21 Ocak 2001 cuma günü öğleden sonra dünyaya gelmişim.Ben doğduğumda babam cuma namazına gidip şükür etmiş,dedemler kurban kesmiş.Tabi bunların bi nedeni var aslında,benim 2 ablam var ve üst üste 2 kız doğduğundan 3. çoçuğa sıcak bakmamışlar o da kız olur diye korkmuşlar.Annem bana hamile kaldığında bazı aile büyüklerinden beni saklamışlar taki cinsiyetimin erkek olduğu anlaşılana dek...
Zaman geçtikçe normal olarak büyüyorum büyüdükçe sorunlarımda büyüyor tabi.Ailem yaşadığımız şehirde tanınan ve sevilen bir aileydi soy ismimizi söylesek ya da dedemin adını versek herkes tanırdı o kadar yani.Babam biraz iş kolik diye biliriz artı olarak keyfine düşükndü yani iş ve eğlencek zamanı ikisinide yapabilen biriydi o yüzden benle fazla ilgilenemedi.Ben annem,babannem ve kız kardeşlerimle büyüdüm kısaca bi kız ortamında.Normal bi erkek gibi arabalarla fazla oynamaz,futboldan nefret eder,evcilik oynar,kızlarla gezer ve bebeklerle oynamayı çok severdim.Hiç mi erkek arkadaşım yok muydu hayır vardı erkeklerlede anlaşıp konuşurdum ama bi kızdaki heycanı ve eğelenceyi vermezlerdi şahsen...
Dediğim gibi büyüdükçe babamla olan kavgalarımız artar,ben hep ağlar annemin yanına gelip anneme,babam gibi asla olmuycam, diyip sarılırdım.Zamanla babamıda takmamaya başladım çünkü ablamlarla yaptıkları kavgalar,aşağlamalar bende babama kaarşı bir nefret,bir kin oluşturdu ve onu umursamamaya dediğini yapmamaya başlamıştım...
Çevremde bütün büyüklerim beni severdi akıllı,uslu,yakışıklı,zeki çoçuk vb. buna benzer birsürü şeyler dendi benim hakımda kötü şeyler değil aslında ama işte benim pek hoşuma gitmezdi...