selamlar hocam
buraya cevap yazan arkadaşlar benim internette bunları takip ettiğimi sanıyorlar ama durum öle değil bunları bana ulaştıran benim psikoloğum (yani hocam ben öyle hitap etmek istiyorum kimin ne dediği de boş) hüseyin kaçın'dır. e-mail olarak gönderiyor bende okuyorum ve şunu da söyleyeyim rahatsız da olmuyorum istediğinizi yazabilirsiniz arkadaşlar hiç umrumda da değil ben eşcinsellik güdülerinden çok büyük şekilde rahatsız oluyordum ve kurtulmak için her şeyi yaptım çok şükür bu yolda bayağı büyük bir mesafede aldım ama sizler öyle yaşamak istiyorsanız bir şey diyemem ama şu da kesin ki bu güdüler biyolojik doğamıza aykırı psikolojik saplantılarımızdan kaynaklanıyor. bunu da Yaradan kuranı kerim de açıkça söylüyor lut kavmi demişler evet lut kavminin ameli eşcinsellikti ve uyarıcı olarak lut as gönderildi .Yaradan affetmem demiyor aksine dönün kabul edeyim diyor. Bir de şunu anlamıyorum neden düzelmeye çalışan bir kişiye bu kadar abes bakılıyor bu kadar tepkili kardeşim rahatsız oluyorsa size ne bundan hatta sizin bile destekçi olmanız gerekmez mi ama siz homoseksüel olarak hayatınızın sonuna kadar yaşamak istiyorsanız buna da ben bir şey söyleyemem isteyen istediği gibi yaşar....
17.10.2010
selamlar hocam
e-mailleri okuduğumda artık gülüyorum yahu arkadaşım siz neden bu kadar uğraşıyorsunuz tedavi olmak isteyenler ve tedavi edenlerle kimse kimseyi zorla baskıyla tedavi etmiyor ki kişi kendini bu homoseksüel (neden hakaret diye algılıyorsunuz anlamadım bu kelimeyi, işin özü bu değil mi homoseksüel ,eşcinsel ,gay ne fark eder)duygu, düşünce ve hareketlerinden çok rahatsız hissediyorsa tedavi yolunu da araması gayet normal ve olağan eğer kabulleniyorsa kimsede zorla gel seni tedavi edeyim demiyor zaten. Bu yazıları yazan arkadaşlar her halde kabullenmişler ve onları da anlıyorum eğer istiyorlarsa kabulleniyorlarsa varsın istedikleri gibi yaşasınlar ama rahatsız hissedenlerin psikolojilerini onlar anlamıyorlar sanırım ne kadar ağır geldiğini algılamıyorlar. Bir kimse hiç ağrısı olmadan ağrı kesici içer mi durup dururken eğer ağrıdan dolayı kendini rahatsız hissederse ağrı kesici alır veya yardımcı olacak bir doktora başvurur o ağrıyı kabullenmez öyle değil mi. Şimdi diyecekler ki ne alakası var kardeşim çok alakası var eşcinsel duyguları kabullenmeyen ve rahatsız hisseden kişiler bedenlerindeki her ağrıyı kabul edip kurtulmak bile isteyebilirler o derece rahatsız hissedenler var bir tanesi de bendim ve kurtulmak için her yolu denedim ama en son bunun bir psikolojik bozukluk olduğunu anladım (kendim için söylüyorum) ve çok şükür gün geçtikçe de beynim sıfırlıyor her şeyi... bu bende olduğu gibi her rahatsız hissedende de olabilir kimse kimseye engel olmamalı bence herkes hayatını yaşar ve kimse kimseye zorla hiç bir şey yaptıramaz.
ben eşcinsel duygu ve düşüncelerimden kurtuldum ve iyileştim...
19.10.2010
utti341@hotmail.com