EŞCİNSEL SORULARI ve EŞCİNSEL SORUNLARI
merhaba hocam. ben hakan 20 yaşındayım. 7 yaşımdan beri eşcinsellik duygusunu taşıyorum ... ve yıllardır bunu yenme mücadelesi veriyorum.. ama bir türlü başaramıyorum hocam.. büyük bir vicdan azabı çekiyorum.. yalnızlık, derdimi kimseye anlatamama, rabbimden uzaklaşmak gibi pek çok sorunla karşılaştım.. ama uzaklaşamıyorum hocam ne olur bana yardım edin.. çok zor durumdayım. ailemden kimse benim bu durumumu bilmiyor. çok yalnızım ... cevabınızı bekliyorum. allah razı olsun..
Konu : yalanlar içinde doğruları ararken kayboldum
merhaba ben 25 yaşında bir travestiyim .... 7 senedir bu hayatın içindeyim ilk başlar ne kadar güzel olsa da son dört senedir kendimi sorgulamak ve beynimdeki soru işaretlerine cevap bulmakla geçti .... ama hayatta yaşadıklarım ve zaman her şeyin ilacı oldu sizinle en kısa zaman da yüz yüze konuşmak ve görüşmek istiyorum bana yardımcı olabilecek tek insan sizsiniz....bu bir hastalıktır ve benim neden boyle bir çöküşe uğradığımı artık daha iyi biliyorum ..tek korkum yenden eski hayatıma döndüğümde toplumla iletişimimde ki bakış açıları ve bunun gerçekten bir hastalık olduğunu bütün topluma bildirmek istiyorum....
Merhaba nasılsınız ?
Ben 24 yaşında inançlı bir eşcinselim.
Yıllardır bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.
Olayın dini boyutu ve sosyal boyutu beni bunalıma sokuyor.
Öğretmenim ve derslerime yeterince yoğunlaşamıyorum.
Psikolog tedavisi görüyorum ama bana normal olduğumu söylüyor.
İntiharın eşiğine geldim lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum.
Olayın dini boyutunu (günahını) düşünmesem ailemi kariyerimi bırakıp çoktan intihar etmiştim.
Lütfen yardım edin