05.05.2025 tarihinde ki terapide konuştuklarımız özetle şöyleydi. Hocam tabi tanışma tarzı uygulamalarda erkeklerle konuşma demişti ama ben içimden gelen durtulere hakkıyla sahip çıkamadığım için konuşmuş oldum. Konuştuğum kişilerde kesinlikle cinsel anlamda bir beklenti içinde olmadığımı dostluk arkadaşlık tarzında bir beklentim olduğunu söylüyordum ve genelde ben yazmıyor yazan olursa cevap veriyordum. Aslında burada yaptığım şey içimde ki yalnızlığa care aramak duygusal tatmin ihtiyacımı karsilamakti hoş şunu bende biliyordum ki bu ortamlarda gerçekten işin sonu cinsellige gitmeyen ilişki ve konuşmalar hep aski da kalıyordu bunu bilmeme rağmen konuştum bazı kişilerle. Kafa dengi bir muhabbet olduğunda ise ben yukseliyordum libido olarak ama şunu fark etmiştim cinsellik isteğinden değil o ilgi alakaya olan zaafimdan ben yükseliyordum. Konuştuğum birisi vardı ki psikolojik problemleri çok yoğundu anne baba kardesler doğru düzgün hiçbiri ile konusmuyordu sadece sözde annesi ile arada konuşuyordu bende buna cinsel anlamda pas vermedim biraz zorladı ben oralı olmadım ve başladı sitem etmeye içini dökmeye yok bu ülkeden nefret ediyorum yurtdisina gidecemde evlenecem en yakışıklısiyla da annem yüzünden belim hasarlı oldu da en çok sinir olduğum kısım da içindeki inanca olan kinini MÜSLÜMAN OROSPU ANAM diyerek kusmasi idi. Ben kalkıp sevsin demiyorum ama burada anlattığı olayda annesi de onun başına bunun geleceğini bilemeyecegi bir durumdu babam gidip ekmek al dese bende ekmek almaya giderken bana araba çarpsa suçu babama mi atmam gerekli mesela. Sonra sorunlu diye muhabbeti kestim başka konuştuğum birisi olmuştu o da dini açıdan biraz saygılı bir alevi idi neyse kafa muhabbet olarakta uymustu ve aseksuel olduğumu söylemiştim ama arada lafları ile yok kucağına otursam falan gibi tabirlerde bulunuyordu bana ama ben pek pas vermiyordum buna rağmen konuşmaya devam etti benimle sonra bununla dışarıda kahve içmeye çıktık işte sohbet muhabbet falan benden 4 yaş falan büyüktü sanırım işte konu konuyu açarken bana ramazanda oruç tuttun mu namazlarını kılıyor musun diye sordu evet dedim yalan söylemedim ve o geceyi öyle kapatirken eve gelince ben dua ettim ne yapıyorum ben falan Allahim ne olur dedim engellesin beni benle konuşmasın ben kendime güvenmiyorum diye çok şükür kabul oldu ki duam beni engellemiş:) Sonra bir kız bana beğeni attı hemde çok beğendim şeklinde süper beğeni baktım fotoğrafı falan yok ama olsun dedim kabul ettim erkekliğin şanındandır direk mesaj beklemeden ben ona yazdım sonra baktım ortak beğendiğimiz çok şey var konuşma güzel gidiyor salak salak trip atma soğuk yapma yok eğlenceli bir konuşma tarzı var ve çok keyif aldım konuşmayı sürdürdüm hatta is yerinde samimi olduğum arkadaşım var o beni kızla konuşurken görünce çok mutlu olduğumu bir nevi gözlerimin içinin parladığını ima etti ve uzun zaman sonra gerçek anlamda içimde bir heyecan ve mutluluk olduğunu bende fark ettim çok şükür rabbime. Kendisi de öğretmen devlet okulunda ve il dışı bir yerden konuştuk girişken oldum ve tanışmak isterim dedim şuan sınav haftaları ve yoğunluğu varmış kısmetse bir ay sonra falan yanına gidip onunla tanisacagim içimde tatlı bir heyecan vardi ta ki obsesyonlarim evde yalnız kalınca başlayana kadar...
Terapiye gelmeden önceki düşünce tarzım ben sanırım bu sınavı devam ettiremeyecegim çok yoruldum kendimi zayıf hissediyorum bu yolda devam da etmeyip yalnız ama huzursuz bir hayata devam edeceğim galiba tarzında idi. Benim malum tıpta kronik diye geçen hiv+ rahatsızlığım olduğu için bu sefer vesveselerim falan şaha çıktı ve sürekli düşünce düşünce üstüne ben bu durumu nasıl açıklayacağım işte uzun zaman sonra ilk defa duygusal bir bağ kurdum o beni ben onu beğenmişken nasıl olacak böyle ona haber vermezsem erkenden duyguları ile mi oynamış olurum beni redderse anlattığım da benden ayrılırsa depresyona düşersem daha çok mu hayata küserim işte sebebini sorsa onu nasıl anlatırım offf o kadar doldu ki zihnim türlü türlü...Büyük ablamla konuştum durumu anlattım o da biraz konuş görüş biseyler netleşiyor olduğunda ona durumu anlatıp onun hakkına girmemen lazım farzı misal iyileşsen dahi söylemen lazım dedi sonra ileri de bir şekilde öğrense daha mı iyi olur falan dedi sagolsun daha da aklım karıştı böyle konuşarak mutluluk bana haram gibi düşünmeye başladım... Hocam bana böyle durumları söylemek geçmişinden bahsetmek zorunda değilsin dedi ve daha önce escinsel olup evlenenlerin geçmişini anlatmadığını hastalık konusunda sebebini geneleve gidip kaçtığını söyleyebileceğimi dile getirdi ama kafamda netlik kazanmamisti hala biseyler. Hayatıma giren bir kadın olmasa süreç benim için daha zor olacaktı. Hocam bana bu hastalık durumunu bir ay gibi konuşma sonrasında değil bir yıl gibi sure sonrasında anlatmamı söyledi. Evliyken hiv olupta evliliğini kurtaran danışanlari olmuş hocamın ama bekar olup hasta bir şekilde evlenen bu durumdan kurtulan hiç olmamış dedim umarım ben de o konuda ilk olurum

Beni beğenip benle irtibat kurmaya çalışan bir kızı hayatımdan cikarmamaliymisim. Bu kızla konuştuğum sure zarfında kalkıp yeni bir erkekle konuşayım tanışayim isteği de gelmiyor çünkü aradığım ilgi alaka duygusallık tatminini şuan hali hazırda yaşıyorum ben.
Spora başladım kick boksa gidiyorum ve hırslı bir şekilde devam ediyorum yoruyorum kendimi iyice ve girişken davraniyorum eril yönümü güçlendirmesi için.
Sonra geçenlerde rüya gördüm ben rüyamda babam ölmüş ama bende üzülmüyorum annemde üzülmüyor rüyamı yorumlatmamistim annemle telefonda konuştuğumda annem hala babamla alakalı problemleri yaşadığını söyledi oglumsun diye herseyi anlatamıyorum sana ama sıkıntılar var yine dedi.
Normalde yorumlatmamayi tercih ettiğim rüyamı Hüseyin hocam yorumladı ama hayatımda aldığım en güzel yorumlardan biri oldu. Senin dedi ESCINSEL OLMANA SEBEBIYET VEREN BABAN DEĞİL MI DEDİ EVET DEDIM E BABANIN ÖLMESİ ESCINSELLIGIN OLMESI ANLAMINA GELMEZ MI DEDI. Bir düşündüm ne mantıklı ve harika bir rüya tabiriydi hocam harikasınız

Kaygılarım o kadar çoğalmış ki rüyamda babamın ölmesini bile aman yorumlatmayayim gibi düşünceye düşmüşüm yani şuan genel olarak problem iyileşmeye karşı direnç geliştirmişim içimde. Daha önce ettiğim dua aklıma gelmişti tahminen hocamla tanismadan önce ve hasta olduğum süre zarfında duamda ikisinden biri imtihan olarak bitecekse escinselligin bitmesini önceliğimin o olduğunu ama Allahtan isterken az istememek lazım ama dedim ben ikisininde bitmesini istiyorum senden önceliğim escinsellik problemi bitsin istiyorum diye dua ederdim. Şimdi aklıma şöyle geliyor ki benim sagligima kavusmam için öncelikle escinsellik sorunumu asmam lazım çünkü ben duamda bir sıra belirtmiştim...
Terapiyle alakalı notlarım ben bir erkeğim ve artık ilişki konusunda kadinlardan akıl almamam gerekiyor kadın bakış açısı farklı erkek bakış açısı farklı
2. Olarak artık bir kadın ve erkeğin sevisme sahnesini de izlemeyeceğim çünkü biseyler rayına oturdu artık fantezi üzerine masturbasyon yapabilirim bir erkek ve kadının birlikte olduğu fantezi ve başrol de ben olacağım şekilde
3. Olarak kaygılarımı kafamda buyutmeyip bu durumları yaşayarak göreceğim sevip sevilecegim sonrasında biseyleri konuşacağım ama bu duyguları yaşayacağım
4. Olarak kadın erkek arasındaki ilişki ne kadar mahrem kalırsa o kadar iyi olur o yüzden hersey olduğunda birilerinden fikir alma düşüncesinden vazgeçmem lazım bu alışık olmadığım bir durum bu konuda çaba göstereceğim.
Su ümmetin çocuklarına en büyük zararı sözde dindarlar verdi geçenlerde cuma hutbesinde söz konusu zina hakkında günah dile getirilip sonra da lut kavmi üzerinden escinsellik lanetlendi benimde hocamın da karın ağrısı aynı sokakta ateist deist cevirsen sorsan İslamda zina haram bilir zaten sorunu dile getirmeye artık gerek yok illa çözüm illa çözüm ama yok. Böyle yapıldığında insanları sürekli lanetleme ve hor görmeden dolayı insanlar daha çok soguyorlar...