şimdi gel yada git şarkısını dinliyorum ağlıyorum . ne hallere düştüm diyorum kendi kendime küçük yaşta neler gördüm neler hissettim. her ergen gibi doyasıya ergenliğimi çıkaramadım, diyorum kendi kendime. utanarak sıkılarak geçti ergenliğim.ergenliğimi boşverelimde eşcinseliğim tavan yaptı tam düştü derken hissetmiyorum artık bu son derken bir erkeği görünce her şeyi unutuyorum verdiğim sözler terapi yalan oluyo çok emek verdim. daha terapide 2 seans yaptık . ama ben çok emek verdim. çok dua okudum her gün şükür namazı kıldım her gün üşenmeden nafile namazı kıldım nafileoruçlar her gün kuran okudum.bunlar boşa gitmemeli eğer allah varsa bana yardım etmeli. eğer o heybetli çok güçlü ise duaları boş çevir miyorsa bana yardım etmeli.ama olmuyo her gün inancım azalıyo her gün sınırlı ömrüme sonsuzluk getiriyorum. umutla kalkarken yataktan umutsuz yatıyorum. bu nereye kadar devam edecek bilmiyorum. ama bir an önce bi mucize gerçekleşmeli küçük mucizeyede razıyım ama yeterki olsunnnnnnnnnnnnnn lütfen allahım lütfen. daha 2 seans gördüm ama plmadı. umutlarım boşa çıktı beklentilerim karşılanmadı. biliyorum. hemen olacak bişe değil ama olmalıydı. ama olmadı. son umudumda elimden kaydı. aynı bütün ergenliğim gibi. yine terapiye gitcem devam edecem. inşallah bi işe yarar. birileriyle konuşmak istiyorum. haykırmak istiyorum ben böyleyim. kurtulmak istiyorum diye. ama olmuyo. kimsem yok. konuşacak dertleşecek kimsem yok. 2 şey istiyorum hayatı sevmek istiyorum bide kendimi evet kendimi sevmek istiyorum. mutlu ol kendini sev güçlü kal güçlü olan herzaman kazanır diyorum. ama ... şimdiden teşekkür ederim benim haykırışlarımı dinlediğiniz için... son olarak hayatı sevin .seveyim derken kendinizi sevmeyi unutmayın hoşçakalın...