Dün 3 seansıma geldim . Biraz bekledim .İçerde terapide olanlar vardı . Benim için hiç sıkıntı değildi çünkü kendimi artık huzurlu hissetmeye başladım merdiven basamaklarından teker teker zirveye doğru yürüyorum hissediyorum. Neyse bu arada bir gemç kardeşim vardı oda seansa gelmişti . Biraz onla sohbet ettik. Rabbim onada çıktığı yolda zaferine ulaştırsın keza tüm bu yolda kurtulmak isteyen kardeşlerimede . Sıra bana geldi içeri girdim . Ünsanın kendisini rahat hissetmesi kadar büyük erdem yoktur bence . Kendimi rahat şekilde ifade etmeye çalışıyorum ve başladım artık Hocam sayesinde . İki hafta ne yaptın nasıl geçti diye sordu hocam dedim son günlerde biraz aklıma geldikçe yaptığım davranışlar işter iştemez aklıma geliyor dedim daha yolun başındayız dedi hepsi geçecek zamanla sen inandıkça çabaladıkça dedi . Ben öyle anal ve oral yapmadım kimse ile zaten . Toplasan 5 altı kişi ile buluştuk oda sevişme falan idi ondada kendimden tiksiniyordum zaten . Çünkü kafaya koymuştum kurtulmak için . Verdiği ödevleri yapmaya başladım artık mastürbasyon haftada 3 demişti süreyi uzatarak erken boşalma sorunu olan birisiyim bunun için çözüm sundu dediklerini yapıyorum süre uzamaya başladı . Mastürbasyon da kadınları hayal ederek boşalmaya başladım ara sıra erkelerde geliyor çünkü sanalda çok yaptım yüz yüze işter iştemez aklımdan çıkmıyor ama kendimi o anda resetliyorum . Buda ilerleyen süreçte çıkacak eminim . Gen hafta başından bir olay geçmişti onu anlatım . İşte gelince bozuk saatler vardı ama yapıya değer saatlerdi kısaca özetlemek istiyorum. Ben bu saatleri eminönünde bu işleri yapan doğubank gittim sordum buldum ve yaptırdım . Saati yapan kişi 62 yaşlarında bir kişilik ilk başta saygım vardı ama şimdi yok canı cehenneme onun . Adam biseksüel imiş . Neyse bunu geçen hafta öğrendim . Bu işter iştemez kendimi kötü hissettim. Anneler günün de kardeşim annemi ara sana kırılıyor dedi zaten arayacaktım bu neyse konuşurdum
Annemle baktım bu saatti denen zaat beni arıyor numaram kendisinde vardı neden dünüşüncesi aklınıza illaki geliyor. Ben saatleri yapınca seni arayacam dedi bir veya iki hafta sürer dedi neyse verdim idi . Allah biliyor ya içimde aklıma kimse konduramadım ben ben geyliği zaten bu yüzden de kendimi bunun içinde buluyorum. Benim en büyük yanlışım bu zaten kimseyi kurtaram o düşünce kapılıyorum ordan iyi niyetimden faydalanıyorlar zaten bende içimde bu düşüncelerde olunca sabiplenme duygusu ben sevgi görmeyen birisi kimsenin mutsuz olmasını istemiyorum açıyorum açıkçası açıdıkça buluştuğum kişilerde işin sonu hep sexse geldi öpüşme falan gibi saçmalaya başladım eminim bunun sonu ilerlemeyecekti . İlk başlarla Aktif sonra Ap ve sonra P ile bitecektir kesin . Neyse saatçiye gelelim . Annem ile konuşma bitti . Bu ne arıyor diye dönüş yaptım . İşte sordu ne yapıyorsun nasılsın diye
beni düşünmüş gibi salak saçma konuşma sen iyi temiz bir insan kalbinde zerre kötülük yok ordan neden hiç yanıma gelmiyorsun dükkana gel çay içersein seni ben çok sevdim beyefendi kişiliğini falan diye bana övgüler yağdırıyor. Ben ne mutlu dedim böyle bir izlenim yarattığım
İçin dedim . Sonra sana bana dedikçe
sonra bana sana bişey söyleyecem dedi ben de mal gibi buyur abi dedim . Bu aralar canım sex yapmak iştiyor dedi eşinden ayrı olduğunu ne sohbet
etmiştik işte kadınlarda birlikte oluyorum dedi
Eskortlarla sonra bir hastalık var bana işimden dolayı sordu bende hastaneye git benim bu alanda yardımcı olamam dedim işimin kapsamına girmiyor dedim . Ordan senin sex yaptığın kızlar falan var mı diye sordu bende yok harama uçkur çözmem dedim . Bu bana demez mi sen kendini nasıl hissediyorsun bende heteroseksüllim dedim. Bana bir daha bu şekilde arama bunu biraz tersledim özür falan diledi sen aradığın kişi değilim ne halin varsa gör hayat senin beni ilgilendirmez . Bir daha rahatsız edersen sen düşün artık diye tehdit ettim . Bu sıra kendimi suçlu hissediyorum bakıyorum bende bir yumuşaklık mı var aynaya bakıyorum falan artık alıştık İstanbul da olduğuma göre iş geriği saçma sapan vakalar denk geliyor nöbettim de Allahım bunlar bana denk gelmesin artık ama her zaman denk gelecek kaçış yok ama içimdeki bu duyguları yok olduğu süreçte bana kimse zarar veremez . Artık hocwmın dediklerini yavaş yavaş yapmaya başladım kendime değer vermeye alışveriş yapıyorum geziyorum evde durma durdukça sanalda takılırsın boş zamanlarında beynini başka şeylere harca dedi işte evim kebtsel girdi ınun içinde spora gidecem onu engelliyorum . Bu sorunu çözersen ev ençok beynimi meşgul ediyor . Hüseyin hoca araştırmaya başla kiralık hemen tutacak değilsin diye telkinde bulundu. Yoksa böyle olmaz diyor . Zaten bende aşırı derecede özgüven eksikliği var . Nasıl yapacağım nasıl olacak bilmiyorum diye düşünüyorum ama ben ne zorluklarla mücadele ettim bu da geçer . Allah bana memuriyeti nasip etti . Çobanlık hayattından gecesi gündüzü olmayan stres sıkıntıları olan ,yarı aç , yarı tok olan hayatımdan sevgisiz ilgisiz olarak çırpınan ve birşeyleri başarmak isteyen ve başaran imişim düşündükçe . Hüseyin hocam bir 15 memlekette izine gideceğimi dedim . Git kafan dağılsın ama iyi yönde değerlendirmeyi istedi . Sen asıl eşcinsellik görümlü bir kişiliğin yok dıştan bakıldığında bunun artık farkında ol dedi bu saatçi yüzünden bozuldu idi . Adam resmen bana senden hoşlanıyorum dedim . İşlerindeki bayanlar çok erkek varda o kadar az onlarla olan ilişkimi sordu beğendim kızlar var hocam ama işte evlilik konusunda içimden gelmiyor dedim onuda aşarız merak etme yolun başındasın daha herşey zamanı gelecektir . İş arkadaşlarım bazen şakarı çok aşırı bel altı oluyor bende önceleri aşırı utanıyordum artık nabza göre şerbet veriyorum dahil olmaya bailadım son bir aydır ama Hocam bu konu beni rahatsız ediyor sıkıntı yok ama fazla ileri gitmelerine izin vermemek gerekiyor dedi işiniz gücünüz yok mu de
dedi kızlara karşı . Çalıştığım kurumda kendi devletin bayan psikologu var sağolsun kadın beni çok sever ben yaşadığım durumları işte aile sevgisi görmediğimi nasıl bir hayat yaşadığımı çocukluğumu artık herkese koşmaktan yoruldum içindeki çocuğun ne iştediği hiç
umursamadım ordan tükenmişlik sendromu yaşıyorum bunları hep biliyor bana çok telikinde bulunuyor . Ama içindeki cinsel duyguları jiç açmadım açamazdım zaten . Beni dinler benle ağladığı oluyor du . Bana sende norm ötesi bir zeka var . Yani başarılı bir insansın diyor 3 aydır hiç kurumum seanlarına gitmiyordum geçen hafta beni çağırdı . İşte biraz konuştum artık insanlara açıma hissini bıraktım, ailem kendileri sevgi görmemişler ki bana birşeyler veremişler dedim .Yolda dilenci görsem bile umursamıyorum bile dedim . Kadına bunları söylerken kadın sen çok gelişiyorsun şu özgüven yerine geliyor artık dedi bunlarda Hüseyin hocama dedim . Artık içimde iyiye doğru yol alan bir serüven var .Ben sanıyordum ki birileri benim elimden tutar kurtarır kimse kurtarmıyor emin olun herkes kendi derdi ve zevki için iyileri oynayan zavallı acizler . Bu konuda eşçinsellerde konuşur da bu duygularndan kurtulurum diye sohbetlerde birileri ile konuşmak çözüm olabilir diye düşündüm ama yanlış düşünce imiş . Çünkü bu düşünce ile kendimi hergün bataklığa sürüklemişsim . Gay olan kişiden ne dost olur nede arkadaş çünkü hayatlarından memnunlar kabullenmişler seninde kabullenmeni bekliyorlar . Artık ben kimseyi kurtaramacısı değilim ben önce kendimi kurtarmalıyım .Kasas süresi 56 ayetinde insanların kalbine gerçek hidayeti verenin Allah olduğunu anlatır. Peygamberlerin görevi tebliğ etmektir; kabul edip etmemek ise kişinin iradesi ve Allah’ın dilemesiyle olur. Peygamberimiz insanları kurtarmamış Allah resulu . Onun kimseyi kurtarma düşüncesini aklımdan çıkarmam gerekiyor.Bu şekilde devam ediyor seansım kendimi en güvenli olduğum her bana değer veren benim eksi ve artı yönlerimi gösteren kişi Hüseyin hocama sonsuz teşekkür ederim . Allah bize hideyete erenlerden eylesin . İnşallah yardımım dokunur umarım kimse zor demesin inanın insan inandığı yolda yürürse yolunu bulur ama bu doğru yolu tabi . 🙏