içim boşalmış gibi hissediyorum engel olamıyorum kendime göz pınarlarımda sürekli damlayamayan bir yaş var. benimle birlikte sevda da ağlıyor şimdi, rabia zaten gözü yaşlı terminatör hıçkırıklar içinde casper yok sayamıyor duvarları gözyaşlarını gördü moron kendinden geçip çığlık çığlık susuyor...Sanki bütün dünya boşalmış gibi hissediyorum bir ben kalmışım koca dünyada sanki bi uykudaydım yüzyyıllarca uyuydum uyandıgımda kıyamet çoktan kopmuştu. enkazda yürüyorum sanki ayagım düz yer görmüyor sanki bütün herkes gitmiş bu dünyadan beni almadan, ben bir başıma kalmışım gibi...
üşüyorum hava 40 derece ben iliklerime kadar üşüyorum yalnızlıkta.koşuyorum rabiaya sonra sevdayta en olmadı terminatöre morona ama hiçbiri sarmıyor bedenimi casper görünüyor artık ve ben yapayalnızım bu kadar kalabalıkta. hayaller kuruyorum olmayacak hayaller beklenmedik düşünceler hücum ediyor aklıma satırlarım darma dağın elim ayağım tutmuyor ve avazım çıktığı kadar susuyorum. susuyorum kalbime susuyoırum beynime susuyorum tenime susyorum kendime ben sustukça büyüyor kelimeler, ve ben kayboluyorum kendi susmalarımda...öyle çok ki hersey yasanmışlık yığınla mutsuzluk desen ömrümle acı desen saymaya gerek yok ben bu kadar cokluğun arasında gittikçe azalıyorum. ömür uzun ömür bitmek bilmiyor her köşe başında başka bir taş dikiliyor karşıma ve ben bile bile üzerine yürüyorum selam verip buyur diyorum tak sende çelmeni ayaklarıma.. yer yüzündeki her taşa izin verilmiş sanki her taşın hakkı var ayaklarımda ayaklarım basmadan üzerine topragın,toprak yapışıyor dudaklarıma.. unut onu gönlüm dediğim bişeyler var ama kestiremiyorum cesaretim yetmiyor unutmak zorunda olduklarıma bakmaya içimde büyütüyorum çığlıklarımı.. herkes mutlu bana inat tebessümleri var yanaklarında oysa sebbim oldu buseleri,sebebim oldu zevkleri ben cam kesigi agrılara gark olurken herkes avaz avaz gülmede benim gülüşlerimi savuruyorlar futursuzca... hırsızlar musallat olmuş ömrüme gönlümde hırsızlar büyütmüşüm her birişi benden birşeyler çalıp gitmiş.çocukluğumu çalmış ilk gelen, gençliğimi sonrası gülüşümü almış en çok seven hayallerim umutlarım benliğim derken beni çalmışlar benden ama hepside mutluluğumu istemiş benden.. alın mutluluğumda bende kalan son hediyem sadakam olsun bu dünyaya. siz ne kadar çalsanız