Allah bilir bir de ben. Güçlü olan yaşar ben güçlü değildim. Bana iyilik yapmaya çalışanlar kötülüğüme çalıştı aslında. Herkes kendi doğrularıyla yaşar. Benim hatam gerçeklerle yaşamaya kalkmaktı, neden dualarımda Allah'ım bana gerçekleri göster dedim ki tek gerçek olan ölümü 17 yaşımda idrak ettim. Faniyeti gördüm. İdrak versin Allah sana diyen babam sağol sende çok yardımcı oldun, bana bu b...ktan s..kt..ğ..min hayatını, hastalıkları, ağrıları hediye eden dayıma da teşekkürler ve sadece o değil tanıdığım herkes lanet dolu teşekkürler.. Herkes kendi b..ktan doğrularıyla berbat hayatımı düzeltmeye kalktı. Allah hepinizin belasını versin. Arkamdan isteyen dua etsin fatiha okusun isteyen sövsün. Daha 17 yaşındayım. .... çocukları hepinize .... gibi teşekkürlerimi arz ederim.
Değer verdiklerim ve bu hakareti üzerine alınmaması gereken sevdiğim ve beni seven insanlar iyi ki sizinle tanışmış iyi ki sizlerle birlikte mutlu olmuşum hepinizi seviyorum. Zaten yanacağım cayır cayır bari dualarınızla ateşime su serpin. Allah size benim yaşadıklarımı yaşatmasın herşeyin hayırlısını en güzelini versin. Cennette size evler verilsin. Cennete girin de. Öyle işte
http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1477.0