Anlamadığınız kısım ne biliyor musunuz. Zannediyorsunuz ki Hüseyin Kaçın gider yenisi gelir ya da bu konuda tek terapi yapan kişi Hüseyin Kaçın mı başka yapan mı yok sanki, bu "ibneler" neden Hüseyin Hüseyin diye ağlıyor başka adam mı yok. Hüseyin deli işte, ona buna sallıyor başımızı ağrıtır bu adama bulaşmayalım. Ya da belki de biz böyle püskürdükçe Hüseyin Kaçın yine danışanlarını gazlamış üstümüze salmış diyorsunuzdur. Hüseyin hoca kimseyi gazlamıyor, hiç gazlamadı. Şimdi bir de sessizce köşesine çekildi bıktırdınız adamı. Eskiden cıvıl cıvıl bir adamdı, tek başına savaşırdı LGBTlilerle. Daha o zaman hiçkimsenin hiçbir şeyden haberi yoktu, sizin de haberiniz yoktu, tek başınaydı. E o zaman ne bu danışanların öfkesi. Bu "ibne" adamlar için yürüyüş düzenliyoruz hala sinirliler ne istiyorlar. Sinirli olmamızın nedeni şu. Tamam en azından toplumsal bilinç aşılanmaya başlandı bu aile yürüyüşüyle vs. Fakat biz çözüm istiyoruz. Bilinçsizsiniz. Yol gösterilmeye ihtiyacınız var. Ben Hüseyin Hocadan başka bu işin tedavisini yapabilen görmedim. Bizzat içindeyim bu işin, birinci elden şahit oluyorum hastanelerde yapılanlara. Psikiyatristlerin tanı koyduğu bu hastalar estetik ameliyatlarla güzelleştiriliyor.. Ayrıca kendim de danışanım. Bakın TEDAVİ diyorum. Anlamadığınız kısım şu, buradaki danışanlara sorun, bu kişiler ilk buldukları kişiye yani Hüseyin Kaçına yapışmadılar. Önce onlarca yere gittiler. Hüseyin Hocadan haberleri bile olmadı. Doktorlara, psikologlara, hacılara, hocalara. Hiçbirisi işe yaramadı. Sabahlara kadar dua ettiler Allahım yardım et diye. Bilmiyorlardı, çaresizce yardım arandılar. HK dışında bu duruma tedavisel olarak yaklaşan yok. Yine bu işle ilgilenen diğer psikologlar evet oturup dinliyorlar, anlıyorlar da doğru. E ama çözüm? İşte sıkıntı bu. Bu danışanların öfkesi işte bu yüzden. Ben bir yıl aradım, fellik fellik. Hüseyin Hocama ulaşmam bir yılımı aldı. Psikiyatristlere gittim, kavga edip çıktım. Diğer danışanlar da hep aynı şekilde. Ve sizler Hüseyin Hocanın başındaki akbabalarla uğraşmak yerine yürüyorsunuz. İşte bu yüzden bu "ibneler" yürüyüşü samimiyetsiz görüyor. Yoksa yürüyün, biz seviniriz insanlar duysun bu yürüyüşler aracılığıyla işin gerçek yüzünü. Ama madem bu yürüyüşleri düzenleyebilecek imkanınız var, duyurabilecek gücünüz var, neden Hüseyin Kaçın'la ilgilenmiyorsunuz. Hüseyin diye bağırmamızın, yırtınmamızın bir nedeni var. Bakın Hüseyin Hoca bu alanda tektir. Buradaki danışanlara sorun, sormak bedava hepsi can atarak cevaplayacaklardır. Türkiye'de bu işle uğraşan diğer psikologlara buradaki tüm danışanlar gitmiş, Hüseyin Hocaya çok daha sonrasında ulaşmışlardır. Neden bu "ibne"ler diğer psikologlardan sonra bu deli Hüseyin'e ulaşıp ulaştıktan sonra da bırakmamaktadırlar, manyak gibi savunmaktadırlar hiç düşünmez misiniz? Demek ki bu adamın bir kerameti var. Eşcinsel terapiyle ilgilenen diğer psikologların yapamadığı bir şey yapıyor bu adam. Ya da Hüseyin Hoca 2 aydır terapi yapmıyor. Biz neden hala bu adamın peşindeyiz, neden bu gruplarda duruyoruz hala, neden bir başkasına gitmedik? Anladınız mı neden kızdığımızı yürüyüşe. Çünkü gidilebilecek bir psikolog yok. Biz o yollardan zaten geçip Hüseyin Kaçın'ı bulduk. Bulmuşken bırakır mıyız? Bakın biz bu imtihanı yaşıyoruz, sizden çok daha bilgiliyiz. Ve diyoruz ki Hüseyin Hoca bu alanda tek! Bize inanın. Ne olur Hüseyin Hocayı halnız bırakmayın, gücünüzü asıl yönlendirmeniz gereken kişi Hüseyin Kaçın, yürüyüş vs değil. Bu adamın yaptığı terapilerle evlendirdiği onlarca danışanı var. Bu işle ilgilenen diğer psikologlar bunu yapabilmiş mi? Biz neden aylardır Hüseyin Hüseyin diye çıldırıyoruz. Hemen bu işle ilgilenen diğer psikologlara koşardık. Biz de çok iyi biliyoruz; Hüseyin Kaçın çılgındır, çenesini de tutmaz doğru bi susup oturamaz, kafanızı ağrıtır bizim de ağrıttı. Ama onu kaderine terk edemezsiniz. Ona ihtiyacınız var. Biz bu yüzden sinirleniyoruz. Bizim ona ihtiyacımız olduğu için değil, sizin ihtiyacınız olmasına rağmen umursamadığınız için. Size yol göstermesine izin verin. Çok büyük hata yapıyorsunuz. Hüseyin Hoca çılgın olmasa, ya da çenesini tutan bir insan olsa yıllardır siz daha ortalıklarda yokken LGBTlilerle tek başına savaşabilir miydi? Danışanları olarak emin olun biz sizden çok daha iyi tanıyoruz onun ele avuca sığmazlığını, ona buna sallamasını bizi de bıktırıyor bazen 😅. Ama lütfen samimiyetinizi gösterin, bu yürüyüşler bir işe yarasın.