3.terapi yazısı
Merhaba emre ben. Bugün yine terapiye gelmek istedim. Evde bir kaç gündür bayağı bunalıyordum. Kendimi kesmeye kadar gitti yani. Bir iki gün boyunca çok kötü durumdayım psikolojik olarak. Sürekli kendimi sorguluyordum neden bu durumun benim başıma geldiğini vs vs vs. Evde ağlama krizleri sinir krizleri geçiriyordum yani. Canıma kast etmeye kadar gitti yani. Soluğu istanbulda aldım. Bu üçüncü gelişim terapiye. Terapiye bir kez bile gelebilmek hep hayalimdeydi ve ben üç kere gelmiştim bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Terapide önemli olarak kendimi küçük görmememden aşağılamamdan konuştuk. Bunlar oldukça kimlik daha da güçleniyormuş. Ben uzun süredir kendimi suçluyorum, sorguluyorum vs. Ama bunlara devam ederse süreç daha da uzar dedi hoca. Hiç bir zaman suçluluk hissetmemem gerektiğini bu yaşanılanlarda benim hiç suçum olmadığını söyledi. Çekim hissedersen de fantezi kurmadığım sürece sıkıntı olmadığını söyledi. En önemlisi de tacizciyle yüzzleşmem gerektiğini söyledi ama ben hala yapamadım. Bir önceki terapide demişti hoca ama hala yüzleşemedim. Bir yanım nolcak git yüzleş diyor bir yanımda çok tırsıyor napıcam bilmyiroum ama gider gitmez en kısa sürede yüzleşmem lazım. Benimde içimde dert oluyor sürekli. Çektiğim sıkıntıların çoğunun bundan kaynaklandığını söyledi.