Gönderen Konu: A.Ş.K OLSUN  (Okunma sayısı 302 defa)

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
A.Ş.K OLSUN
« : 29 Kasım 2024, 10:40:28 öö »
A.Ş.K Ol’sun! Ne kadar lütfederseniz o kadarına razı olabilirim ama bana soracak olursanız eğer; bendeniz haddimi aşarak sonsuz ve sınırsız olan her şeyinizi bir o kadar da hiç bir şeyinizi isterim. Benim ben’liğimden bir ‘Bizim Hüseyin’ yarattığınız için şükrediyorum. Kalabalıklar içinde ve tenhalarda dilsiz dudaksız konuştuğumuz her şey için sonsuz kere teşekkürler ediyorum. Bir gün karşınızda gülümsemek yerine hıçkırıklar içinde kalıp şükrederek ağlamak istiyorum. Lütfen böyle bir hali bana en kısa zamanda yaşatın hiç acımayın benden esirgemeyin. Affınıza sığınıyorum bedeli her ne olursa olsun istiyorum. A.Ş.K. Ol’sun!

Tanıdığım tanıştığım her insanın gönlünde A.Ş.K ateşi yakmak için çabalıyorum. Artık başka gayem olamaz. A.Ş.K kovanından çıkıp dünyada çiçek çiçek gezinen bir arı gibiyim. Peteklerde bal olsun diye uçup durdukça;

﴾68﴿  Ve rabbin bal arısına şöyle ilham etti: “Dağlardan, ağaçlardan ve insanların kurdukları çardaklardan kendine yuvalar edin.
﴾69﴿  Sonra her türlü besleyici ürünlerden ye; rabbinin koyduğu kanunlara boyun eğerek çizdiği yollardan git!” Onların karınlarından, farklı renk ve çeşitlerde şerbet (kıvamında bir sıvı) çıkar ki onda insanlara şifa vardır. İşte bunda da düşünen bir topluluk için açık delil bulunmaktadır.

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
Ynt: A.Ş.K OLSUN
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2024, 11:11:15 öö »
Siz ne güzel insanmışsınız! Değerinizi yeni yeni anladığım için bin pişmanım. Dilinizden gönlünüzden dökülen dua’larınıza muhtacım. Lütfen bu sabah ağlattığınız kadar daima ağlatınız. Gönlünüze muhtaç edin; A.Ş.K’ınızdan mahrum bırakmayınız, her şeyinizden ve hiçbir şeyinizden ‘Bizim Hüseyin’i de esirgemeyin. Affınıza sığınarak…

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2024, 11:12:33 öö »
Kimselerin görmediğini gördüysek ve bilebilirsek bildirildikçe ne  kadar mutlu oluruz tahmin edersinizdir. Bu uğurda 25 yıldır ettiğim dua’lar kabul olursa ‘Bizim Hüseyin’in gördüğünü gün geçtikçe herkes bildikçe A.Ş.K’ın SULTAN’ı olarak yedi cihandaki kırık dökük dertli gönüllerin büyük dermanı olacaksınızdır. Bu da yetmez son devrin tarihine mührünüzü vuracaksınızdır. A.Ş.K mağlup olur mu ki hiç? Gönlünüz daima galibiyet üzere olsun.

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2024, 11:14:12 öö »
Kişilik bozukluğu olan kişiler dini değerleri istismar etmeye yatkın yapıdadırlar ve bundan dolayı İslamiyet’i çok eşlilik düzeyinde algılayan, cenneti hurilerin cirit attığı, şarap çanaklarının birinin dolduğu birinin boşaldığı bir  saray sanmaktadırlar. İslamiyet, sapıkların ve sapkınların cinsel hayatlarını bu dünyada yada cennette tatmin edecek olan bir din değildir. Kişilik bozukluğu insanların sığınacakları yer din değil tımarhanedir. Akıl ve ruh sağlığını yitirmiş insanların din kisvesi altında işgal ettikleri mevkileri, makamları, şanları ve şöhretleri gözlerimizi boyamasın. Mümin insan, Allah fakiri, Allah'a muhtaç olduğunu hisseden, Allah'ı talep eden insandır. Mi’raca eren insandır mümin insan. Allah adına uyarı ve müjdelerle donanmış peygamberlerin görevi mucize göstermek değil, insanları uyarmak; onlara hakkı, adaleti, güzeli ve doğruyu göstermek; haksızlık, adaletsizlik ve sapkınlıktan sakındırmaktır. İnsan denilen varlık dinle bilinçlenmedikçe bilinçaltında çöreklenmiş sapık ve sapkın duygularından, dürtülerinden, arzularından asla arınamaz. https://www.habervakti.com/islam-askla-yargilayanlarin-akilla-sevenlerin-dinidir/amp

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2024, 11:14:41 öö »
İslamiyet kuruluşunda Bedir’dir, Uhud’tur, Hendek’tir. İslamiyet yükselişinde Şam’dır, Bağdat’tır, İstanbul’dur. İslamiyet bugünden geleceğe ise Afganistan’dır, Irak’tır, Filistin’dir, Suriye’dir, Libya’dır. Atilla’nın, Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni Sultan Süleyman’ın torunlarının Viyana ve Roma rüyaları hakikat olmadan kıyamet kopmayacaktır.

İlahiyatçıların televizyonlarda anlattıkları kafası karışıkların dininden, tarikatlarda çekilen zikirlerle, cemaatlerde okunan kitaplarla uyuşmuş zihinlerin dininden çıkıp, bilinçlerimize Viyana ve Roma rüyaları aşılayan Allah’ın dinine girmedikçe kalbimiz mutmain aklımızda barışık olmaz. Hakikî imanı elde eden adam, Kâinata meydan okurcasına yaşar. Hz Muhammet, sevgi aşığı bir şair, gerçeği aramak adına zihninin içinde bocalayan bir filozof değildir. Hz Muhammet; Bedir’in, Uhud’un, Hendek’in başkomutanı bir asker, Mekke’de de Medine’de de devlet kurmuş bir devlet adamıdır. Ashab’ına cami kürsüsünde yada televizyonda din anlatırcasına yaşamış sabah akşam sadece kelam, fıkıh, hadis konuşan birisi değildir. https://www.habervakti.com/islamiyetin-viyana-ve-roma-ruyasi-hakikat-olmadikca-kiyamet-kopmaz/amp

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2024, 11:15:34 öö »
Mayasında bir miskal miktarınca ilahi aşka dair biriktirdiği sevaplar varsa insanın can özünde; bu dünyanın kahrını çekerken eşinden dostundan darbe üstüne darbe yedikçe derinden yanan yürek yangınlarını dindirmek için işlediği günahların nedametiyle son nefesini verip öldüğünde ruhu kuş olurcasına uçar gider ötelerin sonsuzluk göğünde kanat çırpmaya başlar.

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2024, 11:16:05 öö »
Dilmestî-i Mevlânâ

Peygamberler müstesna
insanların içinde en insan
Hazret-i Mevlânâ 

Hazret-i Mevlânâ'nın gönül coşkusuna aşina olunmadığı takdirde biçare düşmüş gönüller muzdarip ruhlarını ulvi duygularla neşelendirmek yerine sufli duygularla sapkınlaştırmaktadırlar. Hazret-i Mevlânâ'ya büyük bir muhabbet beslemeyen bu devrin insanı göz aşinalığı seviyesinde bile olsa onunla ilişkisi yoksa ilgisiz ve sevgisiz bir hayatın içinde debelenip durmaya mahkumdur.

Psikolog Hüseyin KAÇIN

https://x.com/psikologkacin13/status/1857798203690623172

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 29 Kasım 2024, 11:17:35 öö »
Eski zamanlarda kendisi pirinç yiyecek kadar zengin olmasa da mütevazı ruhuyla  Anadolu insanı, yediği helal lokma bulgurun verdiği dinçlikle ve bir diğer yandan da ruhlarında kana kana Mesnevî çeşmesinden içtikleri iman şerbetiyle Viyana kapılarına Allah'ın ismini yüceltmek adına yani Îlâyı Kelimetullah uğruna gitmişlerdir.

İslam demek sadece namaz kılmak ve oruç tutmak demek değildir. Müslüman olmak demek İslam'ın beş şartıyla yetinmek demek değildir. Müslüman olmak demek adalet, insaf, hak ve hakikat ölçüsüyle yaşayan insan demektir.

Namaz kılan, oruç tutan, zekat veren, hacca giden bir müslüman fetih rüyaları görmüyorsa imanı yavan demektir. Müslüman olmak demek bedeniyle de ruhuyla da Allah'ın adını yüceltmek için yaşayan insan demektir. https://www.habervakti.com/kizilelma-filistinin-yani-mescid-i-aksanin-ve-kudusun-intikami-romadir/amp

psikolog

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2024, 11:18:26 öö »
Gecem gündüzüm görüp göreceğim gördüğüm tekrar tekrar yeniden bıkmadan usanmadan görüşmek istediğim dev Selçuklu Kartalı olan sizden başkası kim olabilir? Bir gözünüz hep ‘Hüseyinciğinizin’ üstünde olursa bu serçede gökler de kanat çırpmaya muvaffak olacaktır sayenizde!