Bugun süperim. Hatta muhtesemim gerci son 1 haftadır fln boyleyim.
Simdi neden boyleyim onu anlatayım
İlk terapin ardından uzun bi zaman gecti.
Ben sürekli Hüseyin beyin soylediklerini yapıyorum.
Herneyse kısacası Hüseyin bey in soyledikleri, benim iradem, bu illeti bırakmaya dair olan istegim ve inancım benm çok çok iyi olmama fazlasıyla katkı saglıyor.
Hayatım gittikce normal erkeklerin hayatı nasılsa onlarınki gibi olmaya basladı.
Artık bi kız arkadasım bile var hatta aldattım bile onu baksa bi kızla
Hakkaten zevkli bi olaymıs
Hatta ve hatta bu gün kız arkadasımla öpştüm bile
Artk eskisi gibi değilim.
Gülüyorum, dısarı gezmeye çıkıyorum, eglenmeye gidiyorum. Kısacası hayatım gitgide düzeliyo.
Buna paralel olarak psikolojik durumumda düzeliyo.
Bazen günlerce eski hayatım yani gaylerle olan yasantım hiç aklıma gelmiyor bile.
Bazen kendimi test ediyorum ‘ya eski bi gay arkadasımla tlefnda konussam mı’ diye soyluyorm kendime.
Ama soruya verdiğim cevap benm içimi rahatlatıyor.
Cevp: ‘ya benim onlara ayırck vaktim fln yok ne halleri varsa görsünler. Ya kız arkadasım ne yapıor acaba’ hahaha cevabım genelde bu oluyo
hatta hep boyle oluyo
Eski günlerde olan heyecanım ve nesem yavas yavas geri geliyo.
Kendimi yanlz fln hissetmiyorum.
Aslnda kenki kendime ben çk yanlzım fln diye diye salak gibi zorla kendimi yanlz hissettiriyodm.
Ama sunu diyorum artk hep kendime ‘ben cok mtluyum diger erkekler nasılsa bende öyleyim hiç yanlz deilim etrafmda beni seven birsürü kisi var’ diye diye kendimi motive ediyorum
Oylede oldu bi müddet snra gayet mutlu hareketli olmaya basladm.
Kısacası kendi kendimin doktoru oldm.
Hüsseyn bey cok ii bi dktr bu tartısılmaz bi gercek.
Ama olay sadece Hüseyin beyde bitmiyo.
Siz kendinizi sadece hüseyn bey in iyilestirmesini beklerseniz yanlısa düşersiniz.
Hüseyin bey konusur nedenleri açıklar tavsiyelerde tespitlerde bulunur, iyilesme sürecinin tabanını olusturr.
Gerisi tamamen sizin kendinizi tedavi etme azminize motive etme azminize ve iradenize baglı.
Ben bunların farkına vardm ve kendimi sadce hüseyn beyin soyledikleriyle deil kendi düşüncelerim ve yöntemlermle tedavi ediyorum
tüm bunların altnda apacık bi kahraman yani Hüseyin bey yatıyor.
Eğer Hüseyin bey benim kendime olan güvenimin geri gelmesini saglamasaydı bütün bunlar olmayacaktı.
Yarn ikinci terapi için istanbula gidiyorum tekrar.
İlk terapiden snra bu kladar iyisem ikinci terapiden snra nasıl olurum tahmin bile edemiyorum
Neyse lafı fazla uzatmim
Benim bu tedavi sırasndaki iyişelme sürecim, escinselligin hastalık olmadığını doğustan gelen bisey oldugunu savunan doktor cübbesine bürünmüs cahillere iyi bi kapak oluyodur umarım
Tkrr tşekkr ederm hseyn bey