Merhaba Hüseyin Hocam,
Bugün telefonda görüşmemize istinaden sizinle ilk kez iletişime geçiyorum kısaca yaşamış olduğum geçmişi sizinle paylaşıyorum.
21 yaşındayım ailemle yaşıyorum 2 kardeşiz, eşcinsellikle ilk kez 14 yaşlarında tanıştım kuzenim sayesinde, yaz tatilinde kuzenimin yanına gitmiştim kendisi benden 1 yaş küçük. gittiğim zmanlarda normalde herkes gibi güzel zamanlar geçiriridik gezerdik oyun oynardık gibi. özetle anlatmam gerekirse... en son gittiğimde yani 15 yaşlarında gittiğimde kuzenim bir arkadaşıyla (kuzenimde erkek arkadaşıda erkek) çok samimiydi bir süre sonra evdekiler gidittti, evde yanlız kaldık ve kuzenim arkadaşıyla sevişmeye başladı bende şaşkınlıkla bakakaldım ama hiç heves etmedim onlara, takii onlar beni yanlarına çağırana kadar, yaptıkları nedense bana oyun gibi geldi çünkü aklım almadı. sonra bende katıldım tabii bunlar ilk başlarda sevişme aşamasında başladı, zaman ilerledikçede cinsel ilşki boyutuna kadar geldi. en son kuzenimle 18 yaşıma kadar birlikte olduk bir araya geldiğimiz zamanlarda yapıyorduk 3 yıldır çok fazla görüşmüyoruz yapmıyoruz artık utanıyoruz çünkü. ancak benim birlikte olduğum insanlar günden güne arttı, kendime engel olamıyorum bu durumdan büyük utançlık duyuyorum, bir ara kesin karar verdim bırakıcam tövbe ettim imanıma sarıldım güçlü olmaya çalıştım ancak bu 2 ay sürdü sonrasında içimdeki hislere yine engel olamadım bırakamıyorum. ama küçükkende kız kardeşimin bebekleriyle oynadığımı hatırlıyorum ayrıca küçükken 10 yaşlarındayken eniştemin bana göz kırpmalarıda hoşuma giderdi öyle hatırlıyorum, bunun etkisi varmı bilmiyorum. tam olarak neden bu durumdayım onuda bilmiyorum ve bugün araştırma yaparken allah sizi çıkardı karşıma hemen aradım sizi, bu durumdan acilen kurtulmak temizlenmek istiyorum, tek tesellim görünüşte kaybetmişliğim yok allaha şükür ne varsa içimdeki hislerde var.. konuyla ilgili bana nasıl yardım edebilirsiniz nasıl başlayabiliriz, bilgilendirebilirmisiniz? içinde olduğumuz şu mübarek günlerde inşallah sizlerinde desteği ile kurtulucam bu durumdan, iyi geceler