slm hocam nasaılsınız ben idare eder. aslında dünden beri canım sıkılıyor. bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. olay şu:
bu yıl bizim okula atanan bir öğretmenden hoşlanmaya başladım. sizin dedğiniz gibi hemen ilanıı aşk değilde önce tanımaya çalışıyorum. sıcak sempatik biri. geçenlerde ö. odasında otururken artık sizli bizli konuşmasak dediğimde tamam dedi, ne o öyle ben de sıkıldım dedi. ancak hala ben ona ısrarla sen diye hitap etsem de o hala bana siz diye hitap ediyor. ve bu moralimi bozuyor. bu bir mesafe koyma değil mi? neyse hiç huyum olmadığı halde ve bilgisayardan da pek anlamadığım halde onun bilgisayarında bir sorun vadı ve ben yapabilrim dedim. dünden beri onla uğraşıyordum. ve bugün yaptım ve az önce götürüp verdim. sürekli teşekkür edip durdu. bende takıldım artık bir şeyler ısmarlarsın (IZ) şeklinde. tamam dedi şu sınavlar bitsin.
yani ilk başlarda hiçbir şey hissetmiyordum ama son zamanlarda baya ortak zamanlar geçiriyoruz, öğlen yemeklerinde beraberiz, tenefüs aralarında sigara içmek için onun yanına gidiyorum, işte bu bilgisayar olayı falan baya bi yaınlık oldu ANCAK KENDİ ADIMA. ama o hala bana SİZLİ BİZLİ konuşuyor. sanırım hoşlanmıyor benden ve bu da benim canımı sıkıyor. yani birazcık da olsa benle ilgilenmesini istiyorum. sırf bugün işim 15.00 da bitti onun dersinin bitmesine 30 dk vardı bekledim beraber gidelim diye. gittik de. ama neden hala siz biz diyor anlamıyorum. iyi akşamlar size, nasılsınız, siz gibi cümleler kuruyor. bende bugün bilgisayarını götürüp verirken ısrarla hep sizli bizli konuştum. sanırım yine öyle konuşucam.
lütfen bana bi akıl verin ne yapmalıyım. onun yanında iken kendimi hem tedirgin hem de iyi hissediyorum. yine onun yanında zaman geçmesin istiyorum. ve çok komik beni güldürüyor, orta derece güzelliği var. pek bu umrumda da değil. içten gibi olması beni etkiliyor. 3 akşamdır mesajlaşıyoruz bir bahane bulup bir şeyler soruyorum sağolsun o da karşılıksız bırakmıyor. ancak yine sizli bizli cümlelerle.
şimdi senden hoşlanıyorum da diyeyemem. daha başlamadan biter herşey. neler yapabilirim bu ilişkiyi geliştirmek ve ilerletmek adına.... gerçekten canım sıkılıyor.
09 Kasım 2012