Gönderen Konu: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı  (Okunma sayısı 442 defa)

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı
« : 16 Nisan 2025, 01:23:48 ös »
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

Selamlar,

Psikolog Hüseyin Kaçın’ı hedef alan lgbt lobicisi bir şahıs tarafından şikayette bulunulması üzerine Fatih Kaymakamlığı ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 8 aydır ofisi mühürlenmiş ve hakkında soruşturma açılmıştır. Hem kendisi hemde danışanları mağdur edilmiştir. Lütfen bu haksız muameleye maruz bırakılan Psikolog Hüseyin Kaçın adına devletimizin destek ve yardımlarını talep ediyorum. Kendisi onlarca, yüzlerce genci lgbt batağına düşmekten kurtarıp eşcinsellikten kurtararak hem ailelerine hemde topluma kazandırmıştır.

Devletimizden gereğini yapıp eşcinsellik alanında dünyada sayılı birkaç kişiden biri olan Sayın Hüseyin Kaçın gibi eşcinselliğin tedavi edilebilirliğini ispatlayan bir değerin ardında durmasını ve Sağlık Bakanlığı tarafından açılan bu haksız hukuki davanın düşürülmesini arz ve talep ediyorum.

Not: Eşcinsellikten kurtulmuş danışanlarına şahidim.

Saygılarımla

H A

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
Ynt: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2025, 10:54:05 ös »
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na

Sayın Yetkili,

Toplumumuzun aile yapısını ve gençliğin ruhsal sağlığını yakından ilgilendiren çok ciddi bir mağduriyeti dikkatinize sunmak istiyorum.

Psikolog Sayın Hüseyin Kaçın, LGBT lobisine yakın bir şahsın yaptığı şikâyet üzerine, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Fatih Kaymakamlığı tarafından yürütülen bir süreç sonucunda yaklaşık sekiz aydır mesleğini icra edemez duruma getirilmiş, ofisi mühürlenmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu durum yalnızca kendisini değil, danışanlarını da doğrudan mağdur etmiş, birçok insanın psikolojik destek alma hakkı ellerinden alınmıştır.

Sayın Hüseyin Kaçın, yıllardır özellikle gençler arasında yaygınlaşan cinsel kimlik karmaşalarına karşı bilimsel temellere dayalı psikolojik destek sağlayan ve bu alanda ülkemizin nadir uzmanlarından biri olan bir uzmandır. Yüzlerce gencin sağlıklı bir kimlik ve yaşam inşa etmesine vesile olmuş, toplumumuza umut olan bir isimdir. Eşcinselliğin psikolojik süreçlerle değiştirilebilirliğini tecrübe eden birçok danışanı, bizzat bu dönüşümün şahididir.

Bugün bu ülkede aile yapısının korunması, gençliğin sağlıklı gelişimi ve ruh sağlığının güvence altına alınması devletimizin öncelikli meselelerinden biri olmalıdır. Bu bağlamda Sayın Hüseyin Kaçın’a yönelik yürütülen soruşturmanın tekrar gözden geçirilmesi, bir iftira ya da ideolojik baskının sonucu olup olmadığının titizlikle incelenmesi elzemdir.

Devletimizin, özellikle toplum sağlığı ve aile yapısı gibi hayati alanlarda, özveriyle çalışan uzmanlarını koruyup sahip çıkması; sahada gerçek etki üreten kıymetli isimlerin önünün açılması, ülkemizin geleceği adına stratejik bir zorunluluktur.

Bu nedenle, Sayın Hüseyin Kaçın’a yönelik yürütülen sürecin adil ve hakkaniyetli biçimde incelenmesini, mesleğini icra edebilmesine olanak tanınmasını ve bu alandaki çalışmalarının desteklenmesini arz ve talep ediyorum.

Saygılarımla,