Selam Hüseyin Bey
Şimdi hissetiğim bazı şeylerden dolayı bu yazıyı hemen yazmak istedim. Önce dün yaşadığım bi olayla başlayayım.
Babam ben annem arabamızla arkadaşlara iftara gidiyoruz.benzinlikte benzin alıyoruz babam her zaman ki gibi gergin saldırgn etrafa küfür ceza yağdırıyor şu motorsikletli böylemi sürülür şaha kaldırıyor yok şu araba hızla girmiş. bişeyin hep farkındaydım bugün netleştirdim.babam hep saldırgandı.bi önceki gün; karşı komşumuzla küsüs bikaç çalı çöp temizliyolar bizim yan komşu kapısnda bizim kapıda değil ha, yine kızıp yok şöyle yapçan rüzgar çöpü bize getiriyor tüfeği alacan havadan tehditler.bizim evde hiç huzur mutluluk yok anne baba hep kavga konuşabildikleri zaman dedikodu çekiştirme ve babamın yok şöyle yapçan yok böyle dövcenleri. şimdilerdede ona buna kafir allahsız oruç tutmuyor yok şükretmiyor vs.. kendimi bildim bileli hep böyle bana etkisi olmuş herhalde sürekli tehdit algısı rol model pasif agresif tavırlar.hayır kendimide kötü hissediyorum.benzinlikte öyle hissettim acaba bana bişeyler söylemeye çalışıyor beni yetersiz görüyor acaba ve hadi çık şunlara adamlığını göster diyo algısı oluşuyor.ve ben yetersizim hissi.en son patladım ya dedim nedir bu yav çıkıp dövelim mi herkesi kavga edelim ölelim öldürelim mi.ne bu gerginliğin bırak dedim herkesi. Saçmalıyosun bize hiç bi tehdit yok kimsenin bişey dediği yok.ona buna kafadan atıyosun dedim. Bakın iftara gidiyoz. Kavga gürültü istemiyorum onunla bununla uğraşma bize bişey diyen olursa çıkar cevabını veririz her dilden.beyimiz sustu sonra ya şu ağaçlar ne güzelmiş vay şu dağlar vs ya dedim fırça atmayınca düzelmiyorlar.
Şuan yazmak istedim hissetiğim kötüye giden duygularım ve sanal seksin sürekli hadi gel demesi şuan itibariyle azaldı. enteresan bocaladım ama eyvah diyodum sanal bi garip çok güçlü şekilde çağırıyor sanki sosyalleşmeyi oradan erotik oyunla yapıyosun? ve bu halledilirmi diyoken şuanda o güçlü çağrıda azalma.şu makas ve sivri şeylerde burundaki gerginliyim fark ettim kadınlarda oluyor genç orta yaş fark etmiyor. Erkeklerde ve özellikle çekicilerde hiç olmuyor.
Sünnetimdeki o ayinde herhalde anneme daha fazla kızgındım daha sonra ve öncesinde de bana bi şekilde engel oluyodu. erkekliğimi yaşamamda ama işte babada sorun olunca ben annede anne. Geçen yazıda en son satırlarda ah kızlar erkekler annem babam diye giden cümlede ah kızlar derken içim bi daha garip oldu. Terapilerden önce erkekler derken de aynı gibiydi. Ancak annemi daha iyi gördükçe kızlara daha rahat ulaşıyorum ve yılların ihmali gibi daha bi özlem ve pişmanlık duyuyorum.Sünnet evet herkes suçlu ama herkes usulen yapılması gerekeni yapıyor babamın elimden tutarken tamam oğlum yok bişey diye tesselli ettiğini hatırlıyorum.Adam napsın ne gördüyse öyle yapacak ama annem hep fazla efhamlı fazla korumacı saçma sapan hareketler.
Ama yinede zor bişey şu yanlış gidenleri değiştirmek kolay değil öff. anneme bi gün yalandan yabancı bi kız var dedim evlatlıktan reddetti.Birtane kızım var der geçerim dedi vay be dedim amk böyle ha hayırlı mülayim he he memet tamam ama yanlış yapınca tabi ona göre biçizgi.
Neyse neyse
Allah neden yarattının cevaplarından bitanesi yalnızdım (bunun bi acizlik olduğunu sanmıyorum) tanınmak istedim imiş.Hepimiz yalnızız bu hayatta onun bi parçası olarak geldiysek eğer onu anlayıp onunla bütünleşmek ve en önemlisi bu yolda başka yalnızlıkla diğer yarımızı tamamlayıp yapmak bunu. yeniden inşa etmek hayatı korkmamak.
Zor ama bakçaz artık napacan be ahmet yapacan tabii
,
Vesselam