merhabalar doktor
cuma akşam sizden dönerken K. Koç ofise girdim bu saatlerde hareket eden , 5 -8 saat arası sefer edecek otobüsler nereye gidiyor sordum. bir kaç şehir söyledi . ben İstanbul'dan iki gün çıkmam isterim siz bu şehirlerden hangi şehir tevsiye ediyorsunuz . Balıkesir dedi
Balıkesir bileti aldım , c.tesi 7:30 Balıkesir de oldum biraz gezdim sonra belediyenin binasına gittim danışmayla konuştum merkezde gezmek için uygun yer yoktur dedi ve bir kaç kasaba tevsiye etti . gezdim biraz merkezde kahvaltı yaptım höşmerim yedim ve Burhaniye ye otogardan gittim Burhaniye olduğumda bisikletçi gördüm kiralık bisiklet varsa sordum yok dedi sonra arkadaşına sordu evet var söyledi |aldım bisiklet ve küçük güzel deniz kenarında iki yere gittim
orada çok düşünmeden elbiselerim değiştim ve kumda suda yurdum biraz oturdum hem iskelede çay içtim ..... iki köy arasında bir genç yanında durdum yol tarifi için ( ben sordum) ben oraya gidiyorum istiyorsan ikimiz bisikletle gidebiliriz söyledi . ben hayatımda başka ile binmedim fakat deneyelim sen de soracaksın bisikleti dedim ... ilk olarak korktum biraz sonra iyi gittik
normal durumlarda o kadar bir insana yakın bana rahatsız eder ve fikirlerim çok pis oluyor fakat bu defa bi şey olmada ne rahatsız ne de pis fikirler ( oldu ama sanki 1 sanıya dan fazla değil ) konuştuk biraz ''nerelisin muhabbeti'' istiyorsan misafirmız olursun bu gece ; yok ben bugün çıkıyorum buradan dedim .
Burhaniye ye döndüm bisikletçi de pantolon değiştim gezdim biraz Burhaniye'de yemek falan sonra çıktım bandırma fakat Balıkesir olduğumda bandırmadan son çıkan feribot 6 'da neyse bilet değiştim ve İstanbul'a geldim gece 2 gibi evde oldum
yoruldum biraz ama memnunum keşke daha fazla otursaydım Burhaniye de
aslında bişey bana rahatsız etti beni Burhaniye deki bisikletçi hem yakışıklı hem de güçlü bedensel olarak hem de güzel konuşan bir adam ve etkilendim ondan ve Burhaniye den çıkarken çooook fena oldum öyle düşündüğüm için .
ay tanrım ben ne suç yaptım öyle olmam için
gemideydi iken ( Yalova dan istanbula ) bir kaç genç ve arabada kara koca da gördüm, baka baka durdum mutlu oldum biraz bu amca ve teze mutlu gördüğüm da sonra kendimi söyledim bu doğru olduğu için ( kara koca ) yıllara devam ediyor fakat eş cinsel olanlar ne kadar seviyoruz birbirimizi hiç devam etmez çünkü yanlıştır(hakan ayrılıyorken aklıma geldi ) sonra gençlere bıkıyorum olduğumu fark ettim moralım buzuldu , baktım bir taraf karı koca bir taraf yakışıklı gençler bir tarafta deniz ..... ben ne istiyorum kendimi sordum
1 kendimi denize atayim dünyada her şey bitsin ve ahirette cehenneme direkt gideyim ,,,,, istemem
2 bu mutlu karı koca gibi olayım
3 yada gençlere gidip pis fikirlerime can vereyim sonra hayatın zorluğu göreceğim . belki ani şeklinde mutlu olacağım fakat genelde hep problem yaşayacağım ve öleceğim de cehenneme gideceğim eğer Allah beni affetemeyecekse '' günah kar bir insan neye affedecek ki '' ,,,,, o da seçin istemem
iyileşmek hariç başka seçenek kalmadı .... zor olabilir fakat onu istiyorum .
gecede uykum gelmedi hem de mastürbasyon düzenli yapacağım söylediniz
fikirlerim toparlamaya çalıştım fakat başarlı olamadım ve erkekle başladım son birkaç saniye bayanla bitti ( sanırım sayılmaz )
sabah söylediğiniz gibi yapmak istedim ( bayan o yapsın ...) çooook kötü oldum yaparken Burhaniyedeki bisikletçi aklıma geldi sanki ondan güç alıp zorla bayanla bitirdim.
hocam ben kendimden sizden de utanıyorum
moralım biraz bozuk ama umutla yaşıyorum
iyi işler