Hatta şimdi yeni bir tespitimle karşınızdayım!
Hüseyin hocanın bile bilmediği bir şey!!
Hani Hüseyin hoca gaylere mastürbasyon görevi veriyor. Asla penisinizi sürterek, yani yüzüstü sürtünerek mastürbasyon yapmayın diyor. Aynada kendini izleyerek ayakta yap, yatarak yapma, yağlayarak yavaş yap vs diyor. Neden ayakta, neden kendini aynadan izleyerek yap diyor? Çünkü orada erekte olmuş bir organ var. Aynada kendini izleyerek o büyümüş, kalkmış haşmetli erkekliğini görsün istiyor danışan. Sürtünmek pasifliktir, çok da doğru. E peki kadınlar bu işin neresinde?
İddia ediyorum, aktif bir lezbiyen asla ama asla sürtünerek mastürbasyon yapmaz!! Evet, bunu Hüseyin Hoca da bilmiyor! Kimse bilmiyor!
Erkeklere sürtünmeyin bu pasif bir şey diyorsunuz, çünkü erkekler aktifleşmeli.
E AKTİF KADINLAR DA PASİFLEŞMELİ. Bunu neden düşünmüyorsunuz Hüseyin Hocam? VE BİR AKTİF LEZBİYEN ASLA SÜRTÜNEREK MASTÜRBASYON YAPMAZ. SIRT ÜSTÜ YATAR.
Bunu kendilerinin bile fark etmediğine eminim!
Peki ben Hüseyin Hocanın bile bilmediği bu bilgiyi nasıl edindim?
Okudum çünkü. Araştırdım. Ve gördüm ki normal kadınlar sürtünerek mastürbasyon yapıyor.. okuyana kadar hiç düşünmediğim, şuan düşününce bile tiksinti uyandıran bir şey. Çok edilgen bir konum. Ve fark ettim. Trans-aktif lez kıl kadar bir çizgiyle ayrılıyor aslında. Tek derdimiz güya erkeksi şeyler yaparak güçlü gözükmek! Mesela transların sırf ayakta işeyebilmek(güç göstergesi) için çük taktırmak istemesi, ya da aktif lezlerin sevişirken karşı tarafı (pasif lezi) tatmin ederek doyuma ulaşması gibi. Aktif lez pasif lezi tatmin ederse doyuma ulaşır, güya erkek olmuştur(!)
Aktif lezler bu sebeple sürtünerek mast yapmaz. Çünkü güçsüzlüktür bu, kontrolün elden gitmesidir.
VE SEN HÜSEYİN KAÇIN, AKTİF LEZLERE SÜRTÜNEREK MASTÜRBASYON GÖREVİ VERMELİSİN! VERMELİYDİN DE!
HÜSEYİN KAÇIN, ARTIK KADIN EŞCİNSELLERİ DE DUY!!! BİZİ DE ÇALIŞ, ARAŞTIR!
BİZE DE ÇÖZÜM, YA MEDET!