Hüseyin Bey,
Kısaca yazabileceklerim şunlar:
Benden 3 yaş büyük bir abim var. Annem ve babam bana göre sağlıklı ilişki içinde bir çift. Istanbulda yaşadım. 12-13 yaşıma gelene kadar babam çok sık seyahat ettiğinden evde az olurdu. Annem le çok yakın ilişki içindeydik. Abim daha kendi köşesinde bir çocuktu ve fazla hareketliydi. Annemi bu hareketle yorardı. İstanbul da başka akrabag mız olmadığından annem babam da evde az bulunduğundan bizimle arkadaş gibi olmuştu. Ben de söz dinleyen ve sakin bir çocuk olarak anneme destek oldum olabildiğimce. En azından zorluk çıkarmıyordum. Kendi içime kapanıkça bir çocuktum. Ama çok içe dönük de diyemem. babamla hatırlayabildiğim ilk temaslarım sanırım 5-6 yaşlarındaydı, ve o zaman içimde tuhaf cinselimsi denebilecek duygular hissettiğimi hatırlıyorum. O yaştaki hislerin şehveti andırmadığını, ancak yumuşak bir duygusallık çerçevesinde cinselimsi hisler olduğunu söyleyebilirim. aşırı uslu ve ev işlerine yardım eden bir çocuk olduğum için yakın akrabagların "kız gibi maşallah" lafları kulağımda. ilkokula başladığımda genelde kızlarla oynardım. yakın arkadaşlarım kızlar oldu. Erkekçe oyunlar ve hareketler sözler tarzım olmadı. kızlara kız oldukları için özendiğimi hatırlıyorum. kız çocuğu olmak istediğimi de. Erkek olmak zordu çünkü, sanki uyulması gereken bir takım kurallar vardı erkek olmak için, hal ve hareketler. Ben ise kendimi bunlara zorlama isteği duymuyordum içimde. Başkalarına cinselliğimi kanıtlamak için sarfedilecek luzumsuz bir efordu benim için. İlkokulda en yakın 3 arkadaşımın 2 si kızdı. ve ilkokulda da "kız" diye dalga geçildiğimi hatırlıyorum. ilkokulda abimin yönlendirmesi ile evde kimse yokken cinsel taciz diyemeyeceğim ancak cinsellik içerikli birşeyler yaşadım. Ne olduğunu anlayamamıştım ama rahatsız olmuştum. Daha sonra anladım tabii. ortaokul ve lise hayatım boyunca da okul arkadaşlarımın en iyileri kızlar oldu. erkeklere karşı içimde cinsel dürtüler uyanmaya başlamıştı. anlamlandırmaya çalışmıyor, sadece hissediyordum. bu kavramdan haberdar değildim. ortaokul ve lisedeki erkek arkadaşlarımla kendimi cinsel fantaziler hayal ederken bulabiliyordum. tüm ortaokul ve lise hayatımda da cinselliğimle alay edildi. fazla efemine bulundum ve "gay" "top" gibi laflara maruz kaldım. üniversiteye başlayana kadar aklımda bu dürtüleri eyleme geçirmek gibi bir arzum yoktu. üniversite hazırlık ve 1. sınıfta birkaç kişi ile cinsel deneyim yaşadım. ancak şimdi çok net ayrımsıyorum ki isteğim duygusallıktı. birlikte olduğum kişilerle hüsran yaşadım çünkü karşı taraf cinsellik ararken sanırım benim aradığım şefkat idi. şu ana kadar iki kız arkadaşım da oldu. cinsel anlamda çok az bayandan hoşlanıyorum. genelde yaşça büyük (40-50 arası) bayanlardan hoşlanabiliyorum. cinsel ilişkide bulunduğum erkeklerin de yaşları büyüktü. ilk deneyimim 60 küsür yaşlarında biriyleydi daha sonra 40-50 aralarında kişilerle birlikte deneyimlerim oldu. genelde depresif bir dönemdi o iki yıl. içimde anlayamadığım fırtınaların koptuğu üniversitede başarımın düştüğü yıllar. bir gün bu içsel fırtınalardan çok boğulup Moda da yürüdüğüm bir akşamüstü içimdeki bu mutsuzluk ve tatminsizlikten çıkış yolu ararken ezan sesini duydum. Hemen yanımdaki camiye insanların huşu içinde gidişlerini görünce hayatımdaki eksikliğin o güne kadar sadece lafta kalmış bir müslümanlık olduğunu düşündüm. cemaate katıldım. o günden sonra hayatım değişti. Allah ile irtibatlanıp kendimi O'nun isteklerine uydurmaya çalıştım. Çok şükür ki bugün de bu yolda devam ediyorum. Huzurun, şefkatin, mutluluğun O'nun kollarında olduğunu anladım. Şu anda yüksek lisansın 2. senesi bitmekte ve son 5-6 yıldır kimse ile tabii cinsel bir ilişkim olmadı. İslam a ciddi yönelişimden sonra uzun süre içimdeki dürtüleri güçlüce bastırdım. kafamda herhangi bir fantazi kurma yahut yaşama isteğim kalmadı. Ancak gün içinde yaşadığım istem dışı birtakım hislenmeler şu son birkaç haftadır yoğunlaşınca artık bu işte uzmanlaşmış birinin vesilesiyle Allah'ın yardımıyla bu "sorun" umdan kurtulmaya karar verdim. İnternette yaptığım araştırmalarda İslamî yaklaşıma sahip birini aradım. Kimi nötr terapistler yahut eşcinselliği bastırmamayı savunanlara denk geldim, ancak Sitenizi görünce ve videonuzu izleyince Sizden istifade edebileceğimi sandım. İslami boyutu olan bir programa katılmıştınız, eşcinselliği kabullenilmesi gereken bir durum değil, şifalanması gereken bir hal olarak alıyordunuz, ve web sitenizde benim de sevdiğim semazençnet in dost siteler arasında olması güzeldi. açıkçası bu yeni yıl için hedefim kendi hızımda bu süreci yaşayıp olabildiğince sağlıklı bir erkek olmak. hızlı bir şekilde babamın kopyası yahut başka bir erkeğin kopyası olarak içime "yamama" bir erkekliği kabul etmek değil amacım, toplumsal erkek klişelerini yaşamaya çalışıp etrafa erkeklik satmak hiç değil; ancak amacım içimde kendi doğamda bana verilmiş olan erkeği bulup tanımak, beni o erkek olmaktan alı koyan duygusal psikolojik fiziksel sebepleri Sizin ışığınızla tanıyıp farkında olmak ve inşallah onları şifalandırmak. 1 yıl bu süreç için hiç de fean bir süre değil, Size de güvenebileceğimi sanıyorum, ancak şimdilik kafamdaki tek soru işaretim ekonomik sebeplerden ancak ayda 1 lik bir görüşmeyi kaldıracak oluşumun terapiyi etkisiz kılıp kılmayacağı...bunu da sanırım deneyerek görmek gerekecek...
Çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım,
19 Aralık 2011