merhabalar Hüseyin Bey,
mailimle ilgilenirmisiniz bilemiyorum ama en azından ben şansımı denemek istedim. konuya nasıl giriş yapıcam bilemiyorumda. erkek arkadaşımla 2 senedir birlikte yaşıyorum ve iş dolayısıyla istanbuldan taşınıp ankaraya yerleştik.Son bir senedir bazı terslikler olduğunu farkettim. başta sadece cdler bulmuştum ve bunun çok da önemli birşeyler olmadığını düşünmüştüm. daha sonra insanlarla yazıştığını ve görüştüğünü anladım. tuhaf ve içinden çıkılmaz bir ruh hali içine girdim. hem kendime hemde ona kızar oldum. bundan bir süre önce biseksüel oldunu bildiğimi imalarla söyledim. çok bozuldu, sinirlendi ve bunları kendi kafamdan uydurduğumu söyledi. daha sonraki gün bu konuşma olmamış gibi normal bişekilde davrandı bende konuyu tekrar açamadım. çünkü onun gizli dünyasını saymazsam ilişkimde hiç problem yok ve her şey yolunda. gerçekten çok sevdiğim bir insan ve kaybetmek istemediğim için bu sorunla nasıl başedebilirim, düzelme ihtimali varmı arayışlarındayken sizin web sayfanızı buldum bir umut belki yardım alabilirim diye mail atıyorum. normalde cinsellikle ilgili konuşmayı sevmeyen ve konuşmayan bir insan ve konuşmak istemediği konular olduğu zaman etrafına kalın duvarlar örmeyi başarabilen biri.o yüzdende direk olarak konuşamıyorum. işin gerçeği bununla ilgili olarak bir psikologada gittim ama benim bu ilişkiyi bitirmemi söyledi sonuç olarak ama ben bunu istemiyorum. düzelebilme ihtimalinin olduğu inancımı yitirinceye kadarda mücadele etmek istiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız; yani kişiye nasıl yaklaşmam gerekiyo nasıl iletişim kurmam gerekiyo gibi konularda bilgi alabilirsem çok mutlu olucam.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Mailinizi sabırsızlıkla bekliyorum...