Gönderen Konu: Erkekler  (Okunma sayısı 389 defa)

Berk Zafer Yıldırım

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
Erkekler
« : 25 Ağustos 2025, 12:14:33 ös »
Ben bir erkeğim.

En azından dışarıdan öyle gözüküyor. Bunu söylerken farklı bir cinsiyette hissettiğimi falan kast etmiyorum. Yalnızca ben, kendimi erkeklerle aynı kefeye koyamıyorum.

Erkekler hayatıma girer, beni severler. Bana sarılmak ve beni öpmek için can atarlar.

Bir erkek neden başka bir erkeği öpmek ister?

Bunu onlara soramam çünkü bu soruyu duymak onların ilişkiyi anında kesmesi anlamına gelebilir. Bu yüzden susarım.

Erkekler hayatıma girer, bana iyelik ekleriyle dolup taşan hitaplarla seslenirler.

Bir erkek niye başka bir erkeği sahiplenmek ister?

Bunu onlara soramam çünkü erkekler iş duygulara geldiğinde ürkektirler ve bu soru afallamalarına veya araya mesafe koymak istemelerine neden olabilir. Bu yüzden susarım.

Erkekler hayatıma girer, beni diğer erkeklerden kıskanır ve onlarla paylaşmak istemezler.

Bir erkek niye bir diğerini başkalarından kıskanır?

Bunu onlara soramam çünkü kıskançlığın bir erkekle olan ilişkilerinde de ortaya çıkması onların akıllarını kaçırmalarına sebep olabilir. Bu yüzden susarım.

Erkekler hayatıma girer, beni mutlu eder ve beni hiç bırakmayacaklarına dair sözler verirler. Onların böyle davrandığını görünce ben de karşılık veririm. Kalbimdeki sevgiyi tümüyle onlara yönlendirir hatta hayatımı onları merkeze alarak şekillendiririm.

Sonra bir şey olur. Bir şeyler değişir.

Erkekler, bir başka erkekten duygusal bir yanıt aldıklarında arıza sensörlerini açık konuma getirirler. Ne yapacaklarını şaşırır ve anlaşılmaz bir buhrana sürüklenirler.

Öncesinde heyecanla hayatıma giren erkekler bu krizle karşı karşıya kaldıklarında aniden çekip giderler.

Erkekler hayatımdan çıkar, beni yarı yolda bırakır ve hazin düşüncelere mahkûm ederler. Bir gece kendimi onların fotoğraflarına bakarken veya anılarımızı zihnimde canlandırırken bulurum. Kendileri ise hiçbir şey olmamış gibi yola devam ederler.

Bir erkek neden başka bir erkeği yüzüstü bırakır?

Bunu onlara soramam. Çünkü bu soru, varoluşsal bir sorgunun kapısını aralar.

Erkekler, hayır! Onlar bunu kaldıramazlar.

Bense kaldırabilirim.

Ve ben bir erkeğim.