Gönderen Konu: EŞCİNSELLİKTEN %100 KURTULMAK MÜMKÜN  (Okunma sayısı 1131 defa)

...

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
EŞCİNSELLİKTEN %100 KURTULMAK MÜMKÜN
« : 10 Haziran 2025, 12:27:13 öö »
Ben Ali 30 yaşındayım daha önce bu forum sitesinde hayat hikayemi ve terapi sürecimi yazmıştım fakat bir anda kafama esmesiyle yazılarımı silip kaldırdım. Fakat kısaca biraz değinmek gerekirse cinselliği hayatında hiç yaşamamış sürekli platonik aşklar yaşayıp kendini eritmiş bitirmiş biriyim. Benim kendime çektirdiğim acıları ve gereksiz yere yaptığım fedakarlıkları  bilseniz bir insan kendine bunu neden yapar aptal mı bu diye düşünürsünüz. Bugün buraya müjdeli bir haberi vermek ve aklında bazı soru işaretleri olanlar varsa onlara belki faydalı olabilirim diye geldim. Ben işim ve tembelliğimden sebep terapileri çok aksatan iki seans arasına bazen 5, 6 ay koyan biriyim ama son zamanlarda bu huyumdan vazgeçip istikrarlı bir şekilde düzene koydum. Daha önceleri hem bazı kişilerin yazılardan okuduğum hemde benim aklımı kurcalayan bir konu vardı bu illetten %100 kurtulmak mümkün mü yoksa bir kadınla evlensen bile içinde biryerlerde bu duygular devam eder mi diye. Bugün kendimden emin bir şekilde söylüyorum %100 KURTULMAK MÜMKÜN, ELHAMDÜLİLLAH BÜTÜN BU DUYGULARDAN KURTULDUM zerre kadar içimde eşcinsel bir duygu ve his kalmadı sıfırlandı resmen. Sanki ben  bu yaşıma kadar bu duyguları hiç beslememiş gibiyim sıfır hissiyat hatta kendimi zorlamazsam geçmiş duygularımı bile hatırlamıyorum. Zihninizi meşgul eden acaba olacak mı acaba ben bunu başarabilecek miyim tarzındaki vesveselere kulak asmayın. Bu öyle güzel bir duygu ki sanki ergenliğe girdiğimden beri üzerime çökmüş olan  hayallerimi, duygularımı ve geleceğimi gölgeleyen o karanlık sisli lanet üzerimden kalktı gitti resmen yeniden doğdum ben. Bu nasıl oldu derseniz inanın bende bilmiyorum sanki bir mucize gibi bir anda oldu. Hatta en son terapilerde konuşacak bir şey bulamayıp hocam ben sizi görmeye geldim diyordum hakikaten de öyleydi. Hüseyin kaçın benim için sıradan bir psikolog değil bir abi oldu bana. İnternet ortamından tanıştığım farklı psikologlara giden insanlarla da iletişime geçtim, hiçbiri Hüseyin Kaçın'ın yaptığını yapamıyor. Kendimi bir çok maruz bırakma eyleminde de bulundum ama yine yok sıfır :). Bence tek yapılması gereken Hüseyin Hoca'yı düzenli ziyaret edip dediklerini yapmak ağlamanın zırlamanın hiç faydası yok.
Hüseyin KAÇIN'ın ve yaptığı bu büyük hizmetin zamanında MERDİVEN ALTI OLMAK ile suçlanması çok zoruma gitmişti. buyursunlar kendileri merdivenüstü yapsınlar bu işi de bizde takdir edelim. İyiki varsın hocam
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2025, 11:35:10 öö Gönderen: psikolog »