LEZBİYENLİK TEDAVİ EDİLİR Mİ: BABAM TRAVESTİLERE GİDİYORMUŞ O DA EŞCİNSEL Mİ?
televizyon dizisi olan
Anne'den açıldı konu ve ben de bir iki bölümünde cidden hüngür hüngür ağladım dedim.
Hüseyin hocam da aslında senin hikayene çok benziyor dedi ne yalan söyleyeyim
önce bi afalladım onun açısından bakamadığım için tuhaf geldi başta.
sonra açıklamalarını yani benzetmelerini yaptı ve neden hüngür hüngür ağladığımı bulduk.
Tam olarak beni küçüklüğüme götürmüştü hatta sanki kitap yazmışım da benim hayatım oynanıyo gibiydi.
Aslında diziye değil kendime ağlıyormuşum farkında değildim.
Yani bunu okurken belki bi çoğunuz bu yaşımıza kadar bir sürü dizi film izledik yeri geldi ağladık
hepsi bizim hikayemiz mi saçma diyebilirsiniz. Hiç saçma değil aslında yaşanan olaya üzülmekle kalmayıp
hikayeye indiğinizde kendinizden bir parça görüyorsunuz aslında bana bunu hocam öğretti..
Ben 21 yaşındayım ve Lezbiyenim Anne dizisinde ki Turna yani Melek aslında tamamen benim küçüklüğüm
tek farkı o yaşlarda babamda olup üvey annem olmasıydı yaşadıklarımızın bir çoğu tıpa tıp aynı
yani normal şartlarda o hayatın için de olup büyüyen bir kız ya benim gibi lezbiyen ya da
uyuşturucu bağımlısı çok pasif bir kadın olabilir yüz de yüz böyle olur demiyorum ama yüksek
oranla olabilitesi mümkün. Sonrasında ona annelik yapan bir öğretmen..
Öğretmeniyle hayatı aynı gibi onunda annesi hapise girmeden önce kızını evlatlık olarak başka
birine veriyor kız bunun farkında olacak yaşlarda tabiki annesizliğin ne denli ağır olduğunu biliyor..
ve o öğretmen de şu bölümler de benim büyümüş halim tanımadığı bir öğrencisini kaçırıp ona annelik
yapmaya çalışıp göremediği bütün ilgi ve sevgiyi ona veriyor..
Erkek aarkadaşı yok bu öğretmenin zorlarsak aslında oda gizli bir lezbiyen..
Olayın içinde ben olunca Anne dizisinden esinlendi ve üçümüzü resmen diziye uyarladı. İnanılır gibi değildi. Travestilerle birliktelikler yaşayan kişi daha kabadayı olsaydı meleğin üvey babası olabilirdi bu durumda melek ben oluyorum ve üvey babam annemi pazarlıyor gibi bişey... Normal hayatta bu üçlü şu şekilde birbirlerini görebilirdi oda şöyle deyip başladı Hüseyin Hoca. Babası tarafından tecavüze uğrayan A. İlerde travesti olurdu. Travestilerle birlikte olan A. ise onun müşterisi olur. Ve ben ise ikinci A. nın kızı oluyorum ve Lezbiyen olaya bak.... Anlatsak inanmazlar Hüseyin Hoca yine benzetmeleriyle beni şaşırttı 🙂 ve sonra tabiki İLAHİ ADALET diye birşey var dedi ve yine haklıydı. Bir travestiyle birlikte olan bir adamın kızının da normal olması beklenemez. Sen git topluma herşeyine karşı geliyorum bütün tabuları yıkıyorum der gibi git öfkeni kinini o insandan çıkar ve sonra İlahi Adalet ne ya bana birşey olmaz de 🙂 Anlatmak istediğim babamın kimlerle yatıp kalktığı değil sonuçta ben de terapiye giden bir eşcinselim. Babama göre çok fazla öndeyim ilerde bir şekilde evlenirsem en azından çocuğuma babamın bana yaptığını yapmamak için ya da içinde olduğum durumu kabullenmeyip melek gibi eşimi benimle birlikte tüketmemek için..
Sen benim nefretimi bile hak etmiyorsun "Baba"... O kadar iğrenç bir insansın ki ben erkeğim lan deyip kendi cinsinle seviştiğini kabullenmeyip kendini avutmak için travestiye gittin ve geçer diye dolanırken biriyle evlendin hem karının hem kızının ahını aldın... Sen ne biçim erkekmişsin "Baba"... Terapilerde öğrendiğim en önemli şey şu "Travestilere giden erkekler de eşcinseldir...!!! "
Hüseyin Hocayla ne zaman konuşsam hep birşeyleri farkettiyor bana kısa sürede hayatıma büyük dokunuşlar yapıp görmemi sağladığınız için çok teşekkür ederim. Sevgiler.. M.
http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1728.0yazının devamını okumak için linki tıklayınız