Bugün terapiye geldim .Bir buçuk aya yakın bir zaman oldu sanırım . Yıllık izin aldım nöbet değişimi falan derken 24 gün nerede ise bir ay . İnsanlar tatile gider bizde memlekette aileye yardıma bu akılla yola çıktım. Neyse köy yeri birde içanadolu olun ekini tarlası hayvanı derken epey stresli ve makaşetli yani zor zahmetli , uğraşlı ve birde stresli oldun mu tadından yenmiyor . Zaten bu yaşıma kadar hep stres yüklü bu hayat yaşadım . Aman kimse kırılmasın kimse üzülmesin kimseye hayır demedim hep yapıcı hep birşeyleri omzuna bindirilmiş ailenin en büyüğü olmak kadar zor bişey yok . Neyse İstanbulda bana tek güven veren o kişinin yanında olmak kadar güzel bir duygu yok . Kendisi Hüseyin Kaçın hocam . Bazen süphe duyuyorum boşa kürek sallıyorum olmuyacak yapamıyorum diyip sede sıkıntı stres yaşıyorum . Buda sede beni çıkmaza sokuyor . Nerde yalnış yapıyorum nasıl başa çıkabilirim onun için hocaya sorular sorup ve hatalarım nerden kaynaklı olduğuna çözüm bulup beni hayata tekrar kazandırmak için elinden geleni yapmaya gayret eden bir kişi görüyorum abartısız tamam karşılığı var maddi olarak bu dünyada karşılıksız hiçbir şey yok .Terapiye biraz geç kaldım hocam beni aradı biraz hızlı ol seni biri ile tanıştırmak istiyorum dedi ben de hızlı adımlarlar taksimde dikkat çekmeden geldim . İçeride temiz kalbi bir genç delikanlı ile sohbet ettirdi Bilal insanın yüzünden anlaşılıyor ne kadar efendi be beyefendi bir kişiliğe sahip olduğunu sohbet ettim bana o yaşının küçük ama yüreğinin kocaman oluşu ile öneri ve telkinlerde bulundu bu öneri ve telkinleri hayatına Hüseyin hocam sayesinde başardığını dile getirmesek büyük haksızlık olur . Önceleri birkeç kişi ile tanıştım idi onlar bu kader samimi ve dürüst gelmediler . Rabbim Bilalin tırnağına taş getirmesin yazacak çok şey var ama Rabbim onu nazarlardan korusun bir abisi olarak bu şekilde dua ediyorum ona en güzel yarınlar ve hayatında temiz sayfalar hep gönlünden geçen şekilde olur umarım . Anladım ki olmayacak yapacağım diye yelkenleri suya indirmenin bir anlamı yok imiş bana bugün bunları söyledi Hocam ile Bilal . Tam düzeleceğim diyorum neyse bir ya toparlıyorum kendimi ya memlekete gidiyorum ailemin stresi sıkıntılarını yaşıyorum . Babamın saçma sapan kompleksi Annemin bana dert yanması . Yeter artık ben dayanamıyorum bana bunlarla gelmeyin kaldıramıyorum artık bu yükleri bana ağır geliyor . Kocaman İstanbulda zaten yalnızım bunalıyorum yeri geliyor nefes alamıyorum ama kimse bunun farkında değil . Herkes beni mutlu sanıyor devlet memuruyum da aldığım maaş zaten kira yeme içme spor fatura derken ayı zor getiriyor . Babamın ailemin durumu iyi ama onlar sede perişan bu konu benim hayatımda en zoruma gidiyor bir türlü aklımdan çıkmıyor . Kendi kendime Allahın acımadına sende açımıyacaksın diyim çekiştirip duruyorum bu aralar ama bu yara inan kapanmacak annemi ve babamı öyle bu yaşta çalışmaları bana ağır koyuyor . Umarım bunlarda ilerleyen zamanlarda düzelir umut ve hayal etmekten başka çare yok .Bunları yaşadıkça kendimi toparlamıyorum hep stres hep kaos beni yoruyor ordan da mutluluğu saçma sapan yerde ağrıyorum arama değil benim ki biraz dertleşme ihtiyacım vardı ama lan diyorum gay insanın bana acıdan başka ne katacak bunun farkına vardım ben dostluğu arkadaşlığı yalnış yolda arıyorum kendi hayatımı mahvederek sede kaosa girdim. Diyorlar ya bu çocukluktan yâda doğuştan bence alakası olmayan şeyler. Aileden gelen bir durum hayatta baba sevgisi yok annem desen garibim hep koşuşturuyor . Bizim için babamda öyle gerçi onlar bişey görmemiş ki ailerinden hep aşalanma hep bir kısas onun içinde babam bizlere güvenmiyor olabilir para konusunda eğer bize güvenipte özgüven verse idi dağ gibi arkamızda olsa idi eğer bu yaşadığı çileyi ne kendi nede bizler yaşardık . Kul kaderini yaşar kimileri parasıyla ,kimileri evlatlarıyla, kimisi sağlığıyla imtihan ediyor Allah fazla düşünmek gerekmiyor . Düşündükçe sede aklım fikrim ruhum bedenim açıyor zaten.Bunları konuştuk hocam ile genelde aile üzerinde bu uzun süreli memlekete gitmemin bana sede perişan ettiğini söyledi haklı kimseye açımıyacaksın herkese koşmuyacam , hayatta hayırın her daim olması gerektiği defalarca dile getirdi . Bu arada seni dedi bir tanışanımım Annesi ile tanıştıracağım dedi tamam dedim . Asıl mesele burdada beni mutlu etti dünya tatlı evladı için kendini feda eden bir anne Filiz abla bana maneviyat olarak öyle güzel dualarda bulundu ki bir anne yüreğiyle ablam sana hayranım Rabbim seni bu çıktığın yoldaki savaşını zaferle mükavatlandırsın tez zamanda evladın için . Onuda hideyet verip bizleride hidayette erenlerden eylesin . Filiz abla o kadar bilgili o kadar güzel tertip ve düzen içinde cümleleri olan saygı değer ablamız seni tanıdığıma çok sevindim Hocam bana sizi tanıştırma olanağını sağladığı için teşekkür ederim ayrıca ona. Zaman kısıklı olmasa idi sizinle o kadar konuşmak isterdim be filiz abla Hüseyin hocamdan sonra bana en iyi gelen insanın Rabbim seni tüm kötülüklerden korusun koca yürekli anne . Bu seansıda dolu dolu geçirdim verimli olarak bir yandan Bilal kardeşim ve bir yandan Dünyalar tatlısı Filiz abla ile . Hepsi sizin sayenizde sizin yeriniz bende Hüseyin Hocam . Görüşmek ve kısa zamanda düzeltmek duasıyla Allah ‘ a emanet olun .🍂🍂