Gönderen Konu: TERAPİYE YENİDEN MERHABA  (Okunma sayısı 244 defa)

rewi

• Newbie
  • *
    • Profili Görüntüle
TERAPİYE YENİDEN MERHABA
« : 10 Kasım 2024, 05:56:33 ös »
Evet üç aylık bir aradan sonra nihayet terapilere tekrar kavuştuk. Her ne kadar terapide konuşacak birseyimin kalmadığını düşünerek sadece huseyin hocayı özlediğim için  gitsem de baya baya yeni şeyler konuştuk. Terapinin ilk dakikaları siyaset, muhabbet, güncel konular falan derken hk bir yerden yakalayıp benim sadist mazoşist bir yanımın olduğunu söyledi. Bunun üzerine biraz detaylı konuştuk ben içten içe biraz itiraz ettim çünkü ben küçük yaşlarımda birini dövdüğümde dahi eğer dövdüğüm kisi ağlarsa ben de içten içe ağlayıp kendimi hirpaliyordum nasıl sadist olabilirim ki diye kabullenmedim. Ama biraz detaya indigimizde hak vermeye başladım. Çünkü bir tarafım her zaman ezilenden yana olurdu. Eğer bir kişi kendini savunamaz veya koruyamazsa hemen devreye girer ben müdahil olurdum. Hayatım boyunca ezik insanlardan nefret ettim ve kimsenin ezilmesine tahammülüm yok eğer benim yanımda biri bunu yaparsa hemen müdahil olurum ve ezeni bastiririm. Hatta hk baya haklı çünkü kolay kolay da bırakmam fiziken olmadigi durumda bile sozlerimle yerin dibine sokar çıkarırım. Biraz da fazla sinirliyim, eğer biri damarıma dokunursa ne yapsam hıncımı alamam. Hüseyin hoca yine kendine has üslubu ile bir tespitte bulundu beni cinsel iliskiye girmekten koruyan sebeplerden biride sadist mazoşist duygularimmis. Günün sonunda yine aynı yere geldik ben herkesin yarasına derman olmaya çalışan adam bir tek kendime faydam dokunmadı. Hep kendimi içten içe ezikledim kendi kendimi bastirdim hep kendimi disladim ve yetersiz gördüm. Bende bu farkındalığı ilk oluşturan kişi olan eski bir usta mi da burada anmadan geçmeyelim. Birgun beni köşeye çekip sen aptal misin, niye kendini sürekli geri plana atıyorsun diğerleri senin fikirlerinle öne atlayıp kendini gösteriyor sende hep geri planda biri sana gelsin diye bekliyorsun halbuki en yapabilecek kişi sensin atak ol saldır gibi cümlelerle bana bir fırça atmıştı. Haklıydı yaşlı kurt, sürekli insanları izler küçük yemler atarak kapasiteni ölçer ve içindeki duyguları alırdı insandan. Bu olay benim biraz gözümü acmama sebep olmuştu. Bunun vahim noktasi ne peki ailemin degilde disardan birinin farketmesi bir tık üzücü .Sonrasında huseyin kacinla olan uzun maceramız başladı ve ben bugün artık gerçekten iyileşmeye başladığımı hissediyorum. Detaylarin içinden yine bir detay çıkardık bu hafta küçükken 7 8 yaşlarımda sesim inceydi biri eve telefon açtığında ben açarsam telefonu beni ablam ile karıştırıyorlar di. Alo dediğimde serkan yerine ablamın ismini duyduğum anda direkt hiç cevap vermeden telefonu bırakır gider telefona bakın derdim. Benim için çok utanç verici bir durumdu. Bu olay ne zaman son buldu derseniz bir gün telefonu açtığımda yengemin serkan senin sesin ne kadar kartlasmis koca adam gibi olmuşsun dediği zaman. İnanılmaz mutlu olmuştum. İşte bunlar hep kendimi eziklememe sebep olmuş hk nin tabiriyle. Neden anlattım bunu gün geçtikçe yeni yeni olaylar çıkıyor meydana. Günün benim için güzel olan kısmı da şöyle,  yakın zamanda ilk defa rüyamda bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğimi vs vs uzun bir rüya gördüm bunu hk ya anlatınca bilinçaltın artık erkegi bırakıp kadını kabullenmiş şimdi bunu bilince çıkarmamız lazım dedi. Bu benim için güzel bir haber çünkü bu 3 aylık süreçte hüseyin hocanın verdiği ödevleri hiç yapmamama rağmen ilerliyor olmak motivasyonumu yükseltti. Son olarak Hk son vuruşunu yaptı terapi bitmeden. Benim istiklal caddesine daha önce hiç gelmediğini duyunca başka bir doktor danışanının da gelmediğini belirterek iste doktor ve teknisyen aynı kafa yapısı escinsellerin kafası böyle çalışıyor diye köpürdü baya büyük bir eksiklik olduğunu söyleyip durdu 😀. Neyseki akşam terapi çıkışında gezdirdide sayesinde görmüş olduk.