Gönderen Konu: EŞCİNSELSEM EĞER KURTULABİLİR MİYİM CEVABINIZA İHTİYACIM VAR ?  (Okunma sayısı 2304 defa)

Çok konuşan

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELSEM EĞER KURTULABİLİR MİYİM CEVABINIZA İHTİYACIM VAR ?
« Yanıtla #30 : 24 Ağustos 2026, 12:35:20 öö »
Bugün bir karar verdim Ben erkek oğlu erkeğim ulan! Eşcinsel falan değilim. Artık hayatımın hiçbir alanında içten içe kendimi eşcinsel olarak tanımlamayacağım. Gerçekten olduğum gibi bir erkeğim ben. Her yerde, her şartta böyle davranacağım kendime böyle sesleneceğim. Bakalım ne olacak...

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELSEM EĞER KURTULABİLİR MİYİM CEVABINIZA İHTİYACIM VAR ?
« Yanıtla #31 : 24 Ağustos 2026, 03:40:48 ös »
Yazılanlara katılıyorum türk toplumu olarak cinselliğe karşı bir korkumuz var , inanılmaz derecede hemde.Cinselliği ayıp olarak gördüğümüz için bu haldeyiz.Oysaki insan psikolojisi basit.Eşcinselliğin sebebi zaten anne baba ile sağlıklı bağ kuramamanın dışında cinsel kimlik oluşurken bir şeyler ters gidiyor belki anneden kaynaklı belki babadan kaynaklı.İnsanlar bunu konuşamadığı için bu kafadan çıkamadığı için bu halde.Her şey çocuklukta oluşuyor.Bunu  konuşmayınca halının altına sorunları süpürünce olay daha da büyüyor.Biz müslümanlar burada hataya düşüyoruz , ayıp günah sarmalı. Bu kardeşimizde herkes gibi kıskanmış birilerini dürüst davranayım bazen bende çiftlere imreniyorum, belki de kıskanıyorum.İçten içe kuruluyorum ama itiraf edemiyorum kendime keşke benimde olsa diye.Ama ben kendi hikayeme baktığımda kurtulmak mümkün umutsuz olmayalım.Eski hallerime bakıyorum birde şimdiki hallerime dağlar kadar fark var bende yaşım daha 24.Bende çok hatalar yaptım anlatsam neler var neler hiç bir şey için geç değil kimse ümitsizliğe kapılmasın Rabbimiz kitabımızda ne demiş; De ki: “Ey günah işleyerek kendilerine yazık eden kul­la­rım! Al­lah’ın rah­me­tin­den ümî­di­ni­zi kes­me­yi­n! Çünkü Al­lah, bü­tün gü­nah­la­rı bağışlar. Şüphesiz O, çok bağışlayıcıdır, engin merhamet sahibidir.”

Şahin