Yok sayılmak kadar hislerini yok saymak da insana zarar verirmiş ben bunu yeni öğrendim. Eşcinsel hisleri yok sayanlar ilişkiden kaçan değil terapiden kaçanlardır.
Yok ya iyileştim artık ben zaten ne konuşucaz ki HK ile diyip oraya vericeğim para ile şunu öderim bunu öderim derken aynı dişçiye gittiğinde ağrının geçmesi gibi erkeklere olan cinsel hislerimi yok saydım .Zamanla tekrar uygulamalara döndük ve hayali olarak cinsel ilişkileri düşlerimizde yaşamaya basladik bile.Sabahlari uyanırken bile birine yatakta pasif olduğumu düşlüyerek günlerime başlıyorum.Şuanda ilişki yaşamamam hetoro olduğum için değil Nakşibendi olduğum için ama erkeklere olan hislerimi yok saymak ve yaşama devam etmeye çalışmak kan kaybından ölmek kendine tecavüz etmektir. Peki nasıl hislerimi yok sayabildim kendimi nelerle geçiştirdim avuttum paylaşmak istiyorum. Mesela Başarılı olursam eşcinselliğe dönerim diyordum ama başarılı olursam neden eşcinsel olayım ki
Yakışıklı giyinir tarz yaparsam ilişki yaşarım
Param olursa eşcinselliğim ya artarsa
benim olayimda buydu
Zihnimde her konuyu bir başka konuyla denk getirmek veya kaygı hasebiyle eşleştirmem sonra eslestirdigim şeyi de zararlı gibi görmem başarili olmak eşcinselliği getirir ozaman eşcinsel olmamak için başarısız giyimine önem vermeyen paradan kaçan biri evet eşcinsel ilişkisi şuanlik yok ama normal ilişkimde yok en başta KENDİM İLE ama nereye kadar tekrar geri dönme vakti yok sayilmak kadar zarar verir imiş hislerini yok saymak
İnanirmisiniz 2 sene sonra ciddi ciddi ilk defa terapi yazısı yazacak kadar kendimi kötü hissettim ve yazıyı yazmaya baslıyınca kafamdaki seslerin hepsi kesildi tüm düşüncelerim ve hislerim sessiz kuzular oldu .Bundan sonra Hemcinslerime olan cinsel isteklerimi yok saymiyorum gerekeni yapıyor HKnin kapısını çalıyorum